Haberler

2 Çocuk Annesi Kadın, Kocasını Sevgilisine Öldürttü

Güncelleme:

İstanbul'da geçtiğimiz Ocak ayında evine girerken açılan ateşle başından vurularak hayatını kaybeden 35 yaşındaki Barış Kaynak'ın katil zanlıları yakalandı. Polisin yaptığı araştırmada, 2 çocuk sahibi adamın, eşi Şerife K. tarafından sevgilisi Zafer Kürşat Ö.'ye öldürtüldüğü ortaya çıktı.

İstanbul'un Ümraniye ilçesinde 3 ay önce evinin önünde öldürülen Barış Kaynak cinayetinin sır perdesi aralandı. Polisin filmleri aratmayan çalışmasıyla çözülen cinayette katil zanlısının öldürülen Kaynak'ın eşinin sevgilisi olduğu ortaya çıktı. Maktulün eşi ise cinayeti azmettirmek suçundan gözaltına alındı.

CİNAYETİN SIR PERDESİ ARALANDI

Edinilen bilgiye göre, evli ve 2 çocuk babası Barış Kaynak (37) 28 Ocak gecesi garsonluk yaptığı kafeden çıktı. Gece saat 00.40 sıralarında evinin önüne gelen Kaynak, kimliği belirsiz bir kişinin silahlı saldırısına uğradı. Kaynak olay yerinde hayatını kaybetti. Olayın ardından Cinayet Büro Amirliği ekipleri harekete geçti. Filmleri aratmayan bir çalışma yürüten polis ekipleri cinayetin sır perdesini araladı.

MAKTULÜ MOTOSİKLETLE TAKİP ETMİŞ

Cinayet Büro ekipleri ilk olarak maktulün yakınlarının ifadelerine başvuruldu. Olay sırasında Tokat'ta olduğu belirlenen maktulün eşi Ş.Kaynak da hemen İstanbul'a geldi. Maktulün kimseyle husumetinin olmadığını öğrenen polis ekipleri olay yeri çevresinde bulunan tüm güvenlik kameralarını inceleme altına aldı. Yapılan incelemelerde Kaynak'ın olay gecesi bir arkadaşıyla yürüdüğü anların görüntüsüne ulaşıldı. Görüntülerde yapılan detaylı incelemede Kaynak'ın motosikletli bir şahıs tarafından takip edildiği fark edildi. Bunun üzerine polis ekipleri şüpheli motosikleti takibe ve incelemeye aldı.

CİNAYETİN SIR PERDESİ ARALANDI

Cinayet Masası ekipleri çalışmalarının devamında motosikleti Zafer Kürşat Ö.'nün kullandığını belirledi. Bunu üzerine Ö.'yü takibe alan ekipler araştırmalarını derinleştirdi. Polis ekipleri filmleri aratmayan takip ve çalışmaların sonunda öldürülen Barış Kaynak'ın eşi Ş. Kaynak'ın, Zafer Kürşat Ö.'yle yasak ilişki yaşadığı saptadı. İkilinin ilişkisi polis tarafından mercek altına alındı. Yapılan incelemelerde, ikilinin olay günü, öncesi ve sonrasında birbirlerine telefonla ulaştıkları ortaya çıkarıldı. İkili hakkında fiziki ve teknik takip başlatıldı.

KOCASINI SEVGİLİSİNE ÖLDÜRTTÜ

Polis ekipleri 3 aylık çalışmanın ardından elde ettikleri delillere göre, katil zanlısının Zafer Kürşat Ö. olduğunu saptadı. Cinayeti maktulün eşi Ş. Kaynak ile sevgilisinin planladığı ortaya çıktı. Ş. Kaynak'ın kocasının eve geliş saatini sevgilisine söylediği ileri sürüldü.

ŞÜPHE ÇEKMEMEK İÇİN TOKAT'A GİTTİ

Ş. Kaynak'ın kendisinden şüphelenilmesin diye olaydan önce Tokat'a gittiği anlaşıldı. Toplanan deliller ışığında Tokat ve İstanbul'da operasyon düzenlendi. Operasyonda Ş. Kaynak ve sevgilisi Zafer Kürşat Ö. ile kendilerine yardım ve yataklık yaptıkları belirtilen 3 kişi daha gözaltına alındı.

Şüpheli Zafer Kürşat Ö.'nün kullandığı motosiklete ise el konuldu. Asayiş Şube Müdürlüğü'nde sorgulanan şüphelilerin suçlamaları kabul etmediği öğrenildi. Soruşturmaları tamamlanan 5 kişi adliyeye sevk edildi.

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / 3.Sayfa

Haberler

Bakmadan Geçme

Kırmızı Takım'dan Mavi Takıma kim geçti (Survivor)? Survivor'da Takım Değişikliği: Kırmızı Takım'dan Mavi Takıma Kim Geçti? Galatasaray Bankalar Birliği'nden çıkıyor mu, GS borcu ne kadar 2024? 24-25 Nisan Akaryakıt Fiyatları: Benzine ve motorine indirim veya zam var mı? 26 Nisan Cuma Hutbesi yayınlandı! 26 Nisan Cuma Hutbesi tam metni! 25-26 Nisan hava bugün ve yarın nasıl olacak? HAVA DURUMU! İstanbul'da yarın hava nasıl olacak, yağış var mı? Zaha neden yok? Adana Demirspor maçında Zaha neden yok, sakat mı, cezalı mı, yedek mi? Orlando Magic Cleveland Cavaliers NBA maçı CANLI izleme linki var mı, maç nereden nasıl izlenir? 26 Nisan Basketbol NBA CANLI İZLE! LA Lakers Denver Nuggets NBA maçı CANLI izleme linki var mı, maç nereden nasıl izlenir? 26 Nisan Basketbol NBA CANLI İZLE! BUSKİ Bursa su kesintisi: Bursa'da sular ne zaman gelecek? 25-26 Nisan 2024 Bursa su kesintisi listesi! Hudutsuz Sevda 30. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 25 Nisan Hudutsuz Sevda yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? İnci Taneleri 13. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 25 Nisan İnci Taneleri yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? Aldatmak 67. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 25 Nisan Aldatmak yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? KOSKİ Konya su kesintisi: Konya'da sular ne zaman gelecek? 25-26 Nisan 2024 Konya su kesintisi listesi! Kül Masalı 10. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 25 Nisan Kül Masalı yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı?
500

Yorumlar (20)

Adınızı Yazın:

bence az yapmış. . . Kafaya eşarp takmakla olunmuyor. . . . Son 15 yılın yeni dini hayırlı olsun ülkeye. . . .

37
90
yanıtYanıtla
Söğüt:

Pis provakatör.Sen milleti birbirine düşürmek isteyen fitnecinin tekisin.Bu şanlı millet senin gibi fitnecilerin oyununa gelmeyecek.NOKTA.

yanıt108
yanıt11
Adınızı Yazın:

bide başı kapalı geziyor

21
34
yanıtYanıtla
HAYSİYET:

evet bu internet daha çok yuva yıkacak.

27
1
yanıtYanıtla
DOĞRUCU DAVUT:

Örtü sadece bedeni örter kahpeliği örtmez bu olayda olduğu gibi daha binlerce vardır bunun gibileri

16
1
yanıtYanıtla
Cenk:

Bu ülkede eskiden kapalıya güvenirdik. Şimdi kime güvenecez şaşırdık.

13
2
yanıtYanıtla
Kadın:

Öldürttüğü kocasının maşını baglarlar ödül olarak

12
0
yanıtYanıtla
hamza:

Allah hepimizi ıslah etsin.

11
0
yanıtYanıtla
Şenay:

Başörtülü olduğu nereden belli gizlemek için kamuflaj yani

4
5
yanıtYanıtla
COŞKUN ÇAKIROĞLU:

Şu tokattan bir tane düzgün karı çıkmayacakmı hiç arkadaş

5
3
yanıtYanıtla
Tüm 20 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title