Haberler

Libido polemiğine bir yorum da İlker Kaleli'den: Anlamadığım bir konu

Güncelleme:

Can Yaman'ın başlattığı libido polemiğiyle ilgili sorulara yanıt veren oyuncu İlker Kaleli, "Saçmasapan sorunlar. O karakterle ilgili bir şey değil, anlamadığım konular" dedi.

Can Yaman, verdiği röportajda "Erkenci Kuş" dizisindeki rol arkadaşı Demet Özdemir'le aralarındaki uyumdan söz ederken tartışma yaratan sözlere imza atmıştı.

LİBİDO TARTIŞMASI GÜNDEM OLDU

Yaman, "Demet biraz snop olsaydı asla uyumlu olamazdık. Mesela 'Hangimiz Sevmedik' dizisindeki partnerim Selen Soyder'le bu yüzden problem yaşadım. Başrol çiftinin libidosunun yüksek olması lazım. Ben hep şunu söylüyorum, oyuncular ikiye ayrılıyor; libidosu olanlar, libidosu olmayanlar. Seyirciye 'Bunlar gerçekten sevişiyor mu sevişmiyor mu' diye sordurtamazsan o iş tutmaz." demişti.

"ANLAMADIĞIM KONULAR"

Sanat dünyasından çok sayıda isim de oyuncunun bu sözlerini eleştirmişti. Son olarak bu sözler oyuncu İlker Kaleli'ye soruldu. Kaleli ise, "Saçmasapan sorunlar. O karakterle ilgili bir şey değil, anlamadığım konular. O işleri pek fazla takip etmiyorum" dedi.

Kaynak: Haberler.com / Magazin

Demet Özdemir İlker Kaleli Can Yaman Haberler

Diyanet İşleri Başkanı Erbaş'ın cevapsız bıraktığı soru: Koruma sayınız arttı mı?

Diyanet İşleri Başkanı Erbaş'ın cevapsız bıraktığı soru: Koruma sayınız arttı mı?

Karar Resmi Gazete'de! 7 bin yabancı hastaya ücretsiz sağlık hizmeti verilecek

Karar Resmi Gazete'de! 7 bin yabancı hastaya ücretsiz sağlık hizmeti verilecek

Yeni Anayasa'ya ihtiyaç var mı? Anket yapıldı, çıkan sonuç Cumhurbaşkanı Erdoğan'ı memnun edecek

Yeni Anayasa'ya ihtiyaç var mı? Anket yapıldı, çıkan sonuç Cumhurbaşkanı Erdoğan'ı memnun edecek

Bakmadan Geçme

Yarın hava nasıl olacak? Yarın yağmur yağacak mı, yağmur var mı? 11 Mayıs Cumartesi – Pazar hava durumu! Canik dağları nerede? Canik dağları hangi ilde, hangi şehirde? Newcastle – Brighton maçı nereden, nasıl izlenir? Newcastle Brighton canlı yayın linki! Azerbaycan deprem mi oldu? Az önce nerede, kaç büyüklüğünde deprem oldu? 11 Mayıs Cumartesi depremler! KOCAELİSPOR – SAKARYASPOR CANLI: Kocaelispor – Sakaryaspor maçı nereden, nasıl izlenir? Kocaelispor Sakaryaspor canlı yayın linki! BOLUSPOR – ÇORUM FK CANLI: Boluspor – Çorum FK maçı nereden, nasıl izlenir? Boluspor Çorum FK canlı yayın linki! ŞANLIURFASPOR – MANİSA FK CANLI: Şanlıurfaspor – Manisa FK maçı nereden, nasıl izlenir? Şanlıurfaspor Manisa FK canlı yayın linki! TUZLASPOR – GENÇLERBİRLİĞİ CANLI: Tuzlaspor – Gençlerbirliği maçı nereden, nasıl izlenir? Tuzlaspor Gençlerbirliği canlı yayın linki! ADANASPOR – BANDIRMASPOR CANLI: Adanaspor – Bandırmaspor maçı nereden, nasıl izlenir? Adanaspor Bandırmaspor canlı yayın linki! 11 MAYIS BİM AKTÜEL ÜRÜNLER KATALOĞU! Bu hafta BİM'de neler var, hangi ürünler geldi? Dolar ne kadar, yükseldi mi? #128184 11 Mayıs Dolar ne kadar oldu, kaç TL? Bu akşam Survivor var mı? Bu akşam Survivor All Star yeni bölüm yayınlanacak mı? 11 Mayıs Cumartesi Survivor yeni bölüm! 11 Mayıs hangi burç? 11 Mayıs'ta doğanlar hangi burç oluyor? 11 Mayıs tarihi hangi burç olur? ANNELER GÜNÜ DUYGUSAL, KISA MESAJLAR! Anneler Günü resimli, uzun ve öz mesajları neler? Anneler Günü'ne özel kısa sözler neler? KURBAN BAYRAMINA KAÇ GÜN KALDI 11 MAYIS CUMARTESİ 2024: Kurban bayramı ne zaman, hangi tarihe denk geliyor?
Yer: Diyarbakır! Genelev patronunun beyzbol sopasıyla saldırdığı müşteri ölümle pençeleşiyor

Yer: Diyarbakır! Genelev patronunun beyzbol sopasıyla saldırdığı müşteri ölümle pençeleşiyor

500

Yorumlar (24)

Avni:

fillandiya dışişleri bakanı çok güzel.gözleride yeşil yeşil..yeşil köşkün lambaları gibi yemyeşil.sana çok aşık olduma la sanna mirella marin.

20
6
yanıtYanıtla
Avni:

nesrin cavadzade haberi varmı

19
2
yanıtYanıtla
Hadise:

Lan Avni beni ne çabuk unuttun lan dingil

yanıt3
yanıt10
Avni:

sana ben çok aşığıma la hadise

yanıt8
yanıt1
Sakaryalı hatun:

Herkesin bir libidosu vardır; libidolar ,farklı farklıdır. :)))))

5
15
yanıtYanıtla
LESB HELİN:

SELAM CANIM

yanıt1
yanıt11
İspiyoncu:

LAN HELİN ASILDIĞIN SAKARYALI HATUN DÜRBÜNLÜ GEVŞEĞİNİN TA KENDİSİDİR.TIPKI SENİN GİBİ.

yanıt8
yanıt0
konu mu bu laa:

Herkesin libidosu kendine

11
1
yanıtYanıtla
Adınızı Yazın:

keşke karakterinin lipidosu yüksek olsayın kendi kendin rezil ediyorsun sevvimsiz

5
5
yanıtYanıtla
Büşra:

Cadılar bayramına hazır mısınız ? İçinde sevginin korkutucu alevi cayır cayır yanan gençleri arkadaşlarına ilham verecek şakalar ve şekerler sunmaya teşvik edin. Çünkü mutluluk şaka veya şekerde gizlidir. Samara Morgan, Freddy Kruger, Elm Sokağı, Üç Harfliler Marid, Dabbe, Sayısız Cinli Köy var, En muhteşem organizasyonu yapan ve kendini ifşa etmemeyi başaran herkes Allah''ın rızasına kavuşacaktır.

0
8
yanıtYanıtla
Tüm 24 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title