Haberler

La Casa De Papel Dizisinin Yeni Sezonunun İlk Fragmanı Yayınlandı!

Güncelleme:

Dünyada milyonlarca kişi tarafından ilgiyle izlenen La Casa De Papel dizisinin 3. sezonunun yayın tarihi ve yeni fragmanı yayınladı.

La Casa De Papel dizisinin 3. yeni sezon tarihi uzun zamandır hayranları tarafından merakla bekleniyordu. İspanyol yapımı suç temalı dizi La Casa De Papel'in 3. yeni sezon tarihi Netflix tarafından açıklandı.

La Casa De Papel Dizisinin Yeni Sezonunun İlk Fragmanı Yayınlandı!

YENİ BİR MACERAYA EV SAHİPLİĞİ YAPACAK

Netflix'in yayınladığı özel tanıtıma göre, popüler suç dizisi La Casa De Papel'in 3. sezonu 19 Temmuz'da geri dönecek. İspanya Kraliyet Darphanesi'nde gerçekleşen sıradışı bir soygunun perde arkasını işleyen "La Casa De Papel" üçüncü sezonunda yeni bir maceraya ev sahipliği yapacak. İlk iki sezonda karşılaştığımız ekip, bu kez yeni yüzlerin de aralarına katılmasıyla çok daha büyük bir soygun için harekete geçecekler. Senaryo Esther Martínez Lobato, Álex Pina, Javier Gómez Santander, Pablo Roa, Fernando Sancristóval, Esther Morales ve David Barrocal'ın imzasını taşıyor.

La Casa De Papel Dizisinin Yeni Sezonunun İlk Fragmanı Yayınlandı!

EN ÇOK İZLENEN YAPIM OLMAYI BAŞARMIŞTI

Dizinin ilk iki sezonunda rol alan Úrsula Corberó, Álvaro Morte, Jaime Lorente, Miguel Herrán, Darko Peric, Alba Flores yeni sezonda rollerine geri dönecekler. Hovik Keuchkerian, Najwa Nimri, Fernando Cayo ve Rodrigo de la Serna ise ekibe eklenen yeni isimler arasında. İspanya menşeili dizi, Álex Pina tarafından ekrana taşınırken Netflix'in İngilizce olmayan dizileri arasında en çok izlenen yapım olmayı başarmıştı.

La Casa De Papel Dizisinin Yeni Sezonunun İlk Fragmanı Yayınlandı!

Kaynak: Haberler.com / Magazin

La Casa De Papel İspanya Haberler

500

Yorumlar (21)

Bu saçma dizi tamamen Siyasidir:

En büyük ispatı, dizide özellikle son bölümlerde sürekli çalan ''Ciao Bella'' şarkısı Devrimcilere ve Komünistlere hitap eden bir şarkıdır. İspanya polisi ve hükümetini aptal yerine koyan bir dizidir. Her sahnesi birbirinden saçmadır. Gerçeklikle zerre alakası olamayacak kadar kötü bir dizidir.

2
7
yanıtYanıtla
COŞKUN ÇAKIROĞLU:

Dıziyi eleştiren ergen samuraylar siz gidin,Ülkemizdeki zengin aile gerzekliklerinin anlatıldığı konak dizilerini ve 15 metre arayla uzun namlulu silahlarla 20 şer adamın birbirini tarayıp 1 kişinin burnunun dahi kanamadığı seyirciyi aptal yerine koyan aksiyon dizisi görünümlü absürt komedi dizilerini izleyin oldumu,yada gidin arı maya falan izleyin o bile daha inandırıcıdır izlediklerinizden, büyüklerin işine karışmayın oldumu çocuklar

8
0
yanıtYanıtla
Çakma Avrupalılar:

IQ seviyesi diplerde olanlar tarafından yayınlanmış bir dizidir. Bu diziyi Türkler yapsaydı, eleştirilerden yerin dibine sokardınız. Yabancılar saçmalayınca değerli oluyor

yanıt1
yanıt4
COŞKUN ÇAKIROĞLU:

Uuuvvv bak hele IQ yazabiliyomuş:)) ya ya tamam yiyenim bizim seviyemiz seninle denk değil bi sen bi hawking bide anshtein zaten:))

yanıt0
yanıt0
Çakma Avrupalılar:

Yazdıklarından cehaletin ortaya çıkıyor. ''anshtein'' değil einstein diye yazılır. Resmen zır Cahilmişsin.

yanıt0
yanıt0
Av.Hanım:

Beyinsizlerin ürettiği bir yapıt

0
5
yanıtYanıtla
AV.HANIM oku:

Kaç bölüm izledin de yorum yapıyorsun tv deki tüm dizileri toplasan bir la casa de papel etmez. İzleme devrelerin yanar

yanıt0
yanıt0
Tokyo, Helsinki, Aptal Profesör:

Ben bu dizinin her bölümünü izledim. Sırf Cüneyt abinin filmlerinden daha saçma olduğunu görmek için. Komedi niyetine izledim.

yanıt0
yanıt1
Bu diziyi beğenenler:

Hele siz gidin bir ülkenin darphanesi soymaya çalışın, o ülkenin ordusu sizi ELEĞE çevirir ELEĞE

0
3
yanıtYanıtla
Kıro:

Kuranıma kitabıma bu adam doğru söyli oğlim. Gerçekten çok saçmadır

yanıt0
yanıt0
Tüm 21 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title