Haberler

Kızını kucağına alan Ali Sunal'dan duygulandıran Kemal Sunal paylaşımı

Babalık duygusunu ilk defa tadan Ali Sunal, sosyal medya hesabından babası Kemal Sunal'la ilgili duygulandıran bir paylaşım yaptı.

Yeşilçam'ın efsane oyuncusu rahmetli Kemal Sunal'ın 42 yaşındaki oğlu Ali Sunal ve eşi Nazlı Kurbanzade'nin bebekleri dünyaya geldi. İkili doğum sonrası ilk paylaşımı yaptı.

"NARİN'İMİ SENİNLE BÜYÜTECEĞİM"

Kızı Narin'i kucağına almanın sevincini yaşayan Ali Sunal, eşi Nazlı Sunal ile bir karesini sosyal medya hesabından paylaştı. Sunal, fotoğrafın altına "Canım babam, ben baba oldum; umarım torununu görüp hissediyorsundur! İnşallah senin gibi bir baba bir aile reisi olabilirim. Narinimi seninle büyüteceğim hemen hemen her çocuk gibi." notuyla hayranlarını duygulandırdı.

Kızını kucağına alan Ali Sunal'dan duygulandıran Kemal Sunal paylaşımı

Kızını kucağına alan Ali Sunal'dan duygulandıran Kemal Sunal paylaşımı

Kaynak: Haberler.com / Magazin

Haberler

Diyanet İşleri Başkanı Erbaş'ın cevapsız bıraktığı soru: Koruma sayınız arttı mı?

Diyanet İşleri Başkanı Erbaş'ın cevapsız bıraktığı soru: Koruma sayınız arttı mı?

Karar Resmi Gazete'de! 7 bin yabancı hastaya ücretsiz sağlık hizmeti verilecek

Karar Resmi Gazete'de! 7 bin yabancı hastaya ücretsiz sağlık hizmeti verilecek

DP'li Cemal Enginyurt'tan okul müdürünün cenazesinde konuşan müftüye sert tepki: Her şey oldunuz, bir Türk olamadınız

DP'li Cemal Enginyurt'tan okul müdürünün cenazesinde konuşan müftüye sert tepki: Her şey oldunuz, bir Türk olamadınız

Bakmadan Geçme

Resmi Gazete bugün (12 Mayıs) kararları neler? Resmi Gazete atama kararları 2024! Gönül Dağı Reyhan kimdir? İpek Uzkalan kaç yaşında, nereli? Gönül Dağı Reyhan karakteri gerçekte kim? İnstagram çöktü mü? İnstagram neden açılmıyor? 11 Mayıs İnstagram'da sorun mu var, neden yüklenmiyor? Kimler Geldi Kimler Geçti 2. sezon olacak mı? Kimler Geldi Kimler Geçti dizisinin 2. sezonu var mı, ne zaman yayınlanacak? 14 Mayıs anneler günü mü? 14 Mayıs Salı anneler günü mü, özel gün mü? Anneler günü ne zaman 2024? Davaro filmi nerede çekildi? Davaro filmi hangi semtte, şehirde çekilmiştir? Sinan Ateş neden öldürüldü? Sinan Ateş ölüm sebebi ne, neden öldü? Sinan Ateş niye, kim tarafından öldürüldü? Kemal Sunal kaç filmde oynadı? Kemal Sunal kaç filmde yer almıştır? Pazartesi okul var mı? 13 Mayıs Pazartesi günü okul tatil mi, tatil edildi mi? Pazartesi günü resmi tatil var mı? Ali Koç aday olacak mı? Fenerbahçe Başkanı Ali Koç tekrar aday olacak mı, adaylığa başvuracak mı? Memur ve emekli zam oranı ne kadar? Memur ve emekli ne kadar zam alacak? Memur ve emeklinin temmuz zammı belli oldu! Bursaspor - Fenerbahçe Beko Basket maçı hangi kanalda, saat kaçta? Bursaspor - Fenerbahçe Beko Basket maçı ne zaman? Granada - Real Madrid maçı hangi kanalda, saat kaçta? Granada - Real Madrid maçı nereden izlenir? Yarın hava nasıl olacak? Yarın yağmur yağacak mı, yağmur var mı? 11 Mayıs Cumartesi – Pazar hava durumu! Canik dağları nerede? Canik dağları hangi ilde, hangi şehirde?
Yeni Anayasa'ya ihtiyaç var mı? Anket yapıldı, çıkan sonuç Cumhurbaşkanı Erdoğan'ı memnun edecek

Yeni Anayasa'ya ihtiyaç var mı? Anket yapıldı, çıkan sonuç Cumhurbaşkanı Erdoğan'ı memnun edecek

500

Yorumlar (36)

Yusuf:

NE BÜYÜK USTA AMA MÜBAREK İSİMLERLE HER GİLMDE DALGA GEÇMEK Mİ DERSİN BAŞI KAPALI KADINI GERİ KALMIŞ GÖSTERMEK Mİ DERSİN İMAMI ÜÇ KAĞITÇI GÖSTERMEK Mİ DERSİN NE ARARSAN VAR AMA BURADA KENDİNDEN BİLE Bİ HABER OLANLAR RAHMET OKUMUŞ NE DİYEYİM NE DESEM BOŞ YİNE DEĞİŞMEZSİNİZ ANLAMAZ ANLAMAK İSTEMEZ BİR KEZ OLSUN DÜŞÜNMEZSİNİZ

20
87
yanıtYanıtla
PARANTEZLERi DE SEL ALIYOR:

Lan dingil, kim olursa olsun, ne yaparsa yapsin ölene rahmet okunulmasi gerektigini bilmez misin? Ayrica elestirdigi BAZI ''dikkat BAZI'' karakterin karakterlerine uymayan seyler yaptiklari da malumdur, yani gercekleri dile getirmistir. Örnegin imam Seyfi Ti''ye aliniyorsa senin mahalle imami Nurullah beyi degil, öteki mahallenin imami Necmi hocayi kastediyor olabilir; zira Necmi adisi insanlari dinen sömüren ve servet yapan bir kisidir ''olabilir''. Yoksa sen de Sunal''in tiplemelerinden biri m

yanıt0
yanıt0
azapay:

bizde ölene rahmet okunur ha sizde farlysa bilemeyiz sen önce dinini öğren mübarek herkes kendini haşa ALLAH ın yerine koyup ahkam kesiyor edep edep edep.

yanıt0
yanıt0
mustafa:

3 kagıtcı fılmını ızledın mı rahmetlının oynadıgı o flımde sahte dın tuccarı bı karakter var, bırde aklı basında devlet gorevlısı ımam var, ımamın elını opuyor kemal sunal, adam onune ne konduysa oynamıs, bı yerde mılletın resmını cekenler bı yerlerde fazla durmus olabılır, bı kasıt varsa senarıste yapımcıya vs vs vs bakmak gerek, haaa bu gunumuzde de ben emır kuluyum dıyen mılyonlar var, yanı ne emır verılırse yaparız, doruda yanlısda, nede olsa emır kulu degılmıyız !

yanıt5
yanıt1
Bestami Cevizsever:

Sevgili kardeşim, imamı üçkağıtçı gibi göstermek değil maksadı, üçkağıtçı olan imamları teşhir ediyor. Halkı sömüren, kandıran, aldatan kişileri gösteriyor halka. Bunun imamlık, papazlık, hahamlıkla alakası yok. Sende az aklet, düşün, olur mu?

yanıt1
yanıt0
izmit:

işte günümüzde kadın erkek çocuk hatta suriyeli bile demeden tecavüz edeni mi dersin! din kispesi altında milleti soyup soğana çeviren dinci hocaları mı dersin! dini kullanıp yemediği halt kalmayan sözde dincileri mi dersin! hangisini görmedi bu ülke? hoca hep verdi talkımı kendi yuttu salkımı! sen açlıktan sürünürken sana yetinmeyi öğretmeye çalışanlar helali haramı ayırt etmiyorlar haberin olsun! Allah bir tek size ait bir yaradan değil hepimizi o yarattı varlığından da hiç şüphe etmedik

yanıt0
yanıt0
izmit:

şüphe etmedik çok şükür. bizlerin çocukluğu bu filmlerle geçti. ve biz sadece film izledik. yobazın birinin çıkıpta yaptığı bir yorumla yok dini isimlerle dalga geçiyor vs diye küçükken paşa paşa izlediğin filmleri karalamıyoruz! Asıl Allah peygamber din ve kitapla dalga geçenler bu tür söylemleri yayandır.

yanıt0
yanıt0
Yarcan:

Yat kalk babana dua et.Devlet tiyatrosunda kostümcülükten ileriye gitmen mümkün olmazdı,rahmetli baban olmasaydı.

19
66
yanıtYanıtla
Bu ne:

Ali Sunal gayet başarılı. Çokta zeki bir mizah anlayışı var. Aynı zamanda efendi biri. Mesela o senin gibi yorum yapacak karakterde biri değil.

yanıt16
yanıt3
azapay:

sizler insanmısınız ya ne biçim yorum adam duygularını paylaşmış nedir bu saygısılık nedir bu seviyesizlik edep yahu edep

yanıt1
yanıt0
Tüm 36 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title