Haberler

Sezonu açan Lerzan Mutlu, bikinili paylaşımıyla parmak ısırttı

Güncelleme:

Şarkıcı Lerzan Mutlu'da deniz sezonunu açtı. Mutlu sosyal medyadan yaptığı bikinili paylaşımıyla büyük beğeni topladı.

Havaların ısınmasıyla ünlü isimler de deniz sezonunu açtı. Yoğun iş temposuna ara veren ünlülerin bikinili paylaşımları da sosyal medyada büyük beğeni topladı.

SEZONU AÇTILAR

Kış boyunca yoğun maratonda çalışan ünlü isimler, yazın gelmesiyle kendilerini tatil mekanlarına attı. Yazı fırsat bilen ve bikinili paylaşım yapan ünlüler kervanına şarkıcı Lerzan Mutlu da katıldı.

Lerzan Mutlu, bikinili paylaşımıyla yürek hoplattı

BİKİNİLİ POZUYLA YÜREK HOPLATTI

42 yaşındaki şarkıcı verdiği bikinili pozlarla bakanların yüreğini hoplattı. Mutlu'nun paylaşımına Seda Sayan ve Demet Akalın'dan övgü dolu yorum geldi.

Lerzan Mutlu, bikinili paylaşımıyla yürek hoplattı

Lerzan Mutlu, bikinili paylaşımıyla yürek hoplattı

Lerzan Mutlu, bikinili paylaşımıyla yürek hoplattı

Kaynak: Haberler.com / Magazin

Haberler

Bakmadan Geçme

Survivor 3. eleme adayı kim oldu? 7Mayıs Survivor potada kimler var? Fenerbahçe başkanlık seçimi ne zaman 2024? 7 Mayıs Konya'da elektrik kesintisi yaşanacak ilçeler! (GÜNCEL) MEDAŞ Konya elektrik kesintisi ne zaman bitecek? 7 Mayıs Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 7 Mayıs İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! Rasim Ozan Beyaz Futbol'da neden yok, Beyaz TV'den ayrıldı mı? 7 Mayıs 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 7 Mayıs Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 7 Mayıs İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! 7 Mayıs Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! 7 Mayıs Adana elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Adana'da elektrikler ne zaman gelecek? Adana'da planlı elektrik kesintileri! 7 Mayıs 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 7 Mayıs Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! Süper Loto sonuçları açıklandı mı? 7 Mayıs Süper Loto kazanan numaralar neler? Süper Loto sonuçlarına ne zaman, nereden bakılır? Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 7 Mayıs AFAD ve Kandilli deprem listesi! 7 Mayıs Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu? Fenerbahçe'nin şampiyonluk şansı var mı? Fenerbahçe nasıl şampiyon olur?
500

Yorumlar (37)

BOYU 1.30 CM OLAN SOYADİ MUTLU OLAN ?):

BÖYLE ÇIPLAK FOTO NEDEN PAYLAŞIRLAR ANLAMIŞ DEGİLİM ANNESİ BABASI HİÇMİ GÖRMÜYOR ANNESİ İYİ YETİŞTİRMEMİŞ DEMEK OLUYO O KADAR ÇOK SAPIK VARKİ ÜLKEDE AKILLARA ZARAR SONRA KENDİSİNE İNTERNETEN YAZAN KİŞİLEREDE SAPIK DERLER ULAN SEN AÇARSAN ORANI BURANI TABİ YAZAR ADAM ABİ KONUŞTURMAYIN BENİ ::::::. . . . . . . . . . . . . . . . . ŞEYTAN AZAPTA

16
2
yanıtYanıtla
Lerzanın anne ve Babası:

Aferim kızıma çok yakuışmış.

yanıt2
yanıt3
...............................:

leş gibi kokuyordur şimdi lağım gibi

yanıt1
yanıt2
Dürbünlü:

Açılın açılın edep haya hak getire. Sesi ve aklıyla ön plana çıkamayan, bedenini teşhir eder.

11
1
yanıtYanıtla
sahin:

albüm yok . . . şarkı yok . . . bari yaz geldi açılın magazinde haberiniz yapılsın. . . .

10
1
yanıtYanıtla
FANİ:

Yurek hoplatacak birsey goremedim ama ben!bide makyajsız olaymış iyiymiş.O nd oyld bikininin üstunde dügün makyajı;)))))

10
1
yanıtYanıtla
Celep:

MALzeme temiz ikinci el fakat iş görür

9
0
yanıtYanıtla
Soupi:

Ikıncı el değil 50. El haaaa

yanıt1
yanıt0
kral:

benimsin

6
3
yanıtYanıtla
kral:

aslım burdaysan cevap ver aşkım tatile gidelim artık had güzelim yaz başladı.

yanıt5
yanıt3
Tüm 37 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title