Haberler

Falezlere Çıkan Lise Öğrencisi, Polis Ekiplerinin Çabasıyla İntihardan Vazgeçti

Güncelleme:

Antalya'da, intihar etmek için falezlere çıkan 17 yaşındaki lise öğrencisi, polis ekiplerinin çabasıyla eyleminden vazgeçti. Bir süre gözyaşı döken genç kız, ifadesinin alınması için polis merkezine götürüldü.

Antalya'da intihar etmek için falezlere çıkan lise öğrencisi H.C., polis ekiplerinin çabasıyla eyleminden vazgeçti. Uçurumun kenarına doğru yürürken son anda fikrini değiştiren genç kız, bir parkta oturup uzun süre gözyaşı döktü.

Olay, saat 19.30 sıralarında Muratpaşa ilçesi Deniz Mahallesi'ndeki Yavuz Özcan Parkı'nda meydana geldi. Okul çıkışı arkadaşıyla birlikte park giden lise öğrencisi H.C., burada falezlere çıkıp intihara kalkıştı. Arkadaşının ''Yapma'' sesini duyan vatandaşlar, 112 Acil Çağrı Merkezi'ne bildirdi. İhbar üzerine bölgeye polis ekipleri sevk edildi.

UÇURUMUN DİBİNDEN DÖNDÜ

Gelen polis ekibi, falezlerde bekleyen H.C. ve onu ikna etmeye çalışan arkadaşına seslenerek dikkatlerini çekmeye çalıştı. Bu sırada ayağa kalkan H.C, uçurumun kenarına doğru yürümeye başladı. Genç kızın yanına giden polisler, bir süre konuştukları H.C.'yi ikna etmeyi başardı. Çıkarıldığı parkta oturup bir süre gözyaşı döken H.C., ifadesinin alınması için polis merkezine götürüldü.

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Güncel

Haberler

Bakmadan Geçme

Ekrem İmamoğlu ve Murat Kurum reklam harcamaları ne kadar? AK Parti ve CHP seçim kampanyalarına ne kadar harcadı? 2024 ANKET SONUÇLARI! İstanbul'u kim kazanacak? AK Parti'den son anket geldi Fundagül Demirkol kimdir? Türkiye İşçi Partisi Kırşehir Boztepe Belediye Başkan adayı Fundagül Demirkol kimdir? Yalçın Ertaş kimdir? AK Parti Konya- Ilgın Belediye Başkan adayı Yalçın Ertaş kaç yaşında, nereli? Mehmet Badem kimdir? AK Parti Konya- Kadınhanı Belediye Başkan adayı Mehmet Badem kaç yaşında, nereli? Mehmet Yaka kimdir? AK Parti Konya- Karapınar Belediye Başkan adayı Mehmet Yaka kaç yaşında, nereli? Hasan Kılca kimdir? AK Parti Konya- Karatay Belediye Başkan adayı Hasan Kılca kaç yaşında, nereli? Murat Ünver kimdir? AK Parti Konya- Kulu Belediye Başkan adayı Murat Ünver kaç yaşında, nereli? Nafiz Solak kimdir? AK Parti Konya- Sarayönü Belediye Başkan adayı Nafiz Solak kaç yaşında, nereli? Mustafa Kavuş kimdir? AK Parti Konya- Meram Belediye Başkan adayı Mustafa Kavuş kaç yaşında, nereli? Kasım Çelebi kimdir? Zafer Partisi Erzurum Yakutiye Belediye Başkan Adayı Kasım Çelebi kaç yaşında, nereli? Ahmet Pekyatırmacı kimdir? AK Parti Konya- Selçuklu Belediye Başkan adayı Ahmet Pekyatırmacı kaç yaşında, nereli? Mehmet Tutal kimdir? AK Parti Konya- Seydişehir Belediye Başkan adayı Mehmet Tutal kaç yaşında, nereli? Osman Arı kimdir? AK Parti Konya- Taşkent Belediye Başkan adayı Osman Arı kaç yaşında, nereli? Hasan Koçer kimdir? AK Parti Konya- Yalıhüyük Belediye Başkan adayı Hasan Koçer kaç yaşında, nereli?
500

Yorumlar (12)

MÜHENDİS:

ALLAHIM SEN KİMSEYİ İNTİHARI DÜŞÜNECEK KADAR DERT VERME

32
0
yanıtYanıtla
NET74:

AMİN

yanıt0
yanıt0
selma gök:

büyüklere soruyorum gençliğimiz elden gidiyor diye oturup düşünüyorlar mı acaba

29
1
yanıtYanıtla
Asil:

Iman eksikliği

8
15
yanıtYanıtla
çiçek:

ölüm zamanında beni çağırdı ama ben ölüme gidemedim ölürsem zaten annem tarafında çok mutlu olacak insanlar var varlığımla terbiye olmayanı yokluğumla terbiye ederim.

2
5
yanıtYanıtla
ada:

en kısa zamanda bır pıskolaga gıt hersey cozuluyo ınan kımseyı de cok cıddıye alma hayat senın hayatın ve bu cok buyuk bı sans degerlendır derım

yanıt3
yanıt0
Adınızı Yazın:

Ey be daha yasin kac hayattan bu kadar yildin sogudun yiprandin oy saki bir insanin en guzel genclik dönemleri 15 le 20 arasi yazik

4
0
yanıtYanıtla
Hevalo vedat:

Ablaya acil Sifa dilerim,bizi yönetenlere lanet olsun

2
2
yanıtYanıtla
SUSUZ KAHTA YOLSUZ GERGERLİ FAHRİ AĞA:

Antalya da 17 yaşında bir genç, İstanbul Yedikule de 17 yaşındaki genç boynuna İP bağlayıp intihar etti. Bu da 17 yaşında kız çocuğu o da intihar etmek istemiş. Bence bunlarda bir bağlantı var tesadüfi olamazlar. Araştırılsın istiyorum. Gençlik elden gidiyor. Genç adam bundan sonra benim senden isteğim manevi babanın tabutunu musalla taşına, anadolu kıtası büyüklüğündeki dava taşını da gediğine koymandır. Surda bir gedik açtık mukaddes mi mukaddes, ey kahpe rüzgar artık ne yandan esersen es!

3
0
yanıtYanıtla
JÜL SEZAR:

inşallah sevgılı meselesı degıldır

2
0
yanıtYanıtla
Tüm 12 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title