Haberler

Kargı'da İsmail Yk ve Ebru Yaşar Coşkusu

Çorum'un Kargı Belediyesi tarafından düzenlenen Kargı Panayırı'nda sahne alan İsmail YK ve Ebru Yaşar sahne aldı.

Çorum'un Kargı Belediyesi tarafından düzenlenen Kargı Panayırı'nda sahne alan İsmail YK ve Ebru Yaşar sahne aldı.

Kargılı hayranları ile buluşan İsmail YK ve Ebru Yaşar, seslendirdikleri birbirinden güzel parçalarla unutulmaz bir gün yaşattılar. İlçe stadyumundaki konseri Kargı Kaymakamı Selçuk Haskırış, Kargı Belediye Başkanı Ahmet Hamdi Akpınar, Tosya Kaymakamı

Mehmet Türköz, belediye meclis üyeleri ve sivil toplum kuruluşlarının temsilcileri ile vatandaşlar izledi.

Konserde ilk olarak ünlü pop sanatçısı İsmail YK sahne aldı. Yaklaşık bir saat

sahnede kalan sanatçıya hayranlarının ilgisi yoğun oldu.

Özellikle genç kızlar İsmail YK'ya fotoğraf imzalatmak ve fotoğraf çektirebilmek için birbiriyle yarıştılar. Konser sonu hayranlarına veda etmeye hazırlanan İsmail YK'dan Kargı Belediye Başkanı Ahmet Hamdi Akpınar'ın sahnede bir süre kalmasını bekleyerek panayıra özel pastayı kesmesini istedi.

Üzerinde Kargı panayırı 2012 afişi ve Kargı'yı seviyoruz yazısı olan pastayı İsmail YK, Belediye Başkanı Ahmet Hamdi Akpınar, Kargı Kaymakamı Selçuk Haskırış, Tosya Kaymakamı Mehmet Türköz ve Çorumlu Eğitimci ve Sanayici İş Adamları Derneği (ÇESİAD) Yönetim kurulu üyesi Cafer Özsoy birlikte kestiler.

İsmail YK'nın konserinin ardından bu kez sahneye Ebru Yaşar sahne aldı. Konser alanın çim olduğundan habersiz olan Yaşar, uzun topuklu ayakkabılarıyla bir hayli zorlandı.

Düşme tehlikesi yaşayan sanatçı sonunda ayakkabılarını çıkartarak çıplak ayakla şarkılarını söylemeye başladı. Bu arada seyirciler arasında bulunan 80 yaşındaki bir kadın ayağındaki patikleri çıkartarak Ebru Yaşar'a attı. Sanatçı çimlere oturarak patikleri giydi. Yaşlı teyzenin yanına giderek öpen ve teşekkür eden Yaşar, konser boyunca patikleri ayağından çıkartmadı.

Konserde sanatçıya eşlik eden hayranları doyasıya eğlendiler. Yaşar, daha sonra yanına gelen çocuklarla birlikte sahnede oynadı. Ebru Yaşar, konser sonunda Belediye Başkanı Ahmet Hamdi Akpınar'a teşekkür ederek, "Sağolsun belediye başkanımız bize Kargı'nın meşhur tüm ürünlerinden hediyeler verdi. Tulum peyniri, leblebi ve özelliklede meşhur Kargı Bezi için kendisine ve panayırın düzenlenmesinde emeği olan herkese teşekkürlerimi sunuyorum" sahneden ayrıldı. - ÇORUM

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Ahmet Hamdi Akpınar Ebru Yaşar İsmail Yk Kargı Yerel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title