Haberler

Küçükçekmece'de 5 Yaşındaki Çocuğu Taciz Eden Sapığın Kimliği Belli Oldu!

Güncelleme:

Küçükçekmece Kanarya Mahallesi'nde evinin önünde oynayan 5 yaşındaki çocuğa cinsel tacizde bulunan sapık yakalandı. Sapığın,18 yaşındaki Pakistan uyruklu M.V olduğu belirlendi.

İstanbul Küçükçekmece'de önceki gün 5 yaşındaki çocuğa cinsel istismarda bulunan şüpheli İstanbul Emniyeti'nin kapsamlı operasyonu sonucunda yakalandı. 18 yaşındaki Pakistan uyruklu M.V. ve beraberindeki 3 şüphelinin sorguları sürüyor.

NE OLDU?

Olay, Küçükçekmece Kanarya Mahallesi'nde dün öğlen sıralarında meydana geldi. 5 yaşındaki bir kız çocuğu henüz kimliği belirlenemeyen bir kişi tarafından cinsel istismara uğradıktan sonra kanlar içinde evinin önüne bırakıldı. Durumu fark eden aile çocuklarını hemen hastaneye götürdü. Küçük çocuk bir süre yoğun bakımda kaldı.

İstanbul polisi de Türkiye'nin yüreğini dağlayan iğrenç olay üzerine geniş çaplı soruşturma başlatmıştı.

POLİS, SORUŞTURMA BAŞLATTI

İstanbul polisi de iğrenç olay üzerine geniş çaplı soruşturma başlatmıştı. Soruşturma çerçevesinde güvenlik kamera görüntülerini inceleyen emniyet güçleri cinsel istismar olayını gerçekleştirdiği iddia edilen bir şahsı dün akşam evinde gözaltına aldı.

BAKAN SOYLU AÇIKLAMA YAPTI

İçişleri Bakanı Süleyman Soylu, failin yakalandığını duyurdu. Soylu, 'Küçükçekmece'yle ilgili 5 yaşındaki çocuğumuzla ilgili hem Valiliğimiz hem de İstanbul Emniyeti fail konusunda çalışmayı yaptılar ve zannediyorum da bu saatler içinde açıklamayı yapacaklardır. Fail gözaltına alındı. İstanbul Valiliğimiz açıklama yapacaklar. Babayla görüştüm telefonda. Faili yakalayacağımızı söyledim. Failin yakalandığı bilgisi bende var. Çocuğumuzun sağlık durumumun da iyi olduğunu biliyoruz." dedi.

4 KİŞİ GÖZALTINA ALINDI

Küçükçekmece'de yakalanan 18 yaşındaki Pakistan uyruklu M.V. ve beraberindeki 3 kişinin emniyetteki sorguları sürüyor. Elde edilen görüntülerin ardından şüpheli belirlendi. Çalışmaların ardından şüpheli yakalandı. Olayla ilgili şüpheliyle birlikte toplam 4 kişi gözaltına alındı.

MAĞDUR ÇOCUK TEŞHİS ETTİ

Şüpheliyi mağdur çocuk ve olaya şahit olan diğer bir çocuk da teşhis etti. Şüphelinin emniyetteki sorgusunun sürdüğü ilerleyen saatlerde adliyeye çıkarılacağı öğrenildi.

Kaynak: Haberler.com / Güncel

3. Sayfa Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

Ekrem İmamoğlu ve Murat Kurum reklam harcamaları ne kadar? AK Parti ve CHP seçim kampanyalarına ne kadar harcadı? 2024 ANKET SONUÇLARI! İstanbul'u kim kazanacak? AK Parti'den son anket geldi Fundagül Demirkol kimdir? Türkiye İşçi Partisi Kırşehir Boztepe Belediye Başkan adayı Fundagül Demirkol kimdir? Yalçın Ertaş kimdir? AK Parti Konya- Ilgın Belediye Başkan adayı Yalçın Ertaş kaç yaşında, nereli? Mehmet Badem kimdir? AK Parti Konya- Kadınhanı Belediye Başkan adayı Mehmet Badem kaç yaşında, nereli? Mehmet Yaka kimdir? AK Parti Konya- Karapınar Belediye Başkan adayı Mehmet Yaka kaç yaşında, nereli? Hasan Kılca kimdir? AK Parti Konya- Karatay Belediye Başkan adayı Hasan Kılca kaç yaşında, nereli? Murat Ünver kimdir? AK Parti Konya- Kulu Belediye Başkan adayı Murat Ünver kaç yaşında, nereli? Nafiz Solak kimdir? AK Parti Konya- Sarayönü Belediye Başkan adayı Nafiz Solak kaç yaşında, nereli? Mustafa Kavuş kimdir? AK Parti Konya- Meram Belediye Başkan adayı Mustafa Kavuş kaç yaşında, nereli? Kasım Çelebi kimdir? Zafer Partisi Erzurum Yakutiye Belediye Başkan Adayı Kasım Çelebi kaç yaşında, nereli? Ahmet Pekyatırmacı kimdir? AK Parti Konya- Selçuklu Belediye Başkan adayı Ahmet Pekyatırmacı kaç yaşında, nereli? Mehmet Tutal kimdir? AK Parti Konya- Seydişehir Belediye Başkan adayı Mehmet Tutal kaç yaşında, nereli? Osman Arı kimdir? AK Parti Konya- Taşkent Belediye Başkan adayı Osman Arı kaç yaşında, nereli? Hasan Koçer kimdir? AK Parti Konya- Yalıhüyük Belediye Başkan adayı Hasan Koçer kaç yaşında, nereli?
500

Yorumlar (119)

TÜRKİYE:

ne işi var bu yabancı uyruklu insanların turkıyede ya güzelim türkiyeyi mahvettiler biz türkler yabancı olduk kendi memleketimizde istemiyoruz yabancılar.

79
3
yanıtYanıtla
vatandaş:

bu konuda referandum yapılmalı mülteci istemiyuoruz

58
4
yanıtYanıtla
OBJEKTIF:

Tüm siyasi liderlere sesleniyorum, mülteci sorununa ivedi bir çözüm bulun yada referanduma gidin halkin kendisi karar versin...Yol geçen hanina dondü ülke..Her taraf suriyeli afgan pakistanli vs..iran sinirindan akin akin yuruyerek istanbula gidiyorlar hergun grup grup ne olduklari belli degil..ALLAH yardimcisi olsun milletin kime guvenecegimize sasirdik..

58
0
yanıtYanıtla
Gurbetci:

Artik baskanimiz var. O nederse o. Koyun halkimiz oyle istedi. Oda daha cok multeci istiyor. Tartisma veya cozum isteme. Baskan kararini verdi bile. Koyun halkimiz elindeki demokrasiyi bir baskana devrederse. Ne referandum gerekir nede cozum.

yanıt8
yanıt1
ADALET:

KESİNLİKLE İZLENECEK YOL BUDUR.

yanıt7
yanıt0
messy:

Bunları ülkeye alanda suç. .

55
0
yanıtYanıtla
Suriyeli arabikler:

Dünyanın işe yaramaz pisliklerini ülkeye doldurmakla dünya lideri olunmaz. Dünya lideri değil kendi ülkesine liderlik yapacak birine ihtiyaç var.

51
4
yanıtYanıtla
:

MÜLTECİ İSTEİMORUUUZZZZZ!!!!!!!!!!

49
1
yanıtYanıtla
Türkiye:

Ülkeyi ne hale getirdiler. . Yazıklar olsun

45
0
yanıtYanıtla
karşıyız:

Alın Alın daha cok mülteci alınki bir sonraki seçimde 1. gelin vede biz masum cocuklarımızdan olalım.

39
2
yanıtYanıtla
Tüm 119 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title