Haberler

Kurban keserken bin 385 kişi kendini yaraladı

Güncelleme:

Kurban Bayramı'nın ilk gününde kurbanlıklar kesilirken bin 358 kişi kendini yaralayarak hastaneye koştu.

Kurban Bayramı'nın ilk gününde kurbanlıklar kesilirken birçok vatandaş kendini yaralayarak hastaneye koştu. Bin 358 kişi kurban kesimi sırasındaki yaralanmalar nedeniyle hastaneye giderken bu vatandaşlardan 26'sı ameliyata alındı.

Kurban keserken bin 385 kişi kendini yaraladı

HASTANELER ACEMİ KASAPLARLA DOLDU TAŞTI

Kurban Bayramı'nın ilk gününde birçok vatandaş kurban keserek ibadetini yerine getirdi. İstanbul genelinde kurbanlıkları keserken yaralanan kasap ve vatandaşlar ise hastanelere koştu. İstanbul İl Sağlık Müdürlüğü'nden alınan bilgiye göre saat 16.00 itibariyle kent genelinde bin 358 kişi kurban kesimi sırasında yaşadıkları yaralanmalar nedeniyle kamu hastanelerine başvurdu. Bu vatandaşlardan 26'sının ise ameliyata alındığı öğrenildi.

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / 3.Sayfa

Haberler

500

Yorumlar (18)

Vegan:

Katıl kasaplar geberin

10
25
yanıtYanıtla
Hamza:

Az bile... ben olsam tedavi etmeden kovardım

9
14
yanıtYanıtla
kasap:

millet 3 kurusun hesabına girip kendisi kurbanı kesiyor ama sonunda kesilen onlar oluyor o hayvana verdikleri acıda cabası kesimde önemli olan kesmek değil acı vermeden tek darbede ezyet çektirmeden kesmek biz millet olarak yanlışız 3 kurusun hesabına giriyoruz

10
3
yanıtYanıtla
Firat:

Etinizi niye kesiyorsunuz yetmedi mi kurban eti?

8
2
yanıtYanıtla
Dersim:

Kurban düşmanları + din düşmanlığı siz her gün et yiyorsunuz onlar hayvan değilmi

7
3
yanıtYanıtla
Banane:

Bu haberlere şaşıran var mı artık? Doğal seleksiyon böyle çalışır.

9
1
yanıtYanıtla
Yusuf Şahin:

Bu konuyla ilgili hızlı bir şekilde düzenlemeler ve meslekleri dışında kimsenin hayvanlari kurban edemeyecegini ve kendilerine verilen zararın aslinda devlete zarar oldugu sert bir şekilde uyarılması gerektiğine inaniyorum

9
1
yanıtYanıtla
YAZGIN:

20.yüzyılda yaşamış olan Aziz Nesin kadar yalan söyleyen görmedim:)

6
2
yanıtYanıtla
Bu ne:

Bırakın, işin ehli yapsın. Kurban kesmeyin demiyoruz, ama hem hayvana eziyet etmeden, hemde işin ehli tarafından usulünce kesilmeli. Her eline bıçak alan bir hayvanı doğrayamamalı.

4
0
yanıtYanıtla
metin:

İşi bilmezsen böyle olur hiiiiçççç üzülmedim

2
0
yanıtYanıtla
Tüm 18 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title