Haberler

Afyonkarahisar'da Büyük Taarruz'un 101. yıl dönümü kutlandı

Güncelleme:

Afyonkarahisar'da Büyük Taarruz'un 101. yıl dönümü dolayısıyla kent merkezinde düzenlenen 'Zafer Halk Yürüyüşü' gerçekleştirildi. Yürüyüş öncesi Taş Medrese'de Ethem Tem 5. fotoğraf yarışması sergisi açıldı ve ödüller takdim edildi. Yürüyüşe Afyonkarahisar Valisi, İkmal ve Garnizon Komutanı, Belediye Başkanı ve milletvekilleri de katıldı.

Afyonkarahisar'da Büyük Taarruz'un 101. yıl dönümü dolayısıyla kent merkezinde "Zafer Halk Yürüyüşü" yapıldı.

Yürüyüş öncesi Taş Medrese'de Afyonkarahisar Belediyesi ve Atatürkçü Düşünce Derneği işbirliğiyle Ethem Tem 5. fotoğraf yarışması sergisi açıldı.

Açılışta, Ethem Tem Jüri Özel Ödülü ile ilk üçe giren fotoğrafçılara ödülleri takdim edildi.

Daha sonra İmaret Camisi'nin önünden başlayan yürüyüşe, Afyonkarahisar Valisi Kübra Güran Yiğitbaşı, İkmal ve Garnizon Komutanı Tuğgeneral Numan Yöner, Belediye Başkanı Mehmet Zeybek, AK Parti Afyonkarahisar Milletvekilleri İbrahim Yurdunuseven, Ali Özkaya, Hasan Arslan, MHP Afyonkarahisar Milletvekili Mehmet Taytak ve İYİ Parti Afyonkarahisar Milletvekili Hakan Şeref Olgun katıldı.

Afyonkarahisar Belediyesi Mehter Takımı ve halk oyunları eşliğinde yapılan yürüyüş, Anıtpark önünde sona erdi.

Kaynak: AA / Kültür Sanat

Belediye Kültür Sanat Haberler

Bakmadan Geçme

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title