Haberler

Karne Korkusuyla Evden Kaçan Liseli 3 Kız, Cep Telefonu Sinyaliyle Bulundu

Kırıkkale'de lise öğrencisi 3 kız pazartesi günü ortadan kayboldu. Cep telefonlarının sinyali takip edilerek okul arkadaşlarının evinde bulunan kızlar karne korkusu yüzünden evden kaçtıklarını söyledi.

Kırıkkale'de pazartesi gününden bu yana kayıp liseli 3 kız, cep telefonlarının sinyali takip edilerek okul arkadaşlarının evinde bulunup ailelerine teslim edildi. Öğrenciler, karne korkusu nedeniyle evden kaçtıklarını söyledi. 3 liseli öğrenci, ifadelerinin ardından ailelerine teslim edildi.

3 LİSELİ ÖĞRENCİNİN FOTOĞRAFLARI SOSYAL MEDYADA PAYLAŞILDI

Kentte özel bir lisede eğitim gören S.Ş., A.G. ve Y.Ü., önceki gün okula gitmek için evlerinden çıktıktan sonra ortadan kayboldu. Öğrencilerin aileleri, okula gitmeyen, akşam eve de dönmeyen kızları için polise kayıp başvurusu yaptı. 3 kızın bulunması için fotoğrafları da sosyal medyada paylaşıldı.

CEP TELEFONU SİNYALİ TAKİP EDİLEN KIZLAR ARKADAŞLARININ EVİNDE BULUNDU

İl Emniyet Müdürlüğü Asayiş Büro ekipleri, liseli 3 kızı bulabilmek için çalışma başlattı. Cep telefonu sinyalleri takip edilen kayıp öğrencilerin, Bahçelievler Mahallesi'nde oturan okul arkadaşları M.C. adlı kızın evinde olduğu belirlendi. Eve giden ekipler, S.Ş., A.G. ve Y.Ü.'yü alarak Çocuk Şube Müdürlüğüne götürdü.

"NOTLARIMIZ KÖTÜ, EVE GİTMEK İSTEMİYORUZ"

Notlarının kötü olduğunu, cuma günü alacakları karneler ile evlerine gitmek istemedikleri için kaçtıklarını ileri süren öğrenciler, ifadelerinin ardından ailelerine teslim edildi.

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Güncel

Cep Telefonu Kırıkkale 3.Sayfa Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

Ekrem İmamoğlu ve Murat Kurum reklam harcamaları ne kadar? AK Parti ve CHP seçim kampanyalarına ne kadar harcadı? 2024 ANKET SONUÇLARI! İstanbul'u kim kazanacak? AK Parti'den son anket geldi Fundagül Demirkol kimdir? Türkiye İşçi Partisi Kırşehir Boztepe Belediye Başkan adayı Fundagül Demirkol kimdir? Yalçın Ertaş kimdir? AK Parti Konya- Ilgın Belediye Başkan adayı Yalçın Ertaş kaç yaşında, nereli? Mehmet Badem kimdir? AK Parti Konya- Kadınhanı Belediye Başkan adayı Mehmet Badem kaç yaşında, nereli? Mehmet Yaka kimdir? AK Parti Konya- Karapınar Belediye Başkan adayı Mehmet Yaka kaç yaşında, nereli? Hasan Kılca kimdir? AK Parti Konya- Karatay Belediye Başkan adayı Hasan Kılca kaç yaşında, nereli? Murat Ünver kimdir? AK Parti Konya- Kulu Belediye Başkan adayı Murat Ünver kaç yaşında, nereli? Nafiz Solak kimdir? AK Parti Konya- Sarayönü Belediye Başkan adayı Nafiz Solak kaç yaşında, nereli? Mustafa Kavuş kimdir? AK Parti Konya- Meram Belediye Başkan adayı Mustafa Kavuş kaç yaşında, nereli? Kasım Çelebi kimdir? Zafer Partisi Erzurum Yakutiye Belediye Başkan Adayı Kasım Çelebi kaç yaşında, nereli? Ahmet Pekyatırmacı kimdir? AK Parti Konya- Selçuklu Belediye Başkan adayı Ahmet Pekyatırmacı kaç yaşında, nereli? Mehmet Tutal kimdir? AK Parti Konya- Seydişehir Belediye Başkan adayı Mehmet Tutal kaç yaşında, nereli? Osman Arı kimdir? AK Parti Konya- Taşkent Belediye Başkan adayı Osman Arı kaç yaşında, nereli? Hasan Koçer kimdir? AK Parti Konya- Yalıhüyük Belediye Başkan adayı Hasan Koçer kaç yaşında, nereli?
500

Yorumlar (33)

zavallı:

akıldan yoksun insanlar. zengin erkek peşinde koşacağınıza ders çalışsaydınız

26
10
yanıtYanıtla
asdf:

Sende yıllarca zengin erkek peşinde koşturduğundan mı yoksa bir Allahın kulu senin peşinde koşmadığından mı bu sinir?

yanıt4
yanıt8
gerçekçi:

heh yazın her detayı yazın ya bırakında polislere kalsın o ya vatandaş bilmesin niye sinyal takibiyle bulundu yazıyosunuz yahu her şeyi duyurmayın kötü insanlar buna göre hareket edecek şimdi bu medya organları her şeyden mesuldür asıl katil tecavüzcü hırsız medyadır her şeyi söyleyerek bütün insanların görmesini sağlıyor biraz düşünce biraz insanları düşünün olmaz böyle

30
2
yanıtYanıtla
ADALET:

okulda soytarılık yap ona buna sataş saygısızlık yap ders dışında her türlü halt yap sonra karne zamanı evden kaç son zamnlarda türkiyede bayanlara verilen haklar ile baya bi düzen bozuldu yazık çok yazık

26
3
yanıtYanıtla
ASLI:

Oysa tek sorumluluklalrı ders çalışıp OKUMAK güzel bir meslek sahibi olmak. LİSE 1e giden bir kızım var , geçen gün bana ANNE, İYİKİ SEN İLGİSİZ BİR ANNE DEĞİLSİN DEDİ. . . Bu cümleyi bir çok ailenin düşünmesi lazım çocuklarınızla hem arkadaş hem anne baba olun size güvenmeleri gerektiğini hissettirinki , BAŞKA KİŞİLERDEN MEDET UMUP , YADA BÖYLE YOLLARA BAŞVURMASINLAR. SEVGİLİ ANNE BABALAR.

28
1
yanıtYanıtla
Adınızıyazın:

Anne baba asla çocuklarına arkadaş olamaz . Anne Annedir Baba Babadır ve Otariter ve ilgili olmalıdır . Arkasınıda boş bırakmayıp kollamalıdır? Herkes yerini bilmelidir.

yanıt0
yanıt0
ASLI:

haklı olabilirsiniz ama lise 1 e giden kızım şunu söyledi bana ANNE SENDE GİZLİ BİRŞEY YAPACAK OLSAM İÇİM RAHAT ETMİYOR SENİNLE PAYLAŞMAK İSTİYORUM diyor, benim anlatmak istediğiim buydu yoksa tabiki saygı şart . . .

yanıt1
yanıt0
TEKİRDAĞLI:

OKUL ZAMANI GEZİP TOZUN HARÇLIKLAR EKSİK OLUNCA KIZILCA KIYAMET. . . ERKEK ARKADAŞLARIN KIRILIR DİYE OKULU KIRIN SONRA AİLELER KIZACAK DİYE AF ETSİNLER DİYE KAÇMA PROVASI. . . .

24
0
yanıtYanıtla
külyutmaz:

anne babalar şimdilerde çocuklarının tüm notlarını e devlet, e okul üzerinden biliyor zaten. şimdilerde kim korkuyor ki anne babadan da bunlar korkacak. macera peşinde oldukları belli. bu gidiş iyi gidiş değil.

24
0
yanıtYanıtla
PENDİKL EROL:

KARNE ALACAK KARDEŞLERİM SAKINA BÖYLE HATALAR YAP MAYIN GİNE KIZSA DA ÜZÜLSE DE EN GÜVENECEĞİN DOSTUN ARKADAŞIN BABAN VE ANNEN AİLENDİR

22
0
yanıtYanıtla
Tüm 33 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title