Haberler

Aleyna Tilki, kuaför çıkışı yüzünü elleriyle gizledi

Attığı her adım olay olan genç şarkıcı Aleyna Tilki'nin, kuaför çıkışı gazetecilere görüntü vermemek için yüzünü elleriyle kapatması dikkat çekti. Tilki, yaptığı hareketi "Havamda değilim, çirkin çıkarım" diyerek savundu.

Eğitimine Amerika'da devam etmeye karar veren genç şarkıcı Aleyna Tilki'nin, Sharon Stone ve Kevin Costner gibi dünyaca ünlü isimlerle komşu olması ve tuttuğu evin kirasının 82 bin TL olması çok konuşulmuştu. Her yaptığı ile olay olmayı başaran Aleyna Tilki kısa bir süre önce Türkiye'ye döndü. Basınla barışık olan genç popçu bu kez yaptığıyla şaşırttı.

YÜZÜNÜ GİZLEDİ

Aleyna Tilki önceki akşam Kuruçeşme'deki kuaföründen çıkarken görüntülendi. Posta'nın haberine göre, çıkışta gazetecileri gören Tilki, elleriyle yüzünü kapatmaya çalıştı. Bu davranış karşısında şaşkınlık yaşayan haberciler Aleyna'ya "Yüzünüzü neden gizliyorsunuz?" diye sordu. Popçu "Havamda değilim, çirkin çıkarım" cevabını verdi.

Aleyna Tilki, kuaför çıkışı yüzünü elleriyle gizledi

KOSTÜMÜYLE ÇOK KONUŞULDU

Aleyna Tilki, Cadılar Bayramı için giydiği kostümle çok konuşulmuştu. Tilki paylaşımının altına "Halloween'de Aleyna Tilki oldum" notuyla dikkat çekmişti.

Aleyna Tilki, kuaför çıkışı yüzünü elleriyle gizledi

Aleyna Tilki, kuaför çıkışı yüzünü elleriyle gizledi

Kaynak: Haberler.com / Magazin

Haberler

Bakmadan Geçme

MOR KOD NEDİR? Hastanelerde mor kod ne anlama gelir? #128657 Ankara Cuma namazı saat kaçta? Ankara Cuma selası ne zaman okunacak? 26 Nisan Cuma Ankara cuma namaz saati! İstanbul Cuma namazı saat kaçta? İstanbul Cuma selası ne zaman okunacak? 26 Nisan Cuma İstanbul cuma namaz saati! KIZILCIK ŞERBETİ İZLE | Kızılcık Şerbeti yeni bölüm fragmanı yayınlandı mı? Kızılcık Şerbeti fragman izle! ÖĞRETMEN ATAMALARI | Öğretmen atama kadro ve branş dağılımı ne zaman açıklanacak? Yusuf Tekin açıklama yaptı mı? 26 NİSAN CUMA HUTBESİ | Bu haftaki Cuma hutbesi konusu nedir? Cuma hutbesi oku! 36 BİN SÖZLEŞMELİ SAĞLIK PERSONELİ BAŞVURU EKRANI! 36 bin sözleşmeli sağlık personeli alımı başvurusu nereden yapılır? Mehmet Büyükekşi aday olacak mı? TFF Başkanı Mehmet Büyükekşi aday oldu mu? Elif Aslı Yıldız Tunaoğlu çalışanlarına mobbing mi uyguladı? Eski Patiswiss CEO'su çalışanları azarladı! Devlet Bahçeli'nin Ferdi Tayfur göndermesi Erdoğan'a mı? Semih Yalçın ne dedi? Recep Tayyip Erdoğan, Özgür Özel görüşmesine Kemal Kılıçdaroğlu ne dedi? Kemal Kılıçdaroğlu, Özgür Özel'i neden uyardı? Noterde kredi kartı geçiyor mu? Noterlerde kredi kartı ile ödeme yapılır mı, kartla ödeme geçer mi? ESRA EROL'DA çocuk gelin skandalı nedir? Esra Erol son bölümde ne oldu, olay ne? Yalı Çapkını 67. bölüm 2. fragman canlı izle! Yalı Çapkını Seyran'a ne oldu? LİLA Kağıt kurucusu kimdir? Lila Kağıt sahibi Abdullah Öğücü kimdir?
500

Yorumlar (22)

fatih:

Sanki çok güzelmişte birde yüz kapatıyorlar bu ve bunun giğbi sözde sanatçılar bunlar aslında sanatçı kavramını karıştırıyorlar yeni bir isimle gelmelerilazım görsel sanatçılar ve ses sanatçıları diye çünkü sanatçılara hakaret olur izlemiyorum dinlemiyorum yorum yazma sebebimde durmadan haber kaynakları da gündem olsun diye bas bas ekranlarda durmadan yazdığı çizdiği için rahatsız oluyorz arkadaş böyle kişilere sanatçı demek çok abes bence

12
1
yanıtYanıtla
fırat:

Fatih artık verirse yapmazsın olur biter

yanıt2
yanıt1
Çakabeyli:

İyi de zaten öylesin

13
0
yanıtYanıtla
VATANDAŞ:

ZATEN ÇİRKİNİN STARISIN :)

11
1
yanıtYanıtla
ziyaa:

Havanı sevsinler cici kız!

5
4
yanıtYanıtla
YETMİŞÜÇ:

Allah belanı versin. Geberirsin inşallah. .

5
1
yanıtYanıtla
Kıskançlara Zort:

Amma kıskanıyosun beeeeeeeeeeeeee

yanıt0
yanıt0
hele dadas:

bu yasta yaptigi hareketlere bak ya, ABD cocuk starlarini ozeniyor. . . . ama starlik basariyla olur orani burani acmakla degilyolun basindasin allah akil fikir versin

3
2
yanıtYanıtla
MM:

HAVAN ÇABUK SÖNDÜ SARI KIZ ŞÖHRET OLAMADIIN PATLADIINN TUTULMADIN KISACASI

4
1
yanıtYanıtla
avni:

aslı geçmiş olsun tatlım. grip olmuşsun. iğne vurdur geçer.

3
0
yanıtYanıtla
Tüm 22 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title