Haberler

Genç çoban, koyun otlattığı yerde ölü bulundu

Güncelleme:

Manisa'nın Demirci ilçesinde sabah erken saatlerde çoban eşliğinde meraya giden koyun sürüsü akşam çobansız dönünce tüm mahalle sakinleri ve jandarma çobanı bulmak için seferber oldu. Bölgedeki geniş çaplı arama çalışmasının ardından jandarma ekipleri, genç çobanın cansız bedenini kayalıkların kenarında buldu.

Manisa'nın Demirci ilçesinde sabah erken saatlerde çoban eşliğinde meraya giden koyun sürüsü akşam çobansız dönünce tüm mahalle sakinleri ve jandarma çobanı bulmak için seferber oldu. 27 yaşındaki genç çoban İsmail Demir'in cansız bedeni kayalık kenarında bulundu.

CANSIZ BEDENİ KAYALIK KENARINDA BULUNDU

Edinilen bilgilere göre Demirci'ye bağlı Bayramşah Mahallesinde 27 yaşındaki İsmail Demir sabah erken saatlerde hayvanlarını meraya otlatmaya götürdü. Akşam saat 18.00 sıralarında sürüdeki hayvanların sahipsiz mahalleye geri dönmesi üzerine İsmail Demir'in ailesi ve mahalle sakinleri genç çobanı aramaya çıktı. Çoban için Jandarmaya kayıp ihbarı verilmesinin ardından mahalle sakinleri ve Jandarma ekipleri tarafından bölgede geniş çaplı bir arama çalışması yapıldı. Genç çobanın cansız bedenine Çomaklı Dağında kayalıkların kenarında ulaşıldı.

Genç çoban, koyun otlattığı yerde ölü bulundu

ŞÜPHELİ ÖLÜMÜNDEN DOLAYI SORUŞTURMA BAŞLATILDI

Evli ve bir çocuk babası olduğu öğrenilen genç çobanın ölümü mahalleyi üzüntüye boğarken, olayla ilgili Demirci ilçe jandarma komutanlığınca araştırma ve soruşturma başlatıldı. Cumhuriyet Başsavcılığınca, İsmail Demir'in kesin ölüm nedeninin belirlenmesi amacıyla Adli Tıp kurumuna gönderildi.

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / 3.Sayfa

Demirci Haberler

500

Yorumlar (12)

pika:

çok üzücü gencecik adam vefat etmiş. Allah rahmet eylesin

33
0
yanıtYanıtla
Sevdalı:

Allah Rahmet eylesin. ailesine sabırlar dilerim.

31
0
yanıtYanıtla
DEMİRCİLİ:

benim göyden arkideşti bu severdim gendisini Allah rahmet eylesin İsmail

18
8
yanıtYanıtla
baykuş:

ALLAH RAHMET EYLESİN RIZKININ PEŞİNDEYDİ MEKANI CENNET OLSUN

25
0
yanıtYanıtla
Sarp:

Allah rahmet eylesin

20
0
yanıtYanıtla
SİVASLI İBOCAN:

Allah rahmet etsin, genelde iki kişi bu görevde olsa , acil durumlarda destek olurdu. . Dağ başında her olumsuzluk olabilir, zavallı adam yardım istemiş dahi olsa çaresizlik içinde ruhunu teslim etti. . . Bu durum dikkate , alınıp çobanlığıtek yaptırmamalı. . Şimdiye kadar böyle şey olmadı diyen varsa, bundan sonrasına GARANTİ veriyormusun, derim. .

15
1
yanıtYanıtla
Ben:

Aldığı parayı ikiye bölmez

yanıt0
yanıt0
hüseyin:

allahrahnet eylesi ailesine sabırversin

15
0
yanıtYanıtla
irfan:

ALLAH rahmet eylesin. Ailesinin ve sevenlerinin başı sağ olsun.

15
0
yanıtYanıtla
Adınızı Yazın:

hasan allahrahneteylesin

11
0
yanıtYanıtla
Tüm 12 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title