Haberler

Kızının arkadaşının ölüm haberini duyuran Berna Laçin'den duygusal paylaşım

Oyuncu Berna Laçin, sosyal medya hesabından "Tarifsiz duygular içinde bir yangının tam ortasındayım" diyerek kızının 17 yaşındaki arkadaşının kanserde öldüğünü duyurdu.

Özel Notre-Dame de Sion Lisesi öğrencisi Ayşe Lale Alkış, kemik kanseriyle olan savaşını kaybetti. Anne Meryem Alkış, kızına 'Lalemm' diye yazdığı duygusal ölüm ilanıyla veda etti. Oyuncu Berna Laçin de kızı Ada'nın okul arkadaşı olan Lale'ye Instagram sayfasında yazdığı mesajla veda etti.

"TARİFSİZ KEDERLER İÇİNDEYİM"

Berna Laçin, kızı ve hayatını kaybeden 17 yaşındaki Ayşe Lale Alkış ile çekilen fotoğrafı şu notla paylaştı: "'Nerelerdesin, gündem yanıyor yoksun ortalarda' diyen çok olmuş. Tarifsiz kederler içinde bir yangının tam ortasındayım günlerdir. Gündemdeki yangın ne ki! Dün kızımın 17 yaşındaki okul arkadaşını, lisemizin en narin çiçeği Lale'mizi toprağa verdik.

Kızının arkadaşının ölüm haberini duyuran Berna Laçin'den duygusal paylaşım

"SÖZÜN BİTTİĞİ YERDEYİZ"

Melek yüzlüydü... Melek oldu gitti ... Günlerdir sözün bittiği yerdeyiz. Her şey öyle boş geliyor ki şimdi... Ne varsa sıkıntınız bir dakikalığına usulca kenara bırakın! Sağlığınıza şükür, annesine sabır, Lale'mize rahmet duası zamanı şimdi..."

Kızının arkadaşının ölüm haberini duyuran Berna Laçin'den duygusal paylaşım

Kaynak: Haberler.com / Magazin

Berna Laçin Haberler

Bakmadan Geçme

ALES 1 ne zaman açıklanacak 2024? Bade İşcil kimdir? Bade İşcil kaç yaşında, nereli? Özgür Özel yabancı dil biliyor mu, Almana biliyor mu, hangi dilleri biliyor? Motorine indirim mi geldi? SON DAKİKA! Güncel motorin fiyatları! Dahiliye neye bakar, hangi hastalıklara bakar? 25 Nisan 2024 Konya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Konya'da elektrik ne zaman gelecek? 25 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 25 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 25 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 25 Nisan 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 25 Nisan Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! 25 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 25 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! Süper Loto sonuçları açıklandı mı? 25 Nisan Süper Loto kazanan numaralar neler? Süper Loto sonuçlarına ne zaman, nereden bakılır? 25 Nisan Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 25 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 25 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu?
500

Yorumlar (21)

R.R.R:

İRFAN: Alem uzaya çıkıyor bizim koyunlar Allah diyor. . . . :)))

3
32
yanıtYanıtla
Şems:

Uzayda Allahın cc ondan :)

yanıt17
yanıt1
yenimahelle:

uzaya çıktında paçandan aşağımı çektiler

yanıt26
yanıt1
...:

BUNUN GİBİ TİPLERE AYAR OLUYORUM . ÇÜNKÜ HEP LAFLARINDA ALEM VE DİĞER MİLLETLER VARDIR . OTURUP HİÇ KENDİNİ SORGULAMIŞMI ACABA BEN BU ÜLKEYE BUGÜNE KADAR BİR DEĞER KATABİLDİM Mİ DİYE . ANCA OTURUN MİLLETTEN BEKLEYİN .

yanıt0
yanıt0
adil:

sen gibi kilisiye gitmeyip Allah diyolar

yanıt0
yanıt0
Bozok66:

Davar sen uzaya cıktında tutanmı oldu ,senin gibi davarlar milletin dinine kıyafeti ne karışacağına ilim le uğraşaydı

yanıt1
yanıt0
Kilic:

Arslanlara ölüm yokmu

yanıt1
yanıt0
adigüzel:

cok ama cok önemli bir haber!

7
14
yanıtYanıtla
orhan:

senin inanmadığın yere gitmiş. . . selamı var seni de çağırıyor bekletme hemen git. . .

8
10
yanıtYanıtla
ayyıldız:

orhan sende pek bilmiyoırsun herhalde inansanda inanmasanda her kul ölümü tadacak sırası zamanı belli degil allah bilir allah rahmet etsin yakınlarına sabır dilerim

yanıt0
yanıt0
Tüm 21 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title