Haberler

3 sezondur devam eden Kadın dizisi final yaptı

Güncelleme:

3 sezondur yayınlanan Kadın dizisi, dün akşam 81. bölümle final yaptı. Arif ile nikah masasına oturan Bahar, kendi yazdığı kitabı da çok sayıda kişinin katıldığı davetle tanıttı. Sarp'ı öldüren Şirin ise akıl hastanesinde tedavi altına alındı.

FOX ekranlarının sevilen dizisi Kadın, dün akşam yayınlanan final bölümüyle 3. sezondur devam eden macerasını bitirdi. Her türlü duygunun yaşandığı final bölümünde Bahar evlenirken Şirin de akıl hastanesine yatırıldı.

BAHAR KİTABINI TANITTI

Kadın final bölümünde Sarp'ı öldüren ve Bahar'a her türlü kötülüğü yapan Şirin, akıl sağlığını kaybettiği için akıl hastanesine yatırıldı. Bahar ve Arif görkemli bir düğünle evlendi. Final sahnesinde ise Bahar Çeşmeli yazdığı kitabı çok sayıda davetlinin katıldığı bir törenle tanıttı.

3 sezondur devam eden Kadın dizisi final yaptı

KADIN'IN FİNAL BÖLÜMDE NE OLDU?

Enver'in Şirin'i ele vermesi üzerine Şirin yakalandı. Ama akıl sağlığı yerinde olmadığı düşünülerek akıl hastanesine yatırıldı. Raif'in Ceyda'ya evlenme teklifi etmesi üzerine Arif de Bahar'a evlenme teklifi etti ve bunun üzerine çifte düğün hazırlıkları başladı. Arif yıllardır aşık olduğu kadına sonunda kavuşmanın heyecanı içine girdi. Fazilet Aşçıoğlu'nun Bahar'a hediye ettiği kitap ile de her şey çok farklı bir boyuta taşındı. Hayatında her şeyin yavaş yavaş yoluna girdiğini fark eden Bahar'ın ise sonunda şans yüzüne güldü.

Şirin Sarıkadı, yaptığı tüm kötülüklerin cezasını çekerken Bahar Çeşmeli ve ailesi ise bir ömür boyu mutlu yaşamaya başladı.

3 sezondur devam eden Kadın dizisi final yaptı

3 sezondur devam eden Kadın dizisi final yaptı

Kaynak: Haberler.com / Magazin

Çeşmeli Haberler

Bakmadan Geçme

Giresun Belediye Başkanı hangi partiden? Giresun Belediye Başkanı Fuat Köse kimdir? Al Nassr Al Khaleej maçı ne zaman,sat kaçta? Al Nassr Al Khaleej CANLI izleme linki var mı, Ronaldo oynuyor mu? PSG - B.Dortmund CANLI izleme linki var mı? PSG - B.Dortmund ŞİFRESİZ yayın var mı? PSG - B.Dortmund maçı ne zaman, saat kaçta, hangi kanalda yayınlanacak? PSG - B.Dortmund maçı şifresiz mi? EXXEN canlı maç izle! (ŞAMPİYONLAR LİGİ) EXXEN kesintisiz donmadan canlı yayın! 1 Mayıs EXXEN spor canlı izle! CANLI maç izle! (TÜM MAÇLAR) Canlı şifresiz donmadan HD maç izle! 1 Mayıs Pazar günün maçları nereden izlenir? TV8.5 canlı izle! ŞAMPİYONLAR LİGİ TV8.5 CANLI 4K İZLE! 2024 TV8.5 HD kesintisiz donmadan canlı izle linki! TV 8.5 (TV 8 Buçuk) Güncel HD frekans değerleri nedir? TV 8.5 Türksat uydu frekans, sembol oranı ve fec değerleri nedir? TV 8.5 canlı izleme linki! LA Clippers Dallas Mavericks NBA maçı CANLI izleme linki var mı, maç nereden nasıl izlenir? 1 Mayıs Basketbol NBA CANLI İZLE! Boston Celtics Miami Heat NBA maçı CANLI izleme linki var mı, maç nereden nasıl izlenir? 1 Mayıs Basketbol NBA CANLI İZLE! Survivor eleme adayları kim? 1 Mayıs Çarşamba Survivor potada kimler var? Survivor Düello oyununu kim kazandı? 1 Mayıs Çarşamba 2024? Survivor kim kazandı? 1 Mayıs Çarşamba Mavi Takım mı kazandı, Kırmızı Takım mı kazandı? TRT 1 ne zaman kuruldu? TRT kaç yıldır yayında bu yıl kaçıncı kuruluş yıl dönümü? Bir Sevdadır yok mu? Bir Sevdadır neden yok, bitti mi? Bir Sevdadır final mi yaptı 1 Mayıs Çarşamba?
500

Yorumlar (16)

muko:

güzel diziydi ama bir yere kadar gidebildi çünkü herşey çok çabuk oldu bitti heycanlıydı ama

16
10
yanıtYanıtla
x:

hereşey çokmu çabuk oldu :) 3 senede baya çabuk

yanıt11
yanıt4
Leda:

Çok güzel diziydi yaa. Kadınların yaşadığı olaylara ve gücüne önem veren bir diziydi. Keşke bitmeseydi. .

13
12
yanıtYanıtla
Ortroant:

Nerde yabancı prodüksiyonlar, nerde bu uyduruklar.

3
14
yanıtYanıtla
ortroant:

zaten yabancı senaryo

yanıt1
yanıt0
Emine GÜNDEM:

BİR KADININ HER ZORLUGuN ÜSTESINDEN TEK BAŞINA GELMESİ HE HERSEYE RAGMEN AYAKTA DIMDIK DURMASINI GOSTEREN BI DIZIYDI.CEYDADA AYRI NI RENK KATIYORDU SEZERCIGIYLE FILME?? SALI GUNUNU IPLE CEKTIGIM HECANLA BEKLEDIGIM DIZIYDI KEŞKE BITMESEYDI??

11
1
yanıtYanıtla
FEMİNİST:

DİZİDEN ANLADIĞIM;KADININ EN BÜYÜK DÜŞMANI YİNE KADIN. YANİ MAĞDUR VE MAZLUM OLAN KADIN İMAJI DİZİNİN ANA OMURGASI OLDU. . ERKEKLER YİNE ÖCÜ OLARAK LANSE EDİLDİ. AMA GERÇEKTE KÖTÜLÜK EDEN HEP KADINDI. . DURMAK YOK ALGILARA DEVAM. . .

12
0
yanıtYanıtla
bence:

dizi güzel başladı iyi gidiyordu. sonra işin içine mafya girince saçmaladı. ama güzel bitti

10
1
yanıtYanıtla
Nihal Artar:

Karakterler üzerine dönen dizide karakterler hayatın akışında yol almaya çalışıyordu. Her şey çok gerçekçiydi. İyi kötü yoktu. Herkes elinden geleni yapıyordu. Şirin bile rahatsız olduğu için sempati topluyordu. Hayat olduğu gibi gerçekçiydi. İkinci bölümden itibaren Türk şablonu işin içine girdi. insanlar kahraman oldu. Gerçeklik tuzla buz oldu. Dizi sıradan oldu. Yazık oldu.

9
1
yanıtYanıtla
Adınızı Yazın:

Türkiye ye uyarlayan arkadaşlar, akışı çok güzel yapmışlar, ustalar. Fakat bazı ayrıntılar üzücüydü. Hangi mahalleyi örnek aldılarsa 1 tane bile Müslüman görünmeyen mahallede sebepsiz yere köşe başı fahişeleri cirit atıyordu maalesef. Genel yapı olarak senaristler de oyuncular da başarılıydı, tebrik ederim.

6
1
yanıtYanıtla
Tüm 16 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title