Haberler

Demokrasi Platformu Sayı: 26 İdeoloji ve Din Kitabı

Demokrasi Platformu Sayı: 26 İdeoloji ve Din Kitabı kitabının yazarları, yayınevi, baskı tarihi ve diğer tüm bilgileri. Demokrasi Platformu Sayı: 26 İdeoloji ve Din Kitabı kitabının kısa özeti.

İdea ve Logos: İdeolojinin Felsefi Kökleri-Şefik Deniz-Maske Düşürücü Bir Paravan: İdeoloji-Aliye Çınar-Din Halkın Afyonu Mudur?" Karl Marx'ta Din, İdeoloji ve Eleştiri"-Kurtul Gülenç- Carl Schmitt'in Metodu: Teodoloji ve İdeoloji-Funda Günsoy-Eleştirel Kuram ve Yaşam Felsefesi-Kurtul Gülenç-Bilgi/İktidar İlişkisinde Strateji-Veli Urhan-(Pragmatik Liberalizme Göre) Devlet ve Girişim Yapısı-Charles W. Anderson-John Rawls ve Amerikan Pragmatizmleri-Robert B. Talisse-İdeolojiye Karşı İdeolojinin Üretilmesi: Türkiye'de Din ve İdeoloji İlişkisi Üzerine Sosyolojik Bir Deneme-Mahmut H. Akın-İdeolojinin Mekan Tezahürleri: Cumhuriyetin İdeal Evi-Elifhan Köse-İdeolojinin Aygıtları ve Kadın Algımız: "Avrat"tan "Beyan"a-Aliye Çınar-İdeolojinin Kontrolünden Anlamaya/Anlaşılmaya Doğru: Kadın-Yurdagül Konuk Mehmedoğlu-Bir İdeoloji Olarak Feminizm: Ataerkil Düşünce ve Bilgi Arayışı -Toril Moi-Profetik Dinlerde "Dünya" ve "Beden"in Kontrolü: Karşılaştırmalı Bir Yaklaşım-Kadir Canatan-Ortadoğuya Sosyolojinin İçinden Bakmak - Bir Siyasal İdeoloji/Fantezi Olarak Ortadoğu Algısının Sosyolojik Analizi--Faruk Karaarslan-(Ön Kapak)

Yazar: Kolektif

Yayınevi: Orion Kitabevi

ISBN: 2880000060567

Boyut: 16.0x24.0

Sayfa Sayısı: 236

Basım Yılı: Mayıs 2011

Cilt Durumu: Ciltsiz

Kağıt Türü: 2. Hamur

Dil: Türkçe

Kaynak: Haberler.Com / Kültür Sanat

Carl Schmitt Şefik Deniz Karl Marx Kültür Sanat Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title