Haberler

Kayıp yönetmen Mehmet Şafak Türkel ölü bulundu

Güncelleme:

Kendisinden 3 gündür haber alınamayan yönetmen Mehmet Şafak Türkel ormanlık alanda ölü bulundu.

Burdur Gölü'nün kurumasına dikkat çekmek için "Göle Yas" belgeseli çeken Yönetmen Mehmet Şafak Türkel, Burdur- Antalya Karayolu 2. kilometresinde ormanlık alanda ölü bulundu. Yönetmen Mehmet Şafak Türkel'den 3 gündür haber alınamıyordu.

NOT BIRAKIP AYRILDI

Baba Hasan Türkel'in, oğlunun 30 Ekim Çarşamba günü bir not bırakarak evden ayrılmasından sonra kendisine ulaşamayınca kayıp başvurusunda bulunduğu öğrenildi.

OTOPSİ YAPILACAK

Olay yerine gelen 112 ekipleri Türkel'in öldüğünü tespit etti. Türkel'in cenazesi Burdur Devlet Hastanesi morguna kaldırılırken, kesin ölüm nedeninin otopsiden sonra belli olacağı öğrenildi.

Gazi Üniversitesi İletişim Fakültesi, Sinema-Televizyon Bölümü mezunu olan Türkel'in, yönetmenliğini yaptığı Göle Yas,Tutku-Meriç Sümen belgeselleri ve birçok kısa filmi bulunuyor.

Kayıp yönetmen Mehmet Şafak Türkel ölü bulundu

Kayıp yönetmen Mehmet Şafak Türkel ölü bulundu

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / 3.Sayfa

Haberler

500

Yorumlar (4)

yorumcu:

İnsan belgesel cekmeye not yazip mi gider? Cep telefonuyla niye haber vermiyor? Supheli.

0
2
yanıtYanıtla
Hasan Ali Hürdoğan TOMBAK:

Ben de dahil, ülkemizde pek çok kişi gibi psikolojisi iyi değildi diye duymuştum. Ülkenin başı sağolsun, en verimli çağında daha pekçok eser yaratabilecekken aramızdan ayrıldı, baş sağlığı dilerim.

2
0
yanıtYanıtla
Hasan Ali Hürdoğan TOMBAK:

Burdur''un ve Türkiye''nin başı sağolsun, değerli ama değeri bilinmeyen bir sanatcıydı, Üzgünüz. Değerli babası Hasan Türkel beye ve kardeşi Coşkuya da baş sağlığı dilerim.

2
0
yanıtYanıtla
Zafer Başaran:

Allah rahmet eylesin mekanı cennet olsun inşallah. ????

0
0
yanıtYanıtla
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title