Haberler

"Babil dizisine soruşturma" iddiasına yapımcı firmadan yanıt geldi

Güncelleme:

'Babil' dizisine soruşturma açıldığına yönelik iddiaları yalanlayan yapımcı şirketinin avukatı, kendilerine herhangi bir tebliğin ulaşmadığını söyledi.

Başrollerinde Halit Ergenç, Ozan Güven, Birce Akalay ve Aslı Enver gibi ünlü oyuncuların yer aldığı Babil dizisine yönelik "FETÖ propagandası" suçlamasıyla soruşturma başlatıldığı iddia edildi. Cumhuriyet gazetesinden Seyhan Avşar'ın haberine göre, dizinin yapımcısı AY Yapım'ın avukatı kendilerine böyle bir soruşturma bilgisi ulaşmadığını açıkladı.

"HERHANGİ BİR YÖNE ÇEKMEK DOĞRU DEĞİL"

Söz konusu iddiaları sosyal medyadan takip ettiklerini belirten yapım şirketinin avukatı, "Zaman zaman yeni başlayan projelerle ilgili bazı iddialar ortaya atılıyor. Bizler ise bu süreçte suç duyurusunda bulunuyoruz. Bu dizi rüşvet aldığı iddia edilen bir akademisyenin hayat hikayesinden ibaret. Herhangi bir yöne çekmek asla doğru değil" dedi.

"BİZE GELEN TEBLİGAT YOK"

Söz konusu iddialara ilişkin yazılı bir açıklama yapmayacaklarını belirten avukat, kendilerine soruşturma ile ilgili herhangi bir bilgi ve tebliğin ulaşmadığını tekrarladı.

BABİL SOSYAL MEDYADA GÜNDEM OLMUŞTU

"Babil" dizisinde; işinden ihraç edilen, yurt dışına çıkamayan, banka hesaplarına bloke konulan ve ABD'ye kaçak yollardan gitmeye çalışan bir profesör konu ediliyor. Sosyal medyada kullanıcılarının bir kısmı dizinin; 15 Temmuz sonrası KHK'liler (Kanun Hükmünde Kararname) ve bunun doğurduğu mağduriyetleri anlattığını belirtirken, bir bölümü ise aslında dizinin sınıfsal vurguya işaret ettiğini ifade etmişti. Diziye, FETÖ propagandası yapıldığı gerekçesiyle soruşturma açıldığı iddia edilmişti.

Kaynak: Haberler.com / Magazin

Halit Ergenç Ozan Güven Magazin Haberler

500

Yorumlar (10)

kübra salman:

terbiyesizler. . ay yapım, halit ergenç , ozan güven varsa mesele doğrudur. . asla izlenmemesi gerekir. . bunlara prim vermeyin lütfen. . aynı çarpışma diizisi gibi haydi raflara babil. . . güle güle sana halit. . güle güle ozan. . . sen anca cem yılmazla oyna boş salonlara

4
13
yanıtYanıtla
Black sword:

Hüloğğ olmama ihtimalin 7 milyarda bir bile değil

yanıt3
yanıt0
zorlanmayın:

sevimsizler kimsenin izlediği yok, değerlerimizi yok sayan kişiler bunlar

5
10
yanıtYanıtla
HERŞEYE Bİ BK BULUYONUZ:

TABİ ALIŞTINIZ SAÇMA SAPAN DİZİLERE BÖYLE DİZİ LER BOŞ GELİYOR İLLAKİ AŞKI MEMNU TARZI OLACAK DİMİ KİMİN ELİ KİMİN CEBİNDE BELLİ OLAMAYAN SAÇMA DİZİLERDEN İYİDİR BENCE

10
3
yanıtYanıtla
Adınızı yazın:

Bu oyuncularin hepsi Gezi eyleminde vardi.Bu dizi aslinda bir Kurgudan ibaret değil daha fazlasi var yarim kalan işlerini budan devam edecekler yani birilerine mesaj bu diziden gidecek .Devlet aptal olmasin uyansin

yanıt6
yanıt10
gnl:

ozan güven varsa izlenir. .

5
4
yanıtYanıtla
evet:

bayildik bu diziye insallah bozulmaz yanliz nur ettahoglu dudaklarini o Kadar cok sikmasa daha iyi cok güzel bir kadin halit ergec gibi degerli bir sanatcinin olmasi cok rek katmis diziye cok dergerli sanatci asli icin diyemem dah gwnc ve cok seneler gecmesi lazim tabiki Ozan Güven, Birce Akalaybunlarda iyi sanatci yaniz basrolü halit ergenc ile nur fettahoglu sonra obür sanatcilar diyelim . bol izlemeler konusu güzel insallah ogullari iyilesir dahada güzel olur dizi.

7
2
yanıtYanıtla
fena değil:

kaliteli oyuncular var. bu dizi ilk bölüm olarak gayet başarılı. ileride cıvıtmazlarsa bu dizi de iş var bence.

6
3
yanıtYanıtla
evet:

yanliz niye yalan söyleyim Vuslat dizisi gibi dizi yoooooook kadir harika bütün oyuncular harika bu dizi kesinlikle bitmemeli en 5 yil yada10 yil sürmeli cok gizemli halen cözemedik gecmisi ama bu hafta keremi bogabilirdik insan azize böyle bir tuzak kurarmi aziz kerem icin canini veren bir kardes abi sen kerem anneni adim adim nasil buldunsa babani daha cabuk bulurdun böyle bir ihanet etmene gerek yioktu insallah yaptiginin cezasini bulursun azizin ne günahi vardi. kötü dedene cekmissin.

3
1
yanıtYanıtla
OKAY:

ÇOCUK TECAVÜZÜNÜ NORMAL KARŞILAYAN İNSANLAR TOLULUĞU, DİZİLERLE GÜNDEM TUTMAYA ÇALIŞIYORLAR. . . ADI ÜSTÜNDE DİZİ NE KADAR GERÇEKÇİ OLABİLİRKİ.

1
2
yanıtYanıtla
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title