Haberler

Köprüden kaçak geçen şoföre 140 bin TL para cezası kesildi

Güncelleme:

İngiltere'de bulunan The Mersey Köprüsünden 70 TL değerindeki geçiş ücretini ödememek için kaçak geçen kadına 140 bin TL değerinde para cezası kesildi.

İngiltere'ninHalton şehrinde yaşayan beş çocuk annesi 38 yaşındaki Lisa Kent, çocuklarını okula götürürken geçtiği Mersey Gateway köprüsünden 10 sterlinlik (70 TL)bilet almadığı ortaya çıkınca 20 bin sterlin (140 bin TL) para cezasına çarptırıldı.

Lisa, 2018 yılında Runcorn'a taşındığını ve Halton'da yaşadığı için köprü ücretinden muaf olduğunu sandığı için geçiş bileti almadığını söylerken, köprünün işletme şirketi Lisa'nın, Halton'da oturma kaydını yaptırmadığı için bu durumla karşılaştığını açıkladı.

Köprüden kaçak geçen şoföre 140 bin TL para cezası kesildi

"BİLSEYDİM GEÇMEZDİM"

Kendisne verilen 20 bin sterlinlik para cezasını nasıl ödeyeceğini bilmediğini söyleyen Lisa, "Durumun bu noktaya geleceğini bilseydim köprüden geçmezdim" dedi.

Merseyflowve Mersey köprü geçiş kurumunun sözcüsü, bölgede oturan kişilerin kişi başına bir arabayı kaydettiklerini yıllık 10 sterlin karşılığında istedikleri kadarekstra ücret ödeme zorunda kalmadan köprüyü kullanabildiklerini söyledi.

Kaynak: Haberler.com / Güncel

Haberler

Bakmadan Geçme

Survivor kim elendi? 24 Nisan Çarşamba Survivor'da kim elendi? Survivor eleme adayları kim? 24 Nisan Çarşamba Survivor potada kimler var? #129300 Kaç öğretmen atanacak? Atanacak öğretmen sayısı belli oldu mu? Bakan Tekin duyurdu Survivor kim kazandı? 24 Nisan Çarşamba Mavi Takım mı kazandı, Kırmızı Takım mı kazandı? BUSKİ Bursa su kesintisi: Bursa'da sular ne zaman gelecek? 24-25 Nisan 2024 Bursa su kesintisi listesi! KOSKİ Konya su kesintisi: Konya'da sular ne zaman gelecek? 24-25 Nisan 2024 Konya su kesintisi listesi! Görümce nerede çekildi? Görümce filmi konusu nedir, oyuncuları kimlerdir? Görümce hangi il ve ilçede çekildi? ASAT Antalya su kesintisi: Antalya'da sular ne zaman gelecek? 24-25 Nisan 2024 Antalya su kesintisi listesi! Görümce filmi konusu nedir? Görümce filmi oyuncuları ve Görümce özeti! Kuruluş Osman CANLI izle! ATV Kuruluş Osman 157. bölüm canlı izle! Kuruluş Osman yeni bölümde neler olacak? ATV canlı izleme linki! 24 Nisan 2024 Sayısal Loto çekiliş sonuçları açıklandı mı? Sayısal Loto sonuçları saat kaçta açıklanacak? Sayısal Loto CANLI izle! Şans Topu sonuçları açıklandı mı? Şans Topu sonuçları ne zaman açıklanır? 24 Nisan 2024 Çarşamba Şans Topu sonuçlarına ne zaman, nereden bakılır? Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 24 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 24 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu? İSKİ İstanbul su kesintisi: İstanbul'da sular ne zaman gelecek? 24-25 Nisan 2024 İstanbul su kesintisi listesi! İZSU İzmir su kesintisi: İzmir'de sular ne zaman gelecek? 24-25 Nisan 2024 İzmir su kesintisi listesi!
500

Yorumlar (23)

Almanci:

Gecenlerde adamin biri 1002 tl ceza yedi agliyor. 110 yerde 180 le gittigi icin. Sen dua et ehliyetini almadilar. 180 le gidiyorsan katlanacaksin. Almanya 700€ ceza 3 ay ehliyetin gidiyor ve puan cezasi yiyorsun. Türkiyede cezalar cok az, az oldugu icin herkes kafasina göre takiliyor

21
2
yanıtYanıtla
Yildirim simsek:

Almanyada 1ay ehliyet 262€ para cezasi veriliyor

yanıt4
yanıt2
Zalım:

Sana göre 140 bin TL onlara göre 20 bin TL hacı

14
5
yanıtYanıtla
daha ekonomik:

bu köpürler olmazssa da yüzerek geçsek karşıya filmlerdeki gibi

8
0
yanıtYanıtla
Hoppa Maraş Dondurma:

Gelişmemiş ülkelerde motivasyon ''erken ödeme indirimi, ceza affı vs. . '' çünkü sebepp basip para yok ve olmayan para nasıl verilmeden alınır hesapları döner. .

7
0
yanıtYanıtla
Cemşit:

Ev fiyatına cezamı olur ya. Saçma

4
2
yanıtYanıtla
Olur.:

Bak o köprüden bir daha kimse kaçak geçiyormu?

yanıt2
yanıt1
Vatandaş:

İngiltere’de 20 bin sterline ev olmaz bulamazsın o fiyata. Kıyaslama yaptığınızda Türkiye’deki şartlar ile kıyas yapılmaz o ülkenin kendine has olan ekonomik şartları ve yine o ülkenin milli gelir düzeyi üzerinden cezalar tesbit edilip yürürlüğe koyulur.

yanıt7
yanıt2
Adalet:

Olur olur ceza dediğin böyle caydırıcı olacakki ibreti aleme bidaha kimse suç işlemeyecek keşke bizde de böyle ağır ceza sistemi olmalı

yanıt10
yanıt3
Hasan:

İşte OTORITER DEVLET Böyle olur.Erkekse ödemesin. Türkiyede olsa Zırlarlar İngiltere de Muhalefet DEVLETin yanında olur.SUÇLU nun yanında olmaz

3
2
yanıtYanıtla
Tüm 23 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title