Haberler

Falezlere Çıkan Lise Öğrencisi, Polis Ekiplerinin Çabasıyla İntihardan Vazgeçti

Güncelleme:

Antalya'da intihar etmek için falezlere çıkan lise öğrencisi H.C., polis ekiplerinin çabasıyla eyleminden vazgeçti. Uçurumun kenarına doğru yürürken son anda fikrini değiştiren genç kız, bir parkta oturup uzun süre gözyaşı döktü.

Olay, saat 19.30 sıralarında Muratpaşa ilçesi Deniz Mahallesi'ndeki Yavuz Özcan Parkı'nda meydana geldi. Okul çıkışı arkadaşıyla birlikte park giden lise öğrencisi H.C., burada falezlere çıkıp intihara kalkıştı. Arkadaşının ''Yapma'' sesini duyan vatandaşlar, 112 Acil Çağrı Merkezi'ne bildirdi. İhbar üzerine bölgeye polis ekipleri sevk edildi.

UÇURUMUN DİBİNDEN DÖNDÜ

Gelen polis ekibi, falezlerde bekleyen H.C. ve onu ikna etmeye çalışan arkadaşına seslenerek dikkatlerini çekmeye çalıştı. Bu sırada ayağa kalkan H.C, uçurumun kenarına doğru yürümeye başladı. Genç kızın yanına giden polisler, bir süre konuştukları H.C.'yi ikna etmeyi başardı. Çıkarıldığı parkta oturup bir süre gözyaşı döken H.C., ifadesinin alınması için polis merkezine götürüldü.

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Güncel

Haberler

Bakmadan Geçme

İnci Taneleri CANLI izle! 28 Mart İnci Taneleri 11. Bölüm Kanal D Canlı HD izleme linki! Talip Aşık kimdir? Zafer Partisi Hatay- Hassa Belediye Başkan adayı Talip Aşık kaç yaşında, nereli? Cemil Kurt kimdir? CHP Manisa Selendi Belediye Başkan Adayı Cemil Kurt Kaç yaşında, nereli? Tahsin Akdeniz kimdir? CHP Manisa Sarıgöl Belediye Başkan Adayı Tahsin Akdeniz Kaç yaşında, nereli? Mehmet Kavallı kimdir? Zafer Partisi Hatay- Erzin Belediye Başkan adayı Mehmet Kavallı kaç yaşında, nereli? Kazım Yalçın kimdir? Zafer Partisi Hatay- Dörtyol Belediye Başkan adayı Kazım Yalçın kaç yaşında, nereli? Muhittin Tamer Özdemir kimdir? Zafer Partisi Hatay- Belen Belediye Başkan adayı Muhittin Tamer Özdemir kaç yaşında, nereli? Mehmet Burak Gürbüz kimdir? Zafer Partisi Hatay- Arsuz Belediye Başkan adayı Mehmet Burak Gürbüz kaç yaşında, nereli? Cemil Akkoçak kimdir? Zafer Partisi Hatay- Antakya Belediye Başkan adayı Cemil Akkoçak kaç yaşında, nereli? Osman Yılmaz kimdir? Zafer Partisi Hatay- Altınözü Belediye Başkan adayı Osman Yılmaz kaç yaşında, nereli? Melis Yıldız Akın kimdir? Zafer Partisi Hakkari- Merkez Belediye Başkan adayı Melis Yıldız Akın kaç yaşında, nereli? Tulin Yüksel kimdir? Zafer Partisi Hakkari- Derecik Belediye Başkan adayı Tulin Yüksel kaç yaşında, nereli? İSTANBUL SEÇİM ANKETİ! İmamoğlu mu Kurum mu? İstanbul seçimlerinde kim önde? Dilan Polat, Nez Demir olayı! Dilan Polat, Nez Demir'i affetti mi? Duruşmada neden ağladılar? Çocuklar Duymasın'ın Duygu'su, Hayal Garip eski sevgilisinden şiddet mi gördü? Hayal Garip ne söyledi?
500

Yorumlar (12)

MÜHENDİS:

ALLAHIM SEN KİMSEYİ İNTİHARI DÜŞÜNECEK KADAR DERT VERME

32
0
yanıtYanıtla
NET74:

AMİN

yanıt0
yanıt0
selma gök:

büyüklere soruyorum gençliğimiz elden gidiyor diye oturup düşünüyorlar mı acaba

29
1
yanıtYanıtla
Asil:

Iman eksikliği

8
15
yanıtYanıtla
çiçek:

ölüm zamanında beni çağırdı ama ben ölüme gidemedim ölürsem zaten annem tarafında çok mutlu olacak insanlar var varlığımla terbiye olmayanı yokluğumla terbiye ederim.

2
5
yanıtYanıtla
ada:

en kısa zamanda bır pıskolaga gıt hersey cozuluyo ınan kımseyı de cok cıddıye alma hayat senın hayatın ve bu cok buyuk bı sans degerlendır derım

yanıt3
yanıt0
Adınızı Yazın:

Ey be daha yasin kac hayattan bu kadar yildin sogudun yiprandin oy saki bir insanin en guzel genclik dönemleri 15 le 20 arasi yazik

4
0
yanıtYanıtla
Hevalo vedat:

Ablaya acil Sifa dilerim,bizi yönetenlere lanet olsun

2
2
yanıtYanıtla
SUSUZ KAHTA YOLSUZ GERGERLİ FAHRİ AĞA:

Antalya da 17 yaşında bir genç, İstanbul Yedikule de 17 yaşındaki genç boynuna İP bağlayıp intihar etti. Bu da 17 yaşında kız çocuğu o da intihar etmek istemiş. Bence bunlarda bir bağlantı var tesadüfi olamazlar. Araştırılsın istiyorum. Gençlik elden gidiyor. Genç adam bundan sonra benim senden isteğim manevi babanın tabutunu musalla taşına, anadolu kıtası büyüklüğündeki dava taşını da gediğine koymandır. Surda bir gedik açtık mukaddes mi mukaddes, ey kahpe rüzgar artık ne yandan esersen es!

3
0
yanıtYanıtla
JÜL SEZAR:

inşallah sevgılı meselesı degıldır

2
0
yanıtYanıtla
Tüm 12 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title