Haberler

Kodak Android Telefon Çıkarıyor

Fotoğrafçılık konusunda oldukça iyi tanınan fotoğraf firması Kodak Android telefon çıkarmaya hazırlanıyor.

Fotoğrafçılık konusunda oldukça iyi tanınan fotoğraf firması Kodak Android telefon çıkarmaya hazırlanıyor. Geçtiğimiz ilk telefonu çıkaran Kodak ikinci telefona hazırlanıyor.

Geçen yıl IM5 adını verdiği ilk Android akıllı telefon ile telefon pazarına adım atan Kodak ikinci bir telefon ile tüketicilerin karşısına çıkmaya hazırlanıyor. Fotoğrafçılık sektöründe oldukça güzel işler başaran Kodak şimdi Android işletim sistemine sahip akıllı telefon çıkaracak.

20 Ekim 2016 tarihinde tanıtılması beklenen telefonun MediaTek işemci. Yeni Kodak akıllı telefonun yüksek özelliklere sahip olacağı konuşuluyor. Kamera donanımı konusunda elbette kendisinin de oldukça tecrübeli olduğu Kodak markasını kullanacak. Bu sayede telefonu satın alan kişiler oldukça kaliteli pozlar yakalayabilecekler.

Henüz teknik özellikleri konusunda kesin bilgilerin yayınlanmadığı telefon hakkında fazla bir bilgi bulunmamakta. Tanıtımıyla birlikte fotoğrafçılığın dev ismi Kodak'ın nasıl bir telefon üreteceğini göreceğiz.

Berkay Eke /

Kaynak: Technosfer / Teknoloji

Kodak Teknoloji Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title