Haberler

Kenan Doğulu, Beren Saat ile ayrıldıkları yönündeki haberleri yalanladı

Güncelleme:

Dün akşam Etiler'de görüntülenen şarkıcı Kenan Doğulu, Beren Saat ile yine ayrıldıkları yönündeki haberleri yalanlayarak "Çıkan haberleri gülerek takip ediyoruz" dedi.

2014 yılında yurt dışında nikah masasına oturan Beren Saat ve Kenan Doğulu çiftinin, evliliklerinde çıkan krizi aştıktan kısa bir süre sonra yeniden ayrılık kararı aldığı söylendi. Evliliği hakkında sorulara aylardır sessiz kalan Kenan Doğulu ise dün akşam sessizliğini bozdu.

"AYRILIK YOK"

Ünlü şarkıcı Kenan Doğulu, dün akşam Etiler'de bir mekandan çıkarken görüntülendi. Bir hayli keyifli olan Kenan Doğulu, eşi Beren Saat ile hakkında çıkan ayrılık iddialarına son noktayı koydu. Uçankuş'a konuşan Doğulu, "Biz valla çıkan haberleri gülerek takip ediyoruz. Öyle bir şey yok arkadaşlar. Olursa zaten haberiniz olur" dedi.

Kenan Doğulu, Beren Saat ile ayrıldıkları yönündeki haberleri yalanladı

EVLİLİKLERİNE İKİNCİ ŞANSI VERDİLER

Geçtiğimiz sene evliliklerinde 8 ay sorun yaşayan ve hiç birlikte görüntülenmeyen Kenan Doğulu ve Beren Saat'in boşanacakları iddia edildi. Haklarında ihanet haberleri dahi çıkan çift ise kimseye aldırış etmeden evliliklerine ikinci bir şans verdi. Çift, ilk kez geçtiğimiz Kasım ayında sarmaş dolaş görüntülenmişti.

Kenan Doğulu, Beren Saat ile ayrıldıkları yönündeki haberleri yalanladı

BİRBİRLERİNE İHANET ETTİKLERİ İDDİA EDİLMİŞTİ

Evliliği hakkında aylarca sessiz kalan Beren Saat'in Fransız DJ Maga ile aşk yaşadığı iddia edildi. Maga ile samimi şekilde görüntülendiğini kabul eden Beren Saat'in DJ ile arkadaş olduğu ortaya çıktı. Öte yandan Kenan Doğulu'nun da oyuncu Aslı İşler ile aşk yaşadığı iddia edilmişti.

Kenan Doğulu, Beren Saat ile ayrıldıkları yönündeki haberleri yalanladı

Kaynak: Haberler.com / Magazin

Kenan Doğulu Beren Saat Haberler

Bakmadan Geçme

Sülfür gazı nedir, zararlı mı, ölümcül mü? Menkul kıymet tesisi nedir, ne anlama gelir? 4. eleme adayı kim oldu? Survivor haftanın eleme adayları ki potada kimler var 9 Mayıs Perşembe? 9 Mayıs2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 9 MayısResmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 9 Mayıs AFAD ve Kandilli deprem listesi! 9 Mayıs Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu? 9 Mayıs Konya'da elektrik kesintisi yaşanacak ilçeler! (GÜNCEL) MEDAŞ Konya elektrik kesintisi ne zaman bitecek? 9 Mayıs Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 9 Mayıs İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 9 Mayıs 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? Süper Loto sonuçları açıklandı mı? 9 Mayıs Süper Loto kazanan numaralar neler? Süper Loto sonuçlarına ne zaman, nereden bakılır? 9 Mayıs Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 9 Mayıs İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! 9 Mayıs Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! 9 Mayıs Adana elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Adana'da elektrikler ne zaman gelecek? Adana'da planlı elektrik kesintileri! Beşiktaş Trabzonspor maçı ne zaman ZTK 2024?
500

Yorumlar (15)

Adınızı Yazın:

allahtan çok net konuşmuş.

11
1
yanıtYanıtla
Adınızı Yazın:

Lan oglum o karidan san yar olmaz icinde var

5
3
yanıtYanıtla
PAŞALI:

Beren''in başına ne geldiyse hep Fatmagül olduktan sonra geldi.

4
3
yanıtYanıtla
XBİRİ:

OHH İYİ BARİ NASIL RAHATLADIM ŞİMİD DERİN BİR NEFES ALABİLİRM

6
1
yanıtYanıtla
):

biz de gülüyoruz bunlara. Sırf gündemde kalma haberleri bunlar

3
1
yanıtYanıtla
METİN AKDÜLGER:

Kenan ortağım benim cansın. . İncitme sevdiğimizi kırma üzme

1
1
yanıtYanıtla
Aga:

Meraklanma kesin yegeninle is bitiriyordur

0
2
yanıtYanıtla
REAL:

Bu ikisi müslüman mı??

0
2
yanıtYanıtla
ASLI:

HEPİNİZİN 14 ŞUBAT SEVGİLİLER GÜNÜNÜZ MÜBAREK OLSUN.

1
1
yanıtYanıtla
Ubsyav:

Ver elini öpiyim teyze, şeker dağıtıyonmu

yanıt0
yanıt0
Tüm 15 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title