Haberler

Kayıp Şeker Hastası Çocuk Aranıyor (2)

ANNESİNE MESAJ GÖNDERDİAfyonkarahisar'da dün babasıyla okula gitme konusunda tartıştıktan sonra evden ayrılan ve kendisinden haber alınamayan şeker hastası Hasan Bay'ın bulunması için dün başlatılan arama çalışmaları sabah da devam etti.

ANNESİNE MESAJ GÖNDERDİ

Afyonkarahisar'da dün babasıyla okula gitme konusunda tartıştıktan sonra evden ayrılan ve kendisinden haber alınamayan şeker hastası Hasan Bay'ın bulunması için dün başlatılan arama çalışmaları sabah da devam etti. Jandarma ve AFAD ekipleri çevrede Hasan Bay'ı bulmaya çalışırken, öğle saatlerinde anne Arife Bay'ın cep telefonuna oğlundan mesaj geldi. Annesine çok acıktığını yazan Hasan Bay, evin çevresindeki jandarmanın gitmesi ve babasının dövmeyeceği şartıyla eve geleceğini bildirdi. Bunun üzerine jandarma ve AFAD ekipleri belediye binası önüne çekildi.

TAVAN ARASINDA BULUNDU

Jandarma ve AFAD ekiplerinin çekilmesinin ardından ailesi umutla çocuğun dönmesini beklemeye başladı. Kısa süre sonra annesine yeniden mesaj atarak acıktığını yineleyen Hasan Bay, daha fazla açlığa dayanamadı ve tavan arasında saklandığını haber verdi. Evdekiler şeker hastası Hasan Bay'ı tavan arasından indirdi. Kaybolduktan yaklaşık 24 saat sonra bulunan çocuğun şekeri ölçülerek yemek verildi.

Olayı başından beri takip ve koordine eden İl Jandarma Komutanlığı'nda görevli Jandarma Binbaşı Adnan Çelebi, Hasan Bay ile kısa bir görüşme yaparak, teselli etti. Baba Mustafa Bay ise çocuğunun arama çalışmalarına katılan tüm jandarma ve AFAD ekipleriyle bölge halkına teşekkür etti.

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Güncel

Mustafa Bay Politika Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title