Haberler

Kertenkele 83. Bölüm Murat Bir Seçim Yapmak Zorunda

Güncelleme:

Kertenkele 83. bölümde Murat bir seçim yapmak zorunda. Kertenkele 83. bölümde neler olacak sorusunun cevabı haberimizde. Kertenkele 83. bölümle ilgili tüm merak edilenler haberler.com'da.

Kertenkele 83. bölümde Murat bir seçim yapmak zorunda. Kertenkele 83. bölümde neler olacak sorusunun cevabı haberimizde. Kertenkele 83. bölümde, Murat, mafya babası tarafından kaçırılan Zeynep ve Didem arasında bir seçim yapmak zorundadır. Murat kimi kurtarmaya gidecektir? Murat'ın yaptığı seçim sonucunda Zeynep'le Didem arasındaki rekabet daha da sertleşir. Öte yandan ölümle burun buruna kalan Gizem ve ailesini Akıncı'nın kurtarması Gizem ve Hicabi arasında büyük bir kırılma yaşanmasına neden olur. Hicabi, Gizem'in gönlünü alabilmek için elinden geleni yapar. Ama Gizem'in öfkesi dinmez. Ayla da Akıncı'yı artık damadı olarak görmektedir. Murat, Zehra'ya ulaşabilmek için maskeli kızı bulması gerektiğini bilmektedir. Maskeli kızın ( Zehra'nın) ortaya çıkması için işe yarayacak bir plan yapar. Murat (Kertenkele) sonunda Zehra'ya kavuşabilecek midir?

KERTENKELE 82. BÖLÜMDE NELER YAŞANDI?

Kertenkele 83. bölümüyle bu akşam ekranlara geliyor. Murat Zehra'nın kim olduğunu öğrenmeye çok yaklaşmıştır... Murat'ın aslında Ziya Hoca (Kertenkele) olduğunu öğrenen Hicabi eskiden olduğu gibi Ziya hocasını sorularıyla bunaltmaya başlar. Deli Meryem'in Hicabi'yi kaçırmasından korkan Gizem ise Hicabi'nin evine yerleşir. Deli Meryem ve Gizem'in birbirlerini rahat bırakmaya hiç niyetleri yoktur. Öte yandan Murat'ın tehlikeli bir operasyon için imam kılığına girmesi gerekir. Murat sahte imamlık yaparken sonunda Zehra'nın kim olduğunu öğrenebilecek midir?

KERTENKELE YENİDEN DOĞUŞ HİKAYESİ

Zekâsı ve sıra dışı yetenekleri sayesinde İstanbul polisi tarafından bir türlü ele geçirilemeyen profesyonel bir hırsız olan Kertenkele'nin 'Hayatın yalan olsa da aşkın gerçek olsun' dedirten hikayesi… Dizi, yapımcı Yalçın Şen imzasını taşıyor. Yapım Atölyesi tarafından yapılan dizinin senaryosu Hakan Kandal ve Kemal Çelik'e ait. Dizinin uygulayıcı yapımcısı da Erdoğan Sevinç.



Kaynak: Haberler.com / Gündem

Gündem Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title