Haberler

Kendisini döven oğlunu tabancayla öldürdü

Güncelleme:

Trabzon'un Tonya ilçesinde İshak Zaman iddiaya göre kendisini döven oğlu Ali Zaman'ı tabanca vurarak öldürdü.

Akşam saatlerinde Tonya'nın Kozluca Mahallesi'nde meydana gelen olayda bir baba oğlunu öldürdü.

ARALARINDA TARTIŞMA ÇIKTI

İshak Zaman ile oğlu Ali Zaman arasında henüz bilinmeyen nedenle tartışma çıktı. Tartışma büyüyüp kısa sürede kavgaya dönüştü. İddiaya göre bu sırada Ali Zaman babası İshak Zaman'ı dövmeye başladı. İshak Zaman ruhsatsız tabancası ile oğluna bir el ateş etti. Ali Zaman vücuduna isabet eden mermi ile kanlar içerisinde yere yığıldı.

VURULDUĞU YERDE HAYATINI KAYBETTİ

Bağırışma ve silah sesini duyan komşuların ihbarı üzerine eve jandarma ve sağlık ekibi sevk edildi. Sağlık ekipleri Ali Zaman'ın yaşamını yitirdiğini belirledi. İshak Zaman jandarma ekiplerince gözaltına alınırken, bekar olan Ali Zaman'ın cansız bedeni otopsi için hastane morguna kaldırıldı. Jandarma olayla ilgili soruşturma başlattı.

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / 3.Sayfa

Jandarma Tonya Haberler

500

Yorumlar (11)

TAYFA:

Kuran a ve sünnete sarılın ki kurtuluşa erişin

15
0
yanıtYanıtla
Keko sibirya:

Bununla ne alakasi var ?

yanıt0
yanıt3
pako:

cehaletin sonu

7
2
yanıtYanıtla
HER YERDE ADALET, HERKESE ADALET..:

BABAYI DÖVEN EVLAT!!! BÖYLE EVLAT DÜŞMAN BAŞINA. ALLAH AFFETSİN.

7
0
yanıtYanıtla
İmamoğlu..:

Babanı döversen sonun bu olur. .

4
2
yanıtYanıtla
Talisca:

Bir anlık öfke aileye ateş düşürdü :(

6
0
yanıtYanıtla
KUZEYİN UŞAĞI:

öfkene, nefsine, hırsına sahip olacaksın. Allah rahmet eylesin. ne diyelim. .

5
0
yanıtYanıtla
es:

erkek evladını seven ama kız cocugunu sevmeyen maddı olarak ayıran anne ve babalara ders olsun bu olay hayırlı evlat ısteyın kız ayrımı yapmayın son böyle olabılır

3
0
yanıtYanıtla
şiddet öğrenilen davranıştır:

Toplumda etkileşim kaçınılmaz bir durumdur. Eşitler arası etkileşim yatay iletişim, farklı kategoriler arası etkileşim de dikey iletişim olarak adlandırılır. Şiddet öğrenilmiş bir duygu ve davranış biçimidir. Özellikle toplum içinde önderliği kabul görmüş olanlar duygu ve düşüncelerinin dışa vurumunda şiddetten özenle kaçınmalıdırlar. Toplumsal şiddetin dozu artıyor sa önderlerimiz duygu-durum dışa vurumunda nezaket içeren ifadeler kullanmalıdır. Şiddet şiddeti doğurur tezi kanıtı bu olaydır

2
0
yanıtYanıtla
M.A.:

Akıl hastalıkları, ya da bağımlılık yapan maddelerin etkisi olmadan bir evlat babayı dövüyorsa O babanın insanlığından şüphe ederim.

2
0
yanıtYanıtla
Tüm 11 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title