Haberler

Kırıkkale'de Karla Mücadele Çalışması

Kırıkkale merkez ve Sulakyurt ilçesinde kar temizleme ve tuzlama çalışmaları devam ediyor.

Kırıkkale merkez ve Sulakyurt ilçesinde kar temizleme ve tuzlama çalışmaları devam ediyor.

Kırıkkale Belediyesinden yapılan yazılı açıklamada, kentte dün geceden itibaren etkili olan kar yağışı dolayısıyla Temizlik İşleri ve Fen İşleri Müdürlüğü ekiplerinin kar temizleme ve tuzlama çalışmalarını sürdürdüğü belirtildi.

Ekiplerin kış aylarında sıklıkla meydana gelen olumsuzluklara karşı 24 saat hazır tutulduğu vurgulanan açıklamada, şu ifadelere yer verildi:

"Vatandaşların olumsuz hava şartlarından en az şekilde etkilenmesi için önlemlerimizi artırdık. Cadde ve sokaklardaki kaldırımlarda kar temizliğini gerçekleştiren ekipler, buzlanmaya karşı solüsyonlu önlemlerini alıyor. Ekiplerimiz, ana arterler başta olmak üzere cadde ve sokaklarda tuzlama ve yol açma çalışması yaparak olumsuzlukların önüne geçiyor. Tuzlama kamyonları, greyderler ve çok sayıda personelle çalışmalara aralıksız devam ediliyor. Kar ve buzlanmaya karşı ana cadde ve sokaklar başta olmak üzere okul ve dolmuş güzergahları ile yaya yürüyüş alanları da temizleniyor."

Öte yandan, Sulakyurt ilçe merkezi ve köylerde kar temizleme ve tuzlama çalışmaları sürüyor.

Belediye Başkanı İsmail Bildik, çalışmalarla ilgili olarak AA muhabirine yaptığı açıklamada, günün farklı saatlerinde kar ve buzlanmayı önlemeye yönelik çalışmaların devam ettiğini ve gerekli tüm tedbirleri aldıklarını söyledi.

Karla mücadele çalışmaları kapsamında ilçe merkezindeki tüm yolların ulaşıma açıldığını belirten Bildik, köy muhtarlarından gelen yardım çağrılarına da anında cevap vermeye çalıştıklarını, belediyede 24 saat hizmet verecek olan ihbar hattı kurduklarını kaydetti.

Kaynak: AA / Güncel

İsmail Bildik Sulakyurt Kırıkkale Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

Yalı Çapkını 67. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 26 Nisan Yalı Çapkını yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? Arka Sokaklar 673. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 26 Nisan Arka Sokaklar yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? KOSKİ Konya su kesintisi: Konya'da sular ne zaman gelecek? 26-27 Nisan 2024 Konya su kesintisi listesi! ASAT Antalya su kesintisi: Antalya'da sular ne zaman gelecek? 26-27 Nisan 2024 Antalya su kesintisi listesi! Ateş Kuşları 53. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 26 Nisan Ateş Kuşları yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? Kara Ağaç Destanı 10. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 26 Nisan Kara Ağaç Destanı yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? İSKİ İstanbul su kesintisi: İstanbul'da sular ne zaman gelecek? 26-27 Nisan 2024 İstanbul su kesintisi listesi! Survivor 2024 Anlat Bakalım kim kazandı? 26 Nisan Cuma Anlat Bakalım ödülü ne oldu, hangi takım kazandı? Survivor Bil Bakalım'ı kim kazandı, kaç kaç bitti? 26 Nisan Cuma Survivor Bil Bakalım ödülü ne, hangi takım kazandı? Arka Sokaklar CANLI izle! 26 Nisan Cuma KANAL D Arka Sokaklar yeni bölüm full HD canlı yayın izle! Ateş Kuşları CANLI İZLE! 26 Nisan Ateş Kuşları 52. Yeni bölüm CANLI YAYIN! Ateş Kuşları FULL İZLE! İZSU İzmir su kesintisi: İzmir'de sular ne zaman gelecek? 26-27 Nisan 2024 İzmir su kesintisi listesi! Tolga Daşkıran neden tutuklandı? İkinci Kadir Şekerci davası olayı ne, ne zaman oldu? Kara Ağaç Destanı canlı izle! Kara Ağaç Destanı 9. bölüm TRT 1 HD izleme linki! ASKİ Ankara su kesintisi: Ankara'da sular ne zaman gelecek? 26-27 Nisan 2024 Ankara su kesintisi listesi!
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title