Haberler

Antalya'da Konser Verecek Olan Jennifer Lopez'in İstek Listesi Şaşırttı

Güncelleme:

It's May Party' turnesi kapsamında 6 Ağustos'ta, Antalya'da konser verecek olan yıldız şarkıcı Jennifer Lopez'in istek listesi pes dedirtti.

Dünyaca ünlü Amerikalı şarkıcı Jennifer Lopez 'It's May Party' turnesi kapsamında 6 Ağustos'ta, Antalya'daki Regnum Carya'nın sahnesinde konser verecek. Hayranlarının dört gözle beklediği dünyaca ünlü yıldızın Antalya'da kaldığı süre içerisindeki istek listesi ise hayrete düşürdü.

KRAL VİLLASINDA KALACAK

49 yaşındaki yıldız, otelin geceliği 25 bin TL olan 'Kral Villası'nda kalacak.

İstekleri birçok yıldıza göre makul kabul edilen Lopez bir röportajında şunları söylemişti: Abartılı taleplerde bulunmam. Bu konuda diva değilim.

Antalya'da Konser Verecek Olan Jennifer Lopez'in İstek Listesi Şaşırttı

İşte Jennifer Lopez'in Antalya lisetesi;

1) Villadaki sıcaklık 14 derece olacak.

2) Dekorasyon rengi beyaza dönüştürülecek.

3) Yatak odasında beyaz gül ve zambaklar bulunacak. Greyfurt ve limon çiçeği kokulu mumlar yerleştirilecek.

4) Eksik olmasını istemediği yiyecekler; çikolata, kurabiye, cips, meyve. Yemekleri villanın mutfağında özel hazırlanacak.

5) Jennifer'a özel spor odası yapıldı.

Antalya'da Konser Verecek Olan Jennifer Lopez'in İstek Listesi Şaşırttı

2 MİLYON TL KAZANACAK

2 saat boyunca hayranlarına şarkılarını söyleyecek olan Jennifer Lopez karşılığında 2 milyon TL kazanacak. Pop yıldızını izlemenin bedeli ise kişi başı 2 bin TL.

Kaynak: Haberler.com / Magazin

Haberler

Bakmadan Geçme

Survivor 3. eleme adayı kim oldu? 7Mayıs Survivor potada kimler var? Fenerbahçe başkanlık seçimi ne zaman 2024? 7 Mayıs Konya'da elektrik kesintisi yaşanacak ilçeler! (GÜNCEL) MEDAŞ Konya elektrik kesintisi ne zaman bitecek? 7 Mayıs Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 7 Mayıs İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! Rasim Ozan Beyaz Futbol'da neden yok, Beyaz TV'den ayrıldı mı? 7 Mayıs 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 7 Mayıs Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 7 Mayıs İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! 7 Mayıs Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! 7 Mayıs Adana elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Adana'da elektrikler ne zaman gelecek? Adana'da planlı elektrik kesintileri! 7 Mayıs 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 7 Mayıs Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! Süper Loto sonuçları açıklandı mı? 7 Mayıs Süper Loto kazanan numaralar neler? Süper Loto sonuçlarına ne zaman, nereden bakılır? Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 7 Mayıs AFAD ve Kandilli deprem listesi! 7 Mayıs Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu? Fenerbahçe'nin şampiyonluk şansı var mı? Fenerbahçe nasıl şampiyon olur?
500

Yorumlar (75)

Aykırı Görüş:

Dünyanın farklı coğrafyalarında mazlumlar açlıktan son nefeslerini verirken kendini Müslüman olarak tanımlayan bir kısım insanlar 2000 liralık keyif için sıraya girecek. İyi ki ÖLÜM ve HESAP var.

48
2
yanıtYanıtla
ADINI YAZ Y:

AYKIRI GÖRÜŞ. . . iyide insanla eğlenmesinler ‘mi?? Ben şahsen o kadar parayı bir konsere vermem. . ihtiyacı olan fakirlere veririm, ama bilemeyizki Jennifer Lopez konserine gidenler ‘de muhtaç olan insanlara hayırlarında yapıyorlardır . . . . . . .

yanıt7
yanıt4
BE:

Harbiden ciddi ciddi buna para verenlere sasiyorum.

37
4
yanıtYanıtla
LEBBEYİK:

BU İNSANLAR BU PARAYI VERİRKEN ELİNİ VİJDANINA KOYSUN BUN LAR MÜSLÜMAN OLAMAZ YAZIK

35
3
yanıtYanıtla
Neyyy:

Vay anasını paraya bak, biz boşa çalışıyoruz. . .

34
2
yanıtYanıtla
abuzittin dede:

sorsan patetes sogan pahalı. . . . vay yavrum vay

27
2
yanıtYanıtla
Ç.KALE:

NE PATATESİ SOĞANI AGA MİLLETİN KEYFİ GICIR AVM LER FULL.

yanıt2
yanıt1
ADA:

bizim sanatçılar yurt dışına gidince bu kadar hizmet görebiliyorlarmı acaba

26
3
yanıtYanıtla
nazlı:

kesinlikle hayır bizim insanlar sadece fazlasıyla meraklı hepsi bu

yanıt0
yanıt0
Naci:

Sanmam

yanıt3
yanıt0
Tüm 75 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title