Haberler

    Alp Navruz dert yandı! İşte nedeni...

    Güncelleme:

    Rol aldığı 'Ada Masalı' dizisinin çekimleri nedeniyle İstanbul-İzmir arasında mekik dokuyan Alp Navruz, önceki gün Nişantaşı'nda görüntülendi. Navruz, bakın hangi konuda dert yandı...

    allow=";" allowfullscreen="" height="360" src="https://rss.haberler.com/partner/RssImage.aspx?img=http://proxy.keltis.com/https://www.youtube.com/embed/wX2ji4jFU28&width=600&quality=100" width="640">

    Aceleci tavırlarıyla dikkat çeken Alp Navruz, reklam yüzü olduğu markanın canlı yayın çekimine gittiğini söyledi. İki gün İstanbul'da kalacağını ifade eden Alp Navruz, trafikten dert yandı.

    "TRAFİK BENİ YORUYOR"

    Ünlü oyuncu, "İstanbul trafiği beni çok yoruyor. İstanbul'a her geldiğimde başka bir ülkeye gelmiş gibi hissediyorum." açıklamasında bulundu.

    FİNAL YAPIYOR

    Başrollerinde Alp Navruz ve Ayça Ayşin Turan'ın yer aldığı ' Ada Masalı' hakkında bomba bir iddia ortaya atıldı.

    Ay Yapım'ın Star TV için çektiği Ada Masalı dizisi final yapan projeler arasına katılıyor.

    Başrolünü Alp Navruz ile Ayça Ayşin Turan'ın paylaştığı dizi 25. bölümde ekrana veda edecek.

    ADA MASALI KONUSU NEDİR?

    Adaya iş sebebiyle gelen Haziran ile adalı Poyraz'ın hayatlarından kesitler sunulurken, aynı zamanda ikili arasında filizlenecek aşkın başlangıcı olan anlar da gözler önüne seriliyor. Bambaşka hayatlara ve zıt karakterlere sahip Haziran ve Poyraz'ın adada kesişen kaderlerini keyifli bir dille anlatacak.

    Kaynak: Snob Magazin / Magazin

    Ayça Ayşin Turan Alp Navruz Ada Masalı İstanbul Haberler

    500
    Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
    title