Haberler

Sektöre küsen ünlü oyuncu Özlem Savaş kaset skandalını anlattı: O zamanlar çok toydum

Güncelleme:

Bir döneme damgasını vuran Özlem Savaş, Haberler.com Youtube kanalında Gökay Kalaycıoğlu'nun sunduğu 'Haber Bahane' programına konuk oldu. Kariyerinin en parlak döneminde kaset skandalının patladığını söyleyen Savaş, "Benim kırılma noktam oldu, onu kaldıramadım" dedi.

Türk sinemasının unutulmaz isimlerinden Özlem Savaş, 'Haber Bahane' programında sunucu Gökay Kalaycıoğlu'nun sorularını yanıtladı. Geçmişinde yaşadıklarından ve başarılarından bahseden Özlem Savaş, samimi açıklamalarda bulundu.

Usta sanatçı, Gökay Kalaycıoğlu'nun "Yaşadığın olaylardan sonra bir erkeğe güvenebildin mi?" ve "Cinsel tacize uğradın mı?" gibi sorularına da cevap verdi.

Haber Bahane, Gökay Kalaycıoğlu'nun renkli sunumuyla her pazartesi Haberler.com Youtube kanalında olacak.

Kaynak: Haberler.com / Haberler.com Özel

Özlem Savaş Haberler

500

Yorumlar (1)

Serhan:

Zorla yapıldına inanmıyorumda karakteri bozuk çok cinsim var birşeyleri yaşayıp bayan ondan karşı birşey varsa ayrıldında onu kullanır yanlış empati kurmak lazım aiylenden biride olabilir bunu yapan düzgünce efendice ayrıl ne varsa sil zaten o bayan seni özlerse tekrar gelir ama sen zarar vermeye çalışırsan o sana birdaha gelirmi hiç . .

2
0
yanıtYanıtla
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title