Haberler

Kevin Bacon Biyografisi

Kevin Bacon

Kevin Bacon Kimdir ?

Kevin Bacon, büyük ve kapalı bir ailenin en küçük ferdi olarak dünyaya geldi. Sahnedeki ilk deneyimini 17 yaşındayken yaşayan genç oyuncu, New York'ta oyunculuk eğitimi almaya başladı. Sinemaya ufak tefek rollerde oynayarak yavaşça adım atan oyuncu, Çılgınlar Okulu (National Lampoon's Animal House) ve Diner'daki performansıyla beğeni topladı. Oyuncu daha sonraları Sean Penn ve Val Kilmer gibi iddialı oyuncularla birlikte Slab Boys adlı Broadway oyununda birlikte çalışma fırsatı yakaladı.

2010 yılında mutant kötü karakter Sebastian Shaw'ı canlandırdığı X-Men: Birinci Sınıf filminde yer aldı. 2013 ve 2015 arasında suç ve gerilim dizisi The Following'de yer aldı ve bu rolüyle Satürn Ödülü'nü kazandı.

Oyunculuk ve yönetmenliğin yanı sıra müzik ile de ilgilenen Bacon, 1994 yılında ağabeyi Michael Bacon ile birlikte "The Bacon Brothers" adlı bir müzik grubu kurdu. "Forosoco" ve "Getting There"den sonra üçüncü albümlerini çıkarmaya hazırlanan Bacon kardeşler, bestelerini kendilerinin yaptığı lirik müziklerle ülkelerinde oldukça ilgi gördüler.

title