Haberler

Ofis sandalyesinde cansız halde bulunan adam, ölümünü 2 yıl önce sosyal medyada duyurmuş

Güncelleme:

Antalya'da 45 yaşındaki adam, arkadaşının ofisinde sandalyede oturur halde ölü bulundu. Kiloları yüzünden hayata küsen adamın sosyal medya hesabında 2 yıl önce "Hayatıma son vermem ve dünyayı kendimden kurtarmam lazım" yazdığı ortaya çıktı.

Antalya'da bir kişi, arkadaşlarının kiraladığı iş yerinde bilgisayar başında ölü olarak bulundu. Kiloları yüzünden hayata küstüğü öğrenilen şahsın sosyal medya hesabından yazıları ise dikkat çekti.

MASADA HAREKETSİZ HALDE BULUNDU

Olay, Muratpaşa Mahallesi Şarampol Caddesi üzerindeki bir iş merkezinin 3. katında meydana geldi. Edinilen bilgiye göre, arkadaşlarının kiraladığı işyerinde bir süredir yalnız başına yaşayan Şevket Rasim Bekdikhan'dan (45) haber alamayan arkadaşları, durumu 112 Acil Çağrı Merkezi'ne bildirdi. İhbarın ardından bölgeye itfaiye, sağlık ekipleri ve polis sevk edildi. Kilitli kapının çilingir tarafından açılmasının ardından Bekdikhan, önünde bilgisayarın olduğu masada hareketsiz vaziyette bulundu. Sağlık ekipleri, şahsın öldüğünü tespit etti.

2 AYDIR İŞSİZDİ

Şevket Rasim Bekdikhan'ın bir süre önce Alanya'dan Antalya'ya geldiği ve yaklaşık 2 aydır işsiz olduğu öğrenildi.

SOSYAL MEDYA PAYLAŞIMLARI DİKKAT ÇEKTİ

Kiloları yüzünden nefes darlığı çektiği ve hayata küstüğü belirtilen Şevket Rasim Bekdikhan'ın, 2 yıl önce sosyal medya hesabından paylaştığı mesajlarsa dikkat çekti. Bekdikhan'ın cenazesi, olay yeri inceleme ekiplerinin çalışmasının ardından kesin ölüm sebebinin belirlenebilmesi için Antalya Adli Tıp Kurumu morguna kaldırıldı.

İşte o sosyal medya paylaşımı;

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Güncel

Haberler

Bakmadan Geçme

Hangi renkleri karıştırırsak kırmızı olur? Kırmızı rengi nasıl elde edilir, nasıl yapılır? Hangi renkleri karıştırırsak mor olur? Mor rengi nasıl elde edilir, nasıl yapılır? Fuşya rengi nasıl elde edilir? Fuşya hangi renklerin karışımı ile yapılır? Turuncu nasıl elde edilir? Turuncu hangi renklerden oluşur, guaj boya ile nasıl yapılır? 5 Mayıs Konya'da elektrik kesintisi yaşanacak ilçeler! (GÜNCEL) MEDAŞ Konya elektrik kesintisi ne zaman bitecek? 5 Mayıs Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 5 Mayıs İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 5 Mayıs 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 5 Mayıs Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 5 Mayıs İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! 5 Mayıs Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! 5 Mayıs Adana elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Adana'da elektrikler ne zaman gelecek? Adana'da planlı elektrik kesintileri! Kahverengi nasıl elde edilir? Guaj ve akrilik boya ile kahverengi nasıl yapılır? 6 Mayıs Pazartesi 2024 Günlük Burç Yorumları! AŞK, EVLİLİK, SAĞLIK, KARİYER burç yorumları! 6 Mayıs burç yorumları nedir? Real Madrid şampiyon mu oldu? 2024 İspanya La Liga şampiyonu kim oldu?
500

Yorumlar (31)

Adınızı Yazın:

Ağır depresyondaymış belli ki keşke elinden bir tutan olsaydı. Allah rahmet eylesin. .

61
0
yanıtYanıtla
DJ BORİS BREJCHA:

İSTERSEN BAŞARA BİLİRDİN KARDEŞİM YA :(

38
0
yanıtYanıtla
Mert metin:

Allah rahmet eylesin

35
0
yanıtYanıtla
Oberon:

allah rahmet eylesin, üzdün. .

30
0
yanıtYanıtla
TİREBOLULU HASAN PAŞANIN OĞLU TOLGA PAŞA:

ULAN ALLAH YAZILIRKEN BÜYÜK HARFLERLE YAZILIR. SENİN KULAĞINI ÇEKERİM ALLAH YAZARKEN BAŞ HARFİNİ KÜÇÜK HARF KULLANAMAZSIN!ANLADIN MI?HEMDE ALLAH CC. (CELLE CELALÜHÜ)ONUN ŞANI YÜCEDİR DİYE TAZİM İFADESİ İLE YAZILIR. ALLAH RAHMAN VE RAHİMDİR. O YÜCELER YÜCESİDİR. ALLAH RAHMAN VE RAHİM YÜCELERİN EN YÜCESİ MERHAMETLİLERİN EN MERHAMETLİSİDİR. ÇÜNKİ BU KADAR GÜNAH VE İSYANLARIMIZA KARŞI BİZE SONSUZ NİMETLER SUNMAKTADIR.

yanıt14
yanıt2
12334:

Ulan tırrık sen buraya yorum yazacağına dergahlara sohbete git burası sana göre değil

yanıt0
yanıt4
6111:

sabah sabah canım sıkıldı yazık allah gunahlarını affetsın keske bıraz cabalasan da kılolarından kurtulmnaya calıssaydın be kardesım bu cozum degıldı belkıde denedın olmadı bılemıyorum artık ne dıyım

19
0
yanıtYanıtla
Mümtaz:

Niye biri çıkıp da şu adama destek olmadı, bir şeyler yapmadı?? Ya da yapmak istedi de rahmetli mi kabul etmedi acaba?? Allah rahmet eylesin, mekanı cennet olsun. . Dünya böyle işte. .

17
1
yanıtYanıtla
..:

destek verilseydi tedavi diyet psikolog destegi spor iş imkanı. . şuan bir can aramızda sağlıklı bir birey olarak hayatına devam ederdi. . .

12
1
yanıtYanıtla
ziyaa:

Çaresizlik nedir bilirmisin kardeş. Destek veriseydi demişsin düşenin dostu olmuyor be kardeş. Herşey üst üste geliyor be kardeş.

yanıt2
yanıt1
Tüm 31 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title