Haberler

Köpeğinin yanarak öldüğünü duyan kadın, sinir krizi geçirdi

Güncelleme:

Bursa'da 5 katlı bir binanın birinci katında çıkan yangında köpeğinin yanarak telef olduğunu öğrenen kadın, sinir krizi geçirerek saatlerce ağladı.

Bursa'da elektrikler kesildiği için mum yakan Sima Ç. mumu elinden düşürünce evinde yangın çıktı. Çıkan yangında Sima Ç. evden çıkmayı başarırken köpeği ise içeride yanarak can verdi. Köpeğinin öldüğünü öğrenen Sima Ç saatlerce gözyaşı döktü.

Yangın Bursa'nın merkez Osmangazi İlçesi Selimiye Mahallesinde bulunan 5 katlı bir binanın birinci katında meydana geldi. Alınan bilgiye göre elektriklerin kesildiğini fark eden Sima Ç.evi aydınlatmak için mum yaktı. Mumun genç kızın elinden düşmesi ile birlikte evde bulunan eşyalar yanmaya başladı.

Köpeğinin yanarak öldüğünü duyan kadın, sinir krizi geçirdi

EKİPLER KONTROL ALTINA ALDI

Alevlerin arasından çıkan Sima Ç. polis ve itfaiye ekiplerine haber verdi. Kısa sürede evin bütün odalarına sıçrayan yangın itfaiye ekiplerinin müdahalesi ile kontrol altına alındı.

Köpeğinin yanarak öldüğünü duyan kadın, sinir krizi geçirdi

SAATLERCE AĞLADI

Ev sahibi Sima Ç.'nin evde köpeğinin bulunduğunu iddia etmesi üzerine içeriye giren ekipler, yanarak can veren köpeğin cesedi ile karşılaştı. Köpeğinin öldüğünü öğrenen Sima Ç. sinir krizi geçirerek saatlerce ağladı.

Polis olay ile ilgili inceleme başlattı.

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / 3.Sayfa

Haberler

Bakmadan Geçme

Ekrem İmamoğlu ve Murat Kurum reklam harcamaları ne kadar? AK Parti ve CHP seçim kampanyalarına ne kadar harcadı? 2024 ANKET SONUÇLARI! İstanbul'u kim kazanacak? AK Parti'den son anket geldi Fundagül Demirkol kimdir? Türkiye İşçi Partisi Kırşehir Boztepe Belediye Başkan adayı Fundagül Demirkol kimdir? Yalçın Ertaş kimdir? AK Parti Konya- Ilgın Belediye Başkan adayı Yalçın Ertaş kaç yaşında, nereli? Mehmet Badem kimdir? AK Parti Konya- Kadınhanı Belediye Başkan adayı Mehmet Badem kaç yaşında, nereli? Mehmet Yaka kimdir? AK Parti Konya- Karapınar Belediye Başkan adayı Mehmet Yaka kaç yaşında, nereli? Hasan Kılca kimdir? AK Parti Konya- Karatay Belediye Başkan adayı Hasan Kılca kaç yaşında, nereli? Murat Ünver kimdir? AK Parti Konya- Kulu Belediye Başkan adayı Murat Ünver kaç yaşında, nereli? Nafiz Solak kimdir? AK Parti Konya- Sarayönü Belediye Başkan adayı Nafiz Solak kaç yaşında, nereli? Mustafa Kavuş kimdir? AK Parti Konya- Meram Belediye Başkan adayı Mustafa Kavuş kaç yaşında, nereli? Kasım Çelebi kimdir? Zafer Partisi Erzurum Yakutiye Belediye Başkan Adayı Kasım Çelebi kaç yaşında, nereli? Ahmet Pekyatırmacı kimdir? AK Parti Konya- Selçuklu Belediye Başkan adayı Ahmet Pekyatırmacı kaç yaşında, nereli? Mehmet Tutal kimdir? AK Parti Konya- Seydişehir Belediye Başkan adayı Mehmet Tutal kaç yaşında, nereli? Osman Arı kimdir? AK Parti Konya- Taşkent Belediye Başkan adayı Osman Arı kaç yaşında, nereli? Hasan Koçer kimdir? AK Parti Konya- Yalıhüyük Belediye Başkan adayı Hasan Koçer kaç yaşında, nereli?
500

Yorumlar (31)

CEVİZ YILDIRIM:

kadın mı

46
26
yanıtYanıtla
TK:

o kendine göre bir kadın sen istediğin kadar kabullenmesende insani duyguları olan biri

yanıt44
yanıt13
A:

İNSAN OLUN ULAN

yanıt40
yanıt16
emin:

Ne kadını ya ne kadını? Bu garip canlıya kadın diyerek kadınlara hakaret ediyorsunuz

10
40
yanıtYanıtla
YILDIZ:

Hadi lan oradan sana da insan diyenin ben. . . . .

yanıt7
yanıt1
Bekir:

Sen bunu söyleyerek insan olduğunu mu düşünüyorsun? Hiç kimsenin hayatı, yaşam tarzı seni ilgilendirmez. İsteyen istediği gibi olur olmayada devam edecek. Önemli olan insan olsun.

yanıt11
yanıt0
onjektif:

e biz sana insan diyoruz ya

yanıt2
yanıt0
Spor Sever:

ha kadın ha erkek ha gay ha travesti. . . Ulan ülkemin boş beleş ve kafatası içi boş olan insanları yorumlarınız iğrenç ve sığ. Bir insanın evi yanmış evi evi. . . Siz neyin peşindesiniz ?

32
1
yanıtYanıtla
asdf:

trans bu zani

20
10
yanıtYanıtla
YILDIZ:

insanlıktan nasibini almamışsınız hepiniz ayıp be insan evladı sonuçta ne ayrımcı insanlarsınız önce herkes kendi gözünde ki çöpe baksın. sonra başkalarını değerlendirsin. Yazık!

25
3
yanıtYanıtla
Tüm 31 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title