Haberler

Akılalmaz olay! Alkollü şahıs, kendisini sokan yılanı ısırarak öldürdü

Güncelleme:

Hindistan'ın Uttar Pradesh eyaletinde alkollü bir şahıs, kendisini sokan yılanı ısırarak öldürdü. Hastaneye kaldırılan adamın durumunun kritik olduğu belirtildi.

Hindistan'da, Raj Kumar isimli şahıs evine giren yılan tarafından ısırıldı. Alkollü olduğu belirtilen şahıs da kendisini sokan yılanı ısırarak öldürdü. Hastaneye kaldırılan adamın durumunun kritik olduğu belirtilirken doktoru, "Yılan tarafından ısırıldığı için gelen oluyordu ancak daha önce kimse bir yılanı ısırıp buraya gelmemişti" dedi.

İlginç olay Hindistan'ın Uttar Pradesh eyaletinde yaşandı. Raj Kumar isimli kişi, evde dinlenirken bir yılanın saldırısına uğradı. Yılana karşılık veren Kumar, hayvanı ısırarak öldürdü.

"YILANI ISIRDI VE ÇİĞNEYEREK PARÇALARA AYIRDI"

Independent gazetesinde yer alan habere göre; Olayı anlatan Raj Kumar'ın babası Babu Ram, "Bir yılan onu ısırdı. Oğlum da onu ısırdı ve çiğneyerek parçalara ayırdı" ifadesini kullandı. Ram, oğlunun olay sırasında alkollü olduğunu sözlerine ekledi.

Akılalmaz olay! Alkollü şahıs, kendisini sokan yılanı ısırarak öldürdü

SAĞLIK DURUMU KRİTİK

Hastaneye kaldırılan Kumar'ın durumunun kritik olduğu bildirildi. Kumar'ın doktoru NP Singh, "Yılan tarafından ısırıldığı için gelen oluyordu ancak daha önce kimse bir yılanı ısırıp buraya gelmemişti" dedi.

Kaynak: Haberler.com / Dünya

Hindistan Haberler

Bakmadan Geçme

ALES 1 ne zaman açıklanacak 2024? Bade İşcil kimdir? Bade İşcil kaç yaşında, nereli? Özgür Özel yabancı dil biliyor mu, Almana biliyor mu, hangi dilleri biliyor? Motorine indirim mi geldi? SON DAKİKA! Güncel motorin fiyatları! Dahiliye neye bakar, hangi hastalıklara bakar? 25 Nisan 2024 Konya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Konya'da elektrik ne zaman gelecek? 25 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 25 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 25 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 25 Nisan 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 25 Nisan Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! 25 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 25 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! Süper Loto sonuçları açıklandı mı? 25 Nisan Süper Loto kazanan numaralar neler? Süper Loto sonuçlarına ne zaman, nereden bakılır? 25 Nisan Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 25 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 25 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu?
500

Yorumlar (28)

ALKOLiK:

Alkolün faydalari. . .

26
8
yanıtYanıtla
Eşekbaşı:

Kısasa Kısas

33
1
yanıtYanıtla
Linç Yapmayın:

yaşasın doğal yaşam

19
6
yanıtYanıtla
Adem YAKAR:

“Kim içki içer ve sarhoş olursa kırk gün namazı kabul olmaz, ölürse cehenneme girer, tevbe ederse Allah tevbesini kabul eder. Sonra tekrar döner, içki içer ve sarhoş olursa kırk gün namazı kabul olmaz, ölürse cehenneme girer, tevbe ederse Allah tevbesini kabul eder. Sonra tekrar döner, içki içer ve sarhoş olursa kırk gün namazı kabul olmaz, ölürse cehenneme girer, tevbe ederse Allah tevbesini kabul eder. Ve yeniden tevbesinden dönerse Allah’ın Kıyamet günü ona; Radğatu’l-Habal içirmesi haktır. ”

5
11
yanıtYanıtla
komünist:

vallaha iyi sallamışsın kitabın neresinde yazıyor bu

yanıt3
yanıt0
FENA TAKAR:

ADEM YAKAR, kafayi ceker seni 40 gün döverim, hizimi alamazsam bir daha icer bu sefer 80 gün döverim. . . Seni Allah bile alamaz elimden bilmis olasin.

yanıt1
yanıt1
Kurdo:

Alkol sayesinde kurtulabilir.Çünkü Alkol zehirin vucuda dolaşmasini engeliyor.Fazla içmişse daha iyidir

9
1
yanıtYanıtla
tırcı osman:

Alkol aldıysa bi şey olmaz abi, radyasyon zehir bakteri virüs grip bilimum hastalık işlemez abi, iki güne gömerler abi

1
3
yanıtYanıtla
AMIGO:

Iki surungenden kurtuldu dunya ama yilana uzuldum.

2
1
yanıtYanıtla
KIZILTUGAY:

ADEM YAKAR:Bu memlekette bi dünya alkol kullanıpta 40 gün içinde ölen oluyor ve cenaze namazı kılınıyor,şimdi bu ölenler kesin cehennemlikmi oluyor ne oluyor bi anlatır mısın?cehennemliklerse neden diyanet cenaze namazlarını kıldırıyor ve arkadaki cemaat iyi biliriz diyor? Bi aydınlat bizi be!

3
0
yanıtYanıtla
Tüm 28 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title