Haberler

Eve Getirilen Koliler, Uyuşturucu Ticareti Yapan İmam Nikahlı Çifti Ele Verdi

Güncelleme:

İstanbul'da lüks bir rezidansa uyuşturucu operasyonu yapıldı. Operasyon sonucunda dini nikahlı çift gözaltına alınırken, dairede 38 milyon TL değerinde uyuşturucu ele geçirildi.

İstanbul Narkotik Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü tarafından Sariyer'de lüks bir rezidans dairesine yapılan operasyonda, dini nikahlı olarak yaşayan çift gözaltına alındı. Rezidansta yapılan aramalarda 47 kilo kokain, 68 kilo eroin ve 550 bin ecstacy hap ele geçirildi.

BÜYÜK BOYLARDAKİ KOLİLER ŞÜPHE UYANDIRDI

Polise, Sarıyer'de bir rezidansta oturan bir ailenin sürekli büyük boylarda kolileri eve getirip götürdüğü yönünde ihbar yapıldı. Polis ekipleri rezidans ve çevresinde fiziki takip başlattı. Polis ekipleri 13 Ocak'ta rezidans dairesine düzenlediği baskında dini nikahlı O.K. ve I.D.A.'yı yakalayarak gözaltına aldı. Bu sırada evde bulunan çiftin 2 yaşında ikiz kız çocukları ve 6 yaşındaki bir erkek çocukları da eve gelen bir aile yakına teslim edildi. Narkotik polisleri evde yaptığı aramalarda 47 kilo kokain, 68 kilo eroin ve 550 bin ecstacy hap ele geçirdi. Gözaltına alınan baba O.K. ve anne I.D.A. Vatan Caddesi'nde bulunan Narkotik Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü'ne getirildi.

ANNE ÇOCUKLARA BAKMA ŞARTIYLA SERBEST, BABA TUTUKLANDI

Emniyetteki işlemleri tamamlanan 2 şüpheli adliyeye sevk edildi. Savcılık sorgulaması sonrası anne I.D.A.'nın 2 yaşındaki çocukların bakıma ihtiyacı olduğu için savcılık sorgusunun ardından adli kontrol şartıyla serbest bırakıldı. O.K. ise tutuklanarak cezaevine gönderildi.

38 MİLYON LİRA DEĞERİNDE

Narkotik Suçlarla Mücadele Müdürlüğü ekipleri ele geçirilen uyuşturucu maddelerin yaklaşık piyasa fiyatının 38 milyon lira değerinde olduğunu söyledi. Polis ekipleri farklı türlerde bulunan uyuşturucu maddelerin hepsinin aynı adreste olmasının bir takasta kullanılmak üzere olduğunu değerlendiriyor.

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Güncel

Narkotik Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü İstanbul Narkotik 3.Sayfa Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

Yavaş mı Altınok mu? Ankara anket sonuçlarında hangi aday önde? Ekrem İmamoğlu ve Murat Kurum reklam harcamaları ne kadar? AK Parti ve CHP seçim kampanyalarına ne kadar harcadı? 2024 ANKET SONUÇLARI! İstanbul'u kim kazanacak? AK Parti'den son anket geldi Fundagül Demirkol kimdir? Türkiye İşçi Partisi Kırşehir Boztepe Belediye Başkan adayı Fundagül Demirkol kimdir? Yalçın Ertaş kimdir? AK Parti Konya- Ilgın Belediye Başkan adayı Yalçın Ertaş kaç yaşında, nereli? Mehmet Badem kimdir? AK Parti Konya- Kadınhanı Belediye Başkan adayı Mehmet Badem kaç yaşında, nereli? Mehmet Yaka kimdir? AK Parti Konya- Karapınar Belediye Başkan adayı Mehmet Yaka kaç yaşında, nereli? Hasan Kılca kimdir? AK Parti Konya- Karatay Belediye Başkan adayı Hasan Kılca kaç yaşında, nereli? Murat Ünver kimdir? AK Parti Konya- Kulu Belediye Başkan adayı Murat Ünver kaç yaşında, nereli? Nafiz Solak kimdir? AK Parti Konya- Sarayönü Belediye Başkan adayı Nafiz Solak kaç yaşında, nereli? Mustafa Kavuş kimdir? AK Parti Konya- Meram Belediye Başkan adayı Mustafa Kavuş kaç yaşında, nereli? Kasım Çelebi kimdir? Zafer Partisi Erzurum Yakutiye Belediye Başkan Adayı Kasım Çelebi kaç yaşında, nereli? Ahmet Pekyatırmacı kimdir? AK Parti Konya- Selçuklu Belediye Başkan adayı Ahmet Pekyatırmacı kaç yaşında, nereli? Mehmet Tutal kimdir? AK Parti Konya- Seydişehir Belediye Başkan adayı Mehmet Tutal kaç yaşında, nereli? Osman Arı kimdir? AK Parti Konya- Taşkent Belediye Başkan adayı Osman Arı kaç yaşında, nereli?
500

Yorumlar (33)

ATİK:

DİNİ NİKAH YAPMIŞLAR FAKAT UYUŞTURUCU TİCARETİNE GELİNCE DİN , İMAN, ALLAH KORKUSU YOK. .

24
3
yanıtYanıtla
Berna can:

Kaç kişinin canını yaktıyasanız sizlerin canınız öyle yansın ,dini olsa neolur nikah olsa neolur ,kitapsızlar ,çoçuklara bakıcak diye bırakmışlar,anne felan olamaz bu

14
0
yanıtYanıtla
KÜBRA:

BEBEKLERİDE VAR. . HİÇMİ ÜZÜLMEDİLER BAŞKALARINI ZEHİRLERKEN. . BAŞKASININ ÇOCUĞUNU ÖLDÜRÜRKEN , NASIL BEBEKLERİNİ SEVDİLER. . YAZIKLAR OLSUN. ALLAHINIZDAN BULUN!

12
1
yanıtYanıtla
,,:

Dini nikahlı diye altını çizmenin anlamı nedir ayni suçu resmi nikahlı biri yapsa resmi nikah ile evli çift diyemi haber oluyor.amaciniz dini nikah yapan insanları zan altında bırakmak mi

12
1
yanıtYanıtla
Cagdas:

Buradaki kilit kelime "dini nikah" mesele uyusuturu kaçakçılarının yakalanması değil İslami kötülemek. Tıpkı STV nin dizileri gibi :)

10
2
yanıtYanıtla
tuharek:

ne demek kadın serbest erkek cezaevine, adaletiniz batsın

11
1
yanıtYanıtla
paşa:

dini nikahlı olduklarını nereden biliyorsunuz. Dini Nikah kavramına menfi atıfta bulunarak ne amaçlıyorsunuz? Uyuşturucu ticareti yapan bir çiftin Din ve Nikah olgusuna bakışı nedir?

11
0
yanıtYanıtla
trabzonsporlu:

Ulan dini nikahlı olduklarını nereden biliyorsunuz da böyle yazdınız

9
0
yanıtYanıtla
halit:

resmi olmayacağına göre herhalde dini nikahlıdır. .

yanıt0
yanıt2
kara:

Bu Haberle İlgili Yorumunuzu Yazınhaberin başlığına bakınca dini nikah olmadan bu işi yapmaları imkansız demeye getiriyorlar galiba.

8
1
yanıtYanıtla
Tüm 33 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title