Haberler

Kaymakam Gazel'den Belediye Başkanı Duran'a Veda Yemeği

Kelkit Kaymakamı Ozan Gazel, yarın yapılacak yerel seçimlerde aday olmadığı için görev süresi bitecek kelkit Belediye Başkanı Muammer Duran için veda yemeği düzenledi.

Kelkit Kaymakamı Ozan Gazel, yarın yapılacak yerel seçimlerde aday olmadığı için görev süresi bitecek kelkit Belediye Başkanı Muammer Duran için veda yemeği düzenledi.

Veda yemeğine, Kaymakam Gazel'in yanı sıra Cumhuriyet Başsavcısı Uğur Musla, Emniyet Müdürü Nihat Dönmez, Milli Eğitim Müdürü Şükür Köse, Kelkit Aydın Doğan Meslek Yüksek Okulu Müdürü Doç. Dr. Vecihi Aksakal ile diğer daire amirleri katıldı.

Kaymakam Gazel, yaptığı konuşmada, Duran ile Kelkit'te yaklaşık 18 ay birlikte görev yaptıklarını belirterek, "Görev süresi içerisinde hep istişare yaptık. Kaymakamlık ve belediye olarak hep yardımlaştık. Kelkit için birlikte çok iş yaptığımızı belirtmek isterim. Siyasette koltuklar, makamlar kalıcı değildir. Duran'a bundan sonraki hayatında başarılar diliyorum. Allah yolunu ve bahtını açık eylesin" dedi.

Muammer Duran ise yaklaşık 10 yıldır hep uğurlamaya alıştığını, uğurlanma sırasının kendisine geldiğini ifade ederek, "Kelkit'te görev yapan 4 kaymakama uğurlama ve veda yemeği düzenledim. 5. veda yemeği ise kaymakamdan bana oldu. Kelkit'te yaklaşık 10 yıldır belediye başkanlığı yaptım. Başta kaymakamlar olmak üzere daire amirleri, sivil toplum kuruluşları, siyasi parti temsilcileri ile hep istişare içerisinde olduk. Her zaman kelkit için çalıştık. Görevim boyunca şahsıma ve belediyeye desteklerini bizlerden esirgemeyen herkese teşekkür ediyorum" diye konuştu.

Kaymakam Gazel, çalışmalarından dolayı Duran'a plaket takdim etti. - Gümüşhane

Kaynak: AA / Yerel

muammer duran ozan gazel kelkit Yerel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title