Haberler

Kardeşini Öldüren Eşini Koruyan Abla Çiğdem Çakırer, Canlı Yayında Cinayeti İtiraf Etti

Güncelleme:

ATV ekranlarında yayınlanan Müge Anlı ile Tatlı Sert programında daha önce kardeşini öldüren eşini koruyan abla Çiğdem Çakırer itirafta bulunarak, "Eşim kardeşim Filiz Karadavut'u öldürdüğünü söyledi." dedi.

ATV ekranlarında yayınlanan Müge Anlı ile Tatlı Sert programında daha önce kardeşini öldüren eşini koruyan abla Çiğdem Çakırer itirafta bulunarak, "Eşim kardeşim Filiz Karadavut'u öldürdüğünü söyledi." dedi.

12 YIL SONRA ANNE DURNA İFADE DEĞİŞTİRMİŞTİ

Müge Anlı canlı yayınında bir cinayet itirafı daha yaşandı. Son zamanlarda birçok olayı çözen Müge Anlı, yine başarılı bir programa imza attı. 12 yıl önce kaybolan kız kardeşi Filiz Karadavut için anne Durna Karadavut, savcılığa ifade vermiş, damat Umut Çakırer de tutuklanmıştı. Çiğdem Çakırer, kız kardeşinin hayatta olduğunu, eşinin ise suçsuz yere cezaevinde olduğunu iddia ediyordu. 3 çocuk annesi Çiğdem Çakırer, annesinin 12 yıl sonra ifade vermesini şaşkınlıkla karşıladığını söyledi .Anne Durna Karadavut ise damadını işaret eden şüpheleri, yıllar sonra açıklama sebebini kızı Çiğdem Çakırer'in baskılarından kaynaklandığını açıkladı. Durna Karadavut, Müge Anlı'nın programına yıllar önce katılmak istediğini ve kızı tarafından engellendiğini söyledi. Eşinin ısrarlı suçsuz olduğunu savunan Çiğdem Hanım'a Müge Anlı savcılıkta yer alan tanık ifadelerini paylaştı. Çiğdem Çakırer, anne Durna Hanım verdiği ifadeyi yıllar önce savcılığa sunsaydı bugün hayatının farklı yönde şekillendirebileceğini söyledi. Müge Anlı canlı yayınına bağlanan Çiğdem Hanım'ın kardeşi Murat Karadavut, annesinin kardeşinin kaybolmasından önce de damadı Umut Çakırer'den şüphelendiğini söyledi. Ayrıca emniyetin olayla ilgili yaptığı çalışmaların eniştesi Umut Çakırer'i işaret ettiğini gösterdi.

Kardeşini Öldüren Eşini Koruyan Abla Çiğdem Çakırer, Canlı Yayında Cinayeti İtiraf Etti

CANLI YAYINDA İTİRAF ETTİ

Müge Anlı Cuma gününkü yayından sonra stüdyoda Çiğdem Çakırer ile konuşmaya devam etti. Müge Anlı'nın soruları karşısında Çiğdem Çakırer, eşi Umut Çakırer'in kardeşi Filiz Karadavut'u öldürdüğünü söyledi.

Kardeşini Öldüren Eşini Koruyan Abla Çiğdem Çakırer, Canlı Yayında Cinayeti İtiraf Etti

YASAK AŞK OLDUĞUNU İDDİA ETTİ

İsmini vermek istemeyen bir izleyici tutuklu olan Çiğdem Çakırer'in eşi Umut Çakırer'in polise yer göstermesi sırasında yanında olduğunu söyleyerek çarpıcı iddialarda bulundu. Murat Karadavut ise eniştesi Umut Çakırer'in geçmişte Karadavut ailesi arasında fikir ayrılıkları meydana getirdiğini ileri sürdü. Abla Badegül Hanım, Filiz'in eniştesine karşı beslediği yasak aşkı itiraf ettiğini söyledi. Ayrıca Filiz'in, Çiğdem Hanım için düşündükleri ise kan dondurucu nitelikteydi.Son olarak Çiğdem Çakırer, 12 yıl içinde Karadavut ailesi fertleri arasında sadece kendisinin tesadüfen rastladığını iddia ettiği kardeşi Filiz Karadavut'a seslendi.

Kardeşini Öldüren Eşini Koruyan Abla Çiğdem Çakırer, Canlı Yayında Cinayeti İtiraf Etti

Kaynak: Haberler.com / Magazin

Müge Anlı 3.Sayfa Magazin Haberler

Bakmadan Geçme

Ekrem İmamoğlu ve Murat Kurum reklam harcamaları ne kadar? AK Parti ve CHP seçim kampanyalarına ne kadar harcadı? 2024 ANKET SONUÇLARI! İstanbul'u kim kazanacak? AK Parti'den son anket geldi Fundagül Demirkol kimdir? Türkiye İşçi Partisi Kırşehir Boztepe Belediye Başkan adayı Fundagül Demirkol kimdir? Yalçın Ertaş kimdir? AK Parti Konya- Ilgın Belediye Başkan adayı Yalçın Ertaş kaç yaşında, nereli? Mehmet Badem kimdir? AK Parti Konya- Kadınhanı Belediye Başkan adayı Mehmet Badem kaç yaşında, nereli? Mehmet Yaka kimdir? AK Parti Konya- Karapınar Belediye Başkan adayı Mehmet Yaka kaç yaşında, nereli? Hasan Kılca kimdir? AK Parti Konya- Karatay Belediye Başkan adayı Hasan Kılca kaç yaşında, nereli? Murat Ünver kimdir? AK Parti Konya- Kulu Belediye Başkan adayı Murat Ünver kaç yaşında, nereli? Nafiz Solak kimdir? AK Parti Konya- Sarayönü Belediye Başkan adayı Nafiz Solak kaç yaşında, nereli? Mustafa Kavuş kimdir? AK Parti Konya- Meram Belediye Başkan adayı Mustafa Kavuş kaç yaşında, nereli? Kasım Çelebi kimdir? Zafer Partisi Erzurum Yakutiye Belediye Başkan Adayı Kasım Çelebi kaç yaşında, nereli? Ahmet Pekyatırmacı kimdir? AK Parti Konya- Selçuklu Belediye Başkan adayı Ahmet Pekyatırmacı kaç yaşında, nereli? Mehmet Tutal kimdir? AK Parti Konya- Seydişehir Belediye Başkan adayı Mehmet Tutal kaç yaşında, nereli? Osman Arı kimdir? AK Parti Konya- Taşkent Belediye Başkan adayı Osman Arı kaç yaşında, nereli? Hasan Koçer kimdir? AK Parti Konya- Yalıhüyük Belediye Başkan adayı Hasan Koçer kaç yaşında, nereli?
500

Yorumlar (59)

zalim yılar:

kardeşim bu yasak olması gereken ve cezai işlem yapılması gereken bir proğramdır müge devlet görevlisi bir güvenlik birimimidir cinayet çözecek yahu bitane devlet adamı çıkıp bunun saçma olduğunu söyleyemiyorsa bu vatanda yaşayan herkezi kuzulaştırmışlar müge aslında yargılanması gereken kişidir türkiyenin güvenlik özelikle mit istihbarat biriminin adına leke sürüyor yani onlar yapamıyor ben yapıyorum manası taşıyor bu pıroğram

9
25
yanıtYanıtla
MELAHAT:

Siz önce Türkçe yazmayı öğrenin.

yanıt9
yanıt3
Apocalyptic:

Melahat yavrum, bu kafayla senden bir halt olmaz. Sen ancak ezik bir şekilde yaşamaya devam edersin. İmla hatası, gramer hatası, falan filan... Ama adam doğruyu söylüyor. Yani 2x2=4 gibi. Adamın söylediği göreceli bir tartışma konusu değil. Ayrıca dogmatizm de değil. Tamamiyle aklın ve mantığın kurallarına uygun. Bak rtük başkanı bugün istifa etti. Ailesinin sağlık sorunları varmış! Ben de inandım! Adam şerefli bir adammış ki, istifa etmiş. Bu program bozuntusu yalaka kanalda olduğu için kimse ses çıkarmıyor. Ama tabii sende bunu anlayabilecek kapasite yok. Ben şimdi bunları söylüyorum ya; vatan hainiyim değil mi? Veya ocuyum, bucuyum değil mi? İşte siz busunuz!

yanıt1
yanıt2
MELAHAT:

Sevgili Apocalyotic, senden adam olmuş. Yeni öğrendiğin kelimeleri güzel cümle içinde kullanmışsın. Aferin otur 5

yanıt0
yanıt0
Apocalyptic:

Melahat! Yeni öğrendiğim kelimeler mi? Senin şey yaptığın yerde, ben şey geziyordum! Aslında sana şu an cevap vermek bile, bir elektrik direğine cevap vermeye benziyor! Senin tek farkın; konuşuyor olman!!!

yanıt0
yanıt0
MELAHAT:

Sevgili Apocalyptic, ne yaptığım yerde ne geziyordun ÜNLEM ÜNLEM gsfdsfdh

yanıt0
yanıt0
Apocalyptic:

Tamam Melahat! Tabiki istediğin gibi düşünmekte özgürsün. Hatta, 2x2=5 bile diyebilirsin. Kalbini kırdıysam özür dilerim. Amacım tüm kalbimle söylüyorum, seni aşağılamak değildi. Biraz agresifleştim galiba. Biliyorum 2x2=5 bile desen, bu bana seni elektrik direği olarak değerlendirme hakkını vermez. Afedersin. Benden bu kadar.

yanıt0
yanıt0
Kadir:

Türkiyede kadınların yüzde 80ni evde oturuyor dedikodu altın günü sabahtan akşama kadar bu saçma programlara reyting kazandırıyorlar bu ülke nasıl kalkınsın cahillik tavan

21
9
yanıtYanıtla
MELAHAT:

Evet özellikle sizin cahilliğiniz gözlerimizi yaşarttı.

yanıt6
yanıt4
adını yaz:

sanki erkekler dedikodu yapmıyorda.

yanıt2
yanıt2
Tüm 59 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title