Haberler

Kocaeli 3 Otomobil Çarpıştı: 1 Yaralı

3 otomobil çarpıştı: 1 yaralıİZMİT'te, 3 otomobilin çarpışması sonucu kontrolden çıkan bir otomobil korkulukları yıkarak demiryoluna girdi.

3 otomobil çarpıştı: 1 yaralı

İZMİT'te, 3 otomobilin çarpışması sonucu kontrolden çıkan bir otomobil korkulukları yıkarak demiryoluna girdi. Kazada 1 kişi yaralandı.

Kaza akşam saatlerinde, İzmit Kemalpaşa Mahallesi Oramiral Salim Dervişoğlu Caddesi üzerinde meydana geldi. Kartepe istikametine giden Hüseyin Yıldırım Sevim idaresindeki 34 VG 1601 plakalı otomobil ile arkadan gelmekte olan Kaan Oler idaresindeki 34 PF 8094 plakalı otomobil, yolun sağ tarafında bulunan otoparktan çıkan Mehmet Nuri Sancak idaresindeki 34 EN 5888 plakalı otomobil ile çarpıştı. Hüseyin Yıldırım Sevim idaresindeki otomobil kontrolden çıkarak korkuluklara çarparak demiryoluna girdi. Kazada yaralanan Mehmet Nuri Sancak yaralandı. 112 Acil ekibinin ilk müdahalesinin ardından İzmit Seka Devlet Hastanesi'ne kaldırılan Sancak tedavi altına alındı.

Polis, Hüseyin Yıldırım Sevim ve Kaan Oler'in ifadelerini alırken, kazayla ilgili soruşturma başlattı.

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Güncel

Hüseyin Yıldırım Kemalpaşa Politika Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title