Haberler

Kız çocuğunu kaçıran uzman çavuş, linç girişiminden havaya ateş açarak kurtuldu

Güncelleme:

Isparta'da kız kaçırma kovalamacasında kaza yapan uzman çavuş, linç girişiminden havaya ateş açarak kurtuldu. Uzman çavuş, polis ekiplerince gözaltına alındı.

Isparta'da aralarında kız kaçırma meselesi yüzünden husumet bulunduğu iddia edilen uzman çavuşun kullandığı aracın kaza yapması sonrasında, onu takip eden grup tarafından linç edilmek istendi. Yaşanan olay sırasında uzman çavuşun kendisini korumak ve husumetli olduğu grubu dağıtmak amacıyla yanında bulunan beylik silahı ile havaya uyarı ateşi açtığı öne sürüldü. Uzman çavuş, polis ekiplerince gözaltına alındı.

Olay, dün saat 21.00 sıralarında Isparta Gülevler Mahallesi'nde meydana geldi. İddiaya göre, 18 yaşından küçük kız çocuğunun kaçırılması yüzünden husumet bulunduğu öne sürülen C.Y. isimli uzman çavuş, kullandığı 03 plakalı araçta kız çocuğu ile birlikte seyir halinde olduğu sırada, husumetli taraflar tarafından takibe alındı. Bir süre takip edilen C.Y., 106. Cadde ile 124. Cadde kavşağına geldiğinde aracın kontrolünü kaybederek refüjdeki ağaca çarpması sonucu kaza yaptı.

Uzman çavuş, linç girişiminden havaya ateş açarak kurtuldu

KENDİSİNİ KORUMAK İÇİN HAVAYA ATEŞ AÇTI

Kaza sonrasında husumetli olduğu grup tarafından linç edilmek istenen C.Y., yanında bulunan beylik silahıyla hava ateş açarak kurtuldu. Çevredekiler tarafından silah seslerinin duyulması üzerine, bölgeye 112 Acil Servis ekipleri ile çok sayıda asayiş ve trafik polisi ekipleri sevk edildi. Olay yerine ulaşan polis ekipleri, tarafları güçlükle sakinleştirdi.

Uzman çavuş, linç girişiminden havaya ateş açarak kurtuldu

GÖZALTINA ALINDI

Husumetli olduğu kalabalık grup tarafından linç edilmek istenen C.Y., polis ekiplerince olay yerinden uzaklaştırılarak, doktor raporunun ardından gözaltına alındı. Uzman çavuş ile aralarında husumet olduğu belirtilen grubun da daha sonra aynı polis merkezine gittiği öğrenildi. Öte yandan, yaşanan olaylar zinciri ve kazayla ilgili tahkikat başlatıldığı öğrenildi.

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / 3.Sayfa

Haberler

Bakmadan Geçme

Yargı final mi yapıyor? Yargı bitiyor mu 2024? Teşkilat final mi yapıyor? Teşkilat bitiyor mu 2024? Korkma Ben Yanındayım final mi yapıyor? Korkma Ben Yanındayım bitiyor mu 2024? Üç Kız Kardeş final mi yapıyor? Üç Kız Kardeş bitiyor mu 2024? Kardeşlerim final mi yapıyor? Kardeşlerim bitiyor mu 2024? Gönül Dağı final mi yapıyor? Gönül Dağı bitiyor mu 2024? 27-28 Nisan Konya'da elektrik kesintisi yaşanacak ilçeler! (GÜNCEL) MEDAŞ Konya elektrik kesintisi ne zaman bitecek? 27-28 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 27-28 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 27-28 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 27-28 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 27 Nisan 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 27 Nisan Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! 27 Nisan 2024 Sayısal Loto çekiliş sonuçları açıklandı mı? Sayısal Loto sonuçları saat kaçta açıklanacak? Sayısal Loto CANLI izle! Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 27 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 27 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu? 27-28 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi!
500

Yorumlar (23)

SERTTÜRK:

Bu haberi yapan şahısa sesleniyorum senin yaptığın haber TSK yi karalama çalışmasıdır kişinin yaptığı eylemin meslegiyle alakası yoktur. İnsanlara karsi TSK personelini karalamaya calisiyorsun

30
27
yanıtYanıtla
Mehmet:

Tsk gökten inme vahiymi? Tertemizmi?

yanıt20
yanıt7
Mehmet:

Kimse o kişinin yaptığını orduya mal etmiyor ancak görünen o ki sen kişinin yaptığı eylemi ve orduya ait tabanca dan cesaret alarak kendini bir şey zanneden korumaya çalışıyorsun

yanıt15
yanıt2
SERTTÜRK:

Şahsın yaptığı suçu savunmuyorum ama meslegiyle alakası yoktur. Gereksiz polemiğe girmeye gerek yok öğretmenin yorumuna bakarmisin cahil sen nasıl öğretmen oldun. Nasıl her yerde hain olduğu gibi öğretmenler de de hain var haketmeden devletin parasını yiyenler. Senin gibi zihniyetlerin yetiştirdiği gençlere aciyorum

yanıt1
yanıt4
ASKERLER SEÇİLMİYOR:

6 ay askerlik yaptım kendim öğretmenim askere gitmeden önce orduyu ciddi bir kurum sanıyordum 3 farklı kışla gördüm 1 tane toplasan 2 tane asker gördüm ülkenin bütün işe yaramazlarına uzman rütbesi verip maaşı bağlayıp salmışlar çayıra ülkede çalışmayan sistemlerden birisi buda Mesleğim gereği ölçme ve değerlendirme nasıl olur bilirim askerleri ölçüp değerlendirip orduya alındığını kesinlikle düşünmüyorum bu benim bizzat kendi tecrübemdir

37
10
yanıtYanıtla
ALTINORDA:

uzm. çvş''ların hemen hemen hepsi cahil. . . bizim ordumuz bu kültürsüzlük ile asla profesyonel bi ordu olamaz. . amerikan ordusuyla aramızda dağlar uçurumlar var. . . bırak amerikayı almanyanın ordusu kadar olamayız. . .

33
9
yanıtYanıtla
Salak herifsin:

Cahilmi ? Sen cok okudunda noldu koyun güdemezsin

yanıt2
yanıt3
Erhan:

Helal olsun uzman çavuşum , elli kişi bir kişiye saldırır tek tek gelemezler havaya ateş yerine direk onlara çevirseydin

2
27
yanıtYanıtla
Baba:

Topik 18 yaşından küçük kız kaçırmış çocuk yani. Tamammı gereksiz

yanıt8
yanıt0
HUNİLİ ADAM:

nazar değmesin ülke tam tımarhanelik

22
1
yanıtYanıtla
Tüm 23 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title