Haberler

Kredi kartı kopyalayan dolandırıcı, kasiyerin dikkati sayesinde yakalandı

Güncelleme:

Adana'da kredi kartı kopyalayarak 80 bin TL'ye yakın haksız kazanç elde eden zanlı, cep telefonu almak için gittiği mağazada, görevlinin dikkati sayesinde yakayı ele verdi.

Adana'da kopyalanarak başka karta 42 bin lira para aktarılan, 38 bin liralık da alışveriş yapılan kredi kartıyla, cep telefonu almak isteyen bir kişi, elektronik market çalışanının dikkati sayesinde yakalandı.

MAĞAZA GÖREVLİSİNİN DİKKATİYLE YAKAYI ELE VERDİ

Edinilen bilgiye göre, bir alışveriş merkezindeki elektronik markete gelen Yalçın İ. kimliğini ve kredi kartını vererek görevliye cep telefonu siparişi verdiğini söyledi ve telefonun gelip gelmediğini sordu. Bunun üzerine görevli kontrol ettiğinde verilen kimliğin başka kredi kartının ise Ankara'da oturan Volkan Y. isimli bir şahsa ait olduğunu fark etti. Şüphelenen mağaza görevlisi "Siparişiniz saat 15.00'de gelecek siz o zaman gelirseniz ürünü alabilirsiniz" dedi. Yalçın İ. de gittikten sonra görevli polisi aradı. Olay yerine Adana Emniyet Müdürlüğü Asayiş Şube Müdürlüğüne bağlı Yankesicilik ve Dolandırıcılık Büro Amirliği ekipleri geldi. Elektronik market görevlisi durumu anlatınca polis kredi kartı sahibine ulaştı. Kart sahibi Volkan Y. kredi kartının kopyalandığını 42 bin lira parasının başka bir karta aktarıldığını, 38 bin liralık da alışveriş yapıldığını bildirdi.

POLİS EKİPLERİ TARAFINDAN YAKALANDI

Bunun üzerine polis belirtilen saatte elektronik markete müşteri gibi şüpheliyi beklemeye başladı. Bir süre sonra Yalçın İ. cep telefonu almak için geldi. Market görevlisinden telefonu isteyip aldığı sırada sivil polisler zanlıyı yakaladı. Zanlı emniyete getirilerek sorgulandı. Zanlı, kredi kartını kendisine tanımadığı birisinin verdiğini ve cep telefonu almasını istediğini söyledi.

Zanlı ifadesinin alınmasının ardından adliyeye sevk edildi.

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / 3.Sayfa

Cep Telefonu Haberler

Bakmadan Geçme

20 Nisan 2024 Konya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Konya'da elektrik ne zaman gelecek? 20 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 20 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 20 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 20 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 20 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! 20 Nisan 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 20 Nisan Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! 20 Nisan Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! 20 Nisan Adana elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Adana'da elektrikler ne zaman gelecek? Adana'da elektrik kesintisi! 22 Nisan Pazartesi günü okullar tatil mi, yarım gün mü? 20 Nisan Cumartesi Sayısal Loto çekiliş sonuçları açıklandı mı? Sayısal Loto sonuçları saat kaçta açıklanacak? Sayısal Loto CANLI izle! Sadettin Saran kimdir, serveti ne kadar? Sadettin Saran aday mı? Sadettin Saran Fenerbahçe başkanlığına aday oldu mu? Tövbe duası: Tövbe istiğfar duası okunuşu ve yazılışı nedir? Arapça Tövbe duası ve Türkçe meali! Tövbe nasıl edilir? Nasuh Tövbe duası nasıl okunur? Baby Shower nedir, ne demek? Baby Shower patisi nedir? Baby Shower pastaları! Baby Shower partisine katılmak caiz mi? Diyanet'in açıklaması ne?
500

Yorumlar (6)

nec:

10 gün yatar sonra çıkar yine mesleğini devam ettirir !!! cezalar caydırıcı değil maalesef ve olan mağdurlara oluyor. . şimdi bu soysuza 20 yıl net hapis verin bi daha bu işi yapacak tek kişi olmaz. . . ama cezalar çok çok az yapacak kişi zaten bu cezayı rahatlıkla göze alıp suç işliyor.

29
0
yanıtYanıtla
yorumcu:

nasıl olsa sebest kalır.bu ülkede adalet yok!!

14
0
yanıtYanıtla
cahilll:

haberlerin yarısı adana yav. nasıl iş bu. biri adanaya el atması lazım. resmen sin sity

6
0
yanıtYanıtla
dr:

sanki suc cezasi var yakala birak haftaya cikar kem kum der bir de deli derler iyi hal su bu der iken komik ceza gelir sonra paraya cevir sonra kader kurbani der iken ceza almaz belki yakalayan polisler suclu bulunur her bin lira icin bir yil ver suc icin de otuz yil toplam da bin yil hapis ver bir daha yapmasin

5
0
yanıtYanıtla
Yorumsuz:

Bu ülkede adalet hakk huku cökmüstür

4
0
yanıtYanıtla
ÇAKMAK:

insanların emegini alın terini çalan pislikler ALLAH senin gibilerini kahretsin verin bu pislige cezasını ama 6 ay degil yazık ülkede adım başı dolandılıcık aldı başını gidiyor olan garibana oluyor daha 10 gün once evime hırsız girdi haram zehir zıkkım olsun aldıkların şerefsiz

1
0
yanıtYanıtla
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title