Haberler

Talihsiz Koca, Baldızına Sarılıp Ağladı: Karımın Ne İşi Var Burada?

Güncelleme:

Adana'da otomobilini park ettiği lüks sitenin bahçesinde cesedi bulunan Perihan Büyükbayram'ın kocası, olay yerine gelen baldızına sarılarak "Karımın ne işi var burada?" diyerek hüngür hüngür ağladı.

Adana'da Perihan Büyükbayram (44), otomobilini yol kenarına park edip girdiği lüks sitenin bahçesinde ölü bulundu. Yakınları sitede tanıdık birinin olmadığını söylerken, polis olayla ilgili soruşturma başlattı.

Olay merkez Sarıçam ilçesi, Mehmet Akif Ersoy Mahallesi, 206 Sokakta bulunan bir apartman bahçesinde meydana geldi. Apartmanda oturan bir kişi sabah işe gitmek için evden çıktığında bahçede hareketsiz halde yatan bir kadın gördü. Vatandaş hemen polis ve sağlık ekiplerine haber verdi. Olay yerine gelen sağlık ekipleri kadının hayatını kaybettiğini belirledi. Bunun üzerine Adana Emniyet Müdürlüğü Asayiş Şube Müdürlüğüne bağlı Cinayet Büro Amirliği ekipleri olay yerine gelerek araştırma yaptı. Yapılan araştırmada cesedin, Perihan Büyükbayram'a (45) ait olduğu ve Güneşli Mahallesi'nde tavukçuluk yapan Cüneyt Büyükbayram ile evli olduğu belirlendi.

Talihsiz Koca, Baldızına Sarılıp Ağladı: Karımın Ne İşi Var Burada?

İNTİHAR ŞÜPHESİ

Polis yaptığı araştırmada kadının apartmanda oturmadığını saptarken, apartman sakinleri apartmanın 4. katının çok yüksek fiyata tanınmayan bir kişi tarafından kiralandığını, kadının oraya gelmiş olabileceğini söyledi. Polis bunun üzerine belirtilen daireye girerek araştırma yaptı. Ayrıca kadının sabah saat 07.45 sıralarında apartmana geldiği belirlendi. Olay yeri inceleme ekipleri de kadının cesedi üzerinde inceleme yaptı. Kadının ayakkabılarından birinin cesedin yaklaşık bir metre uzağında olduğu görüldü. Polis eldeki delillerle kadının hayatını nasıl kaybettiğini belirlemeye çalışırken, kadının apartmandan atlayarak intihar etmiş olabileceği üzerinde duruluyor.

Talihsiz Koca, Baldızına Sarılıp Ağladı: Karımın Ne İşi Var Burada?

"SENİ KİM GETİRDİ BURAYA"

Kadının kocası da bir süre sonra olay yerine geldi. Eşinin hiç tanımadığı bir apartmanın bahçesinde öldüğünü gören koca şoka girdi. Bir süre sonra ise kadının ablası Aylin Büyükbayram da olay yerine geldi. Koca, baldızına sarılarak gözyaşlarına boğuldu ve karısının bilmedikleri bu yere nasıl geldiğini anlayamadığını belirtti. Aylin Büyükbayram, kız kardeşini görmek isteyince inceleme yapan polis izin vermedi. Abla Büyükbayram, "Sen buraları bilmezsin, seni buralara kim getirdi. Nasıl öldün?" diye ağıt yakarak gözyaşlarına boğuldu.

Talihsiz Koca, Baldızına Sarılıp Ağladı: Karımın Ne İşi Var Burada?

Kadının cenazesi inceleme yapıldıktan sonra otopsi için adli tıp kurumu morguna kaldırıldı.

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Güncel

3.Sayfa Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

Ekrem İmamoğlu ve Murat Kurum reklam harcamaları ne kadar? AK Parti ve CHP seçim kampanyalarına ne kadar harcadı? 2024 ANKET SONUÇLARI! İstanbul'u kim kazanacak? AK Parti'den son anket geldi Fundagül Demirkol kimdir? Türkiye İşçi Partisi Kırşehir Boztepe Belediye Başkan adayı Fundagül Demirkol kimdir? Yalçın Ertaş kimdir? AK Parti Konya- Ilgın Belediye Başkan adayı Yalçın Ertaş kaç yaşında, nereli? Mehmet Badem kimdir? AK Parti Konya- Kadınhanı Belediye Başkan adayı Mehmet Badem kaç yaşında, nereli? Mehmet Yaka kimdir? AK Parti Konya- Karapınar Belediye Başkan adayı Mehmet Yaka kaç yaşında, nereli? Hasan Kılca kimdir? AK Parti Konya- Karatay Belediye Başkan adayı Hasan Kılca kaç yaşında, nereli? Murat Ünver kimdir? AK Parti Konya- Kulu Belediye Başkan adayı Murat Ünver kaç yaşında, nereli? Nafiz Solak kimdir? AK Parti Konya- Sarayönü Belediye Başkan adayı Nafiz Solak kaç yaşında, nereli? Mustafa Kavuş kimdir? AK Parti Konya- Meram Belediye Başkan adayı Mustafa Kavuş kaç yaşında, nereli? Kasım Çelebi kimdir? Zafer Partisi Erzurum Yakutiye Belediye Başkan Adayı Kasım Çelebi kaç yaşında, nereli? Ahmet Pekyatırmacı kimdir? AK Parti Konya- Selçuklu Belediye Başkan adayı Ahmet Pekyatırmacı kaç yaşında, nereli? Mehmet Tutal kimdir? AK Parti Konya- Seydişehir Belediye Başkan adayı Mehmet Tutal kaç yaşında, nereli? Osman Arı kimdir? AK Parti Konya- Taşkent Belediye Başkan adayı Osman Arı kaç yaşında, nereli? Hasan Koçer kimdir? AK Parti Konya- Yalıhüyük Belediye Başkan adayı Hasan Koçer kaç yaşında, nereli?
500

Yorumlar (70)

adını_sen_koy:

ah adana vah adana yıkılasın adana

23
41
yanıtYanıtla
özgür gırll:

serbest yaşam tarzı kadınları çıgrından çıkardı boşanan boşanana kadınlara verirsen seçme seçilme hakkı kafam uymadı elektirik alamadım heyecanı kalmadı deyip kendine farklı heyecanlar arar adamıda katil yaparlar 2 çocuktan sonra. .

29
28
yanıtYanıtla
konyalııı:

nıye dısarıda heyecan arayan erkek pezevenklerın onunudemı secme secılme hakkınızı elınızden alarak onleyecegız

yanıt27
yanıt2
Cagdas:

Allahin verdigi haklarin otesine gecilirde boyle olur. Kadinlari tepemize cikardilar. Seriata uymadikca hic bir is duzelmez

yanıt10
yanıt18
SU TESTİSİ:

KARIN DOSTUNA GİTMİŞ. ARTIK ARALARINDA NE OLDUYSA ÖLDÜRÜLMÜŞ. SU TESTİSİ SU YOLUNDA KIRILMIŞ. KOCASINA SESLENİYORUM, SEN ELİNİ KANA BULAMADAN AYAĞINA DOLAŞMIŞ. HER ŞEY AÇIĞA ÇIKACAKTIR.

21
35
yanıtYanıtla
Allah var:

Beraber oradaymış gibi nasıl da anlatıyorsun, yapma

yanıt16
yanıt1
şakir:

Yasak aşk davası gibi görünüyor. Allah kimseye yaşatmasın

36
12
yanıtYanıtla
Adınızı Yazın:

Ahlaksızlığın diz boyu olduğu şu ülkede sence eşinin ne iş olabilir ki orada. Özenti imrenti

18
28
yanıtYanıtla
A. MOLLAMEHMETOĞLU-AKÇAABAT:

HER ZAMAN ALLAH VE RESULÜNÜ ÖRNEK ALIRSAK, DÜNYADA VE AHİRETTE İNŞALLAH ALTINDAN KALKAMAYACAĞIMIZ MUSİBETLER BİZE YAKLAŞAMAZ. ŞEYTAN SİZE APAÇIK DÜŞMANDIR. ŞEYTANIN VERDİĞİ VESVESE İLE BİR AİLE YOK OLDU. NE OLUR YAŞANTIMIZI İSLAMA GÖRE DÜZENLEYELİM. ACI VE HÜZÜNLERİN SEBEBİ İSLAMI YAŞAMI HAYATIMIZA TATBİK ETMEYİŞİMİZDİR. ALLAH KALANLARA SABIRLAR VERSİN.

40
4
yanıtYanıtla
ATİK:

ÜLKEMİZİN ÇİVİSİ ÇIKMIŞ ÇİVİSİ MİLLET BUNALIMDA AİLELER DAĞILIYOR . . EYY DEVLET YETKİLİLERİ BIRAKIN KAVGAYI GÜRÜLTÜYÜ TRAMPI TRUMPU EL ATIN DURUMA İNSANLAR SIKINTILIIIIIIIIIIIIIII DUYAN VARMI. . İ.

37
6
yanıtYanıtla
Tüm 70 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title