Haberler

Beren Saat'in doğum günü mesajında ihanet iması dikkat çekti

Güncelleme:

Beren Saat'in dün eşi Kenan Doğulu için paylaştığı doğum günü mesajında ihanet iması dikkat çekti.

Beren Saat ve Kenan Doğulu çifti boşanacakları iddiasıyla gündemi meşgul etmeye devam ediyor. Son olarak Instagram hesabından kazada hayatını kaybeden eski sevgilisinin fotoğrafı yayınlayan Beren Saat, bu sefer de eşi Kenan Doğulu'nun doğum gününü kutladı.

İHANET İMASI GÖZE ÇARPTI

Beren Saat'in dün Instagram'da, eşi Kenan Doğulu'nun doğum gününü kutlamak için yazdığı notta ihanet iması göze çarptı. Oyuncu, aşkla bağlandığı eşinin masumiyetini kaybettiğini belirterek. "Boşanmak işin en kolay tarafı" diyen Beren Saat'in "Güvenmek, bağlanmak, bağışlamak, vazgeçmek bütün bu ağır duygusal süreci hiç merak eden yok" ihanet imalarında bulunuyor.

Beren Saat'in doğum günü mesajında ihanet iması dikkat çekti

FOTOĞRAFLAR GÖSTERMELİK Mİ?

Boşanacakları iddialarına karşı Kenan Doğulu 'boşanmıyoruz aramız iyi' açıklamasında bulunmuştu. Son olarak 4 Mayıs'ta basının karşısına el ele çıkınca soru işaretleri belirmişti. Posta'dan Mehmet Coşkundeniz'in kaleme aldığı yazıda, Beren Saat dünkü paylaşımında yer alan "Bir yerlerin kapısında el ele çekilmiş naylon fotoğraflarımızı aşk sananlar..." cümlesiyle o fotoğrafların göstermelik olduğunu belirtiyordu. Ama paylaşımın asıl dikkat çekici noktası Beren Saat'in ihanete uğradığını ima etmesi.

Beren Saat'in doğum günü mesajında ihanet iması dikkat çekti

"MASUMİYETİNİ KAYBETTİN"

Beren Saat, eşine "Bir noktada sen masumiyetini kaybettin; ben de oyun arkadaşımı, yol arkadaşımı" diye sesleniyor. Ardından "Boşanmak işin en kolay kısmı" deyip esas zor olanın, bağlanmak, bağışlamak, güvenmek ve vazgeçmek olduğunu söylüyor. Yani, Beren Saat, "Kenan, sen artık benim sevdiğim o masum Kenan değilsin. Senden vazgeçmekte zorlanıyorum ama seni bağışlayamıyorum, sana güvenemiyorum ve sana olan bağlılığımı koruyamıyorum" diyor.

Beren Saat'in doğum günü mesajında ihanet iması dikkat çekti

Kaynak: Haberler.com / Magazin

Kenan Doğulu Beren Saat Instagram Haberler

500

Yorumlar (19)

ADANALI:

Dini olarak 4 tane alabilir Kenan. Laikler gibi yapmayın 2 şer 3 er 4 er alın kadınları.

4
12
yanıtYanıtla
tatar ramazan:

yanlış yazmışsın laikler her ay 10-20 kadınla beraber olur bunun adı flört aşk evliliği değiştirmek serbest örnek tatar ramazan 3000 kadınla bereber olduğu kendi beyanı

yanıt6
yanıt3
Tatar:

Metres detayını unutma dostum otoparka girip çıkmakla olmuyor bu işler sahiplenmedikten sonra o garajı herkes kullanır mercimek beynini çalıştır biraz.

yanıt3
yanıt0
DÜRBÜNLÜ:

“Siz nasıl (kimseler) olursanız öyle yönetilirsiniz.

yanıt2
yanıt0
ahali:

laiklerin evliliği böyle olur

5
9
yanıtYanıtla
Cem:

Alakaya maydonoz

yanıt2
yanıt1
Adınızı Yazınyasin:

dünyayı oyun ve eglenceden ibaret sanan zavallılar gayya kuyusu sizleri bekliyor dünya mümine zindan kafire cennettir. dünya sizin ahiret müminlerindir. . geçici heveslerle ömrünü geçirenler o mülk sizin degil. .

7
1
yanıtYanıtla
Betül Yıldırım:

Beren ahmet mehmet kimse beni ilgilendirmiyor ama tesadüfen okuduğum yorumlar fazlasıyla ilgilendiriyor. Ne imam nikâhıyla 4 kadın almak ne de metres adı altında birliktelik yaşamak ikisi de işi ama uygun değildir. Laikler şöyle yapar böyle yapar tarzı cümleler ise sizi bütün laikler karşı Allah katında sorumlu tutacak bir cümledir. Ya öyle değillerse nasıl cevap vereceksiniz Allahın huzurunda.... Bırakın bu boş işleri kendi işinize bakın siz ,ne kadar doğru bir insansınız nasıl iyi bir insan olursunuz bunlarla ilgilenin. Boş yere başkasının günahını sırtlanlayım.

6
0
yanıtYanıtla
vatandaş:

doğum gününden bize ne yahu haberler dediğiniz bumu kimin eli kimin cebinde belli değil bunlarda

5
0
yanıtYanıtla
.....:

Ne zaman masumdu ki, eski sevgililerini okuyorduk küçükken.

4
1
yanıtYanıtla
Tüm 19 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title