Haberler

Kanal D'nin iddialı dizisi "Leke" ani final kararı aldı!

Güncelleme:

Kanal D'de büyük umutlarla yayın hayatına başlayan Leke dizisi, reyting savaşına yenik düştü. Dizi için ani final kararı alındı.

Yaz aylarının başlaması ile birlikte birçok iddialı dizi ard arda sezon finali yaptı. Kanal D ise sezon sonlarına doğru büyük umutlar bağladığı yeni dizisi Leke'yi yayına soktu. Farklı senaryosu ve başarılı oyunculukları ile ilk bölümden tam not alan dizinin akıbeti belli oldu.

Kanal D'nin iddialı dizisi 'Leke' ani final kararı aldı!

REYTİNG SAVAŞINA YENİK DÜŞTÜ

Başrollerinde Burak Sevinç ve Melis Sezen, Mehmet Bozdoğan, Selen Uçer ve Tolga Güleç gibi genç isimlerin olduğu dizi Kanal D'de Salı akşamları ekranlara geliyordu. Yasemin'in Almanya'da başlayan işitme engelli kardeşi Murat'ın velayetini almak ve ameliyatı için para biriktirmek için İstanbul'a uzanan hikayesi izleyicinin büyük ilgisini çekmiş ve dizinin ilk bölümü sosyal medyada da çok konuşulanlar arasına girmişti. Fakat Kanal D'nin büyük umutlar bağladığı yeni dizisi her hafta reytinglerde kan kaybetmeye ve reyting listesinde giderek gerileme başladı. Yapımcı ve senaristler dizinin ayakta kalması için farklı yollar denese de dizi kanalın yüzünün güldürmeyi başaramadı. 8 bölüm yayınlanan dizi 9. son bölümü ile sezon finali yapacak. Leke dizisi yeni sezonda ekrana gelmeyecek.

Kanal D'nin iddialı dizisi 'Leke' ani final kararı aldı!

Kanal D'nin iddialı dizisi 'Leke' ani final kararı aldı!

Kaynak: Haberler.com / Magazin

Haberler

Bakmadan Geçme

Irak'taki Şii Milis Gücü Haşdi Şabi'ye Hava Saldırısı Düzenlendi E Devlet çöktü mü Son Dakika? E Devlet'te sorun mu var 20 Nisan Cumartesi 2024 20 Nisan 2024 Konya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Konya'da elektrik ne zaman gelecek? 20 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 20 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 20 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 20 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 20 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! 20 Nisan 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 20 Nisan Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! 20 Nisan Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! 20 Nisan Adana elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Adana'da elektrikler ne zaman gelecek? Adana'da elektrik kesintisi! 22 Nisan Pazartesi günü okullar tatil mi, yarım gün mü? 20 Nisan Cumartesi Sayısal Loto çekiliş sonuçları açıklandı mı? Sayısal Loto sonuçları saat kaçta açıklanacak? Sayısal Loto CANLI izle! Sadettin Saran kimdir, serveti ne kadar? Sadettin Saran aday mı? Sadettin Saran Fenerbahçe başkanlığına aday oldu mu?
500

Yorumlar (7)

tly:

bu dizinin neresi iddialıydı ki. . . Allah aşkına sıradan hep aynı döngü. . ilk bölümün reklam kısmına kadar izleyip notunu vermiştim. bize aşk-ı memnu gerek:) . . '''' Hiç bir diziyi takip etmiyorum'''' :))

0
1
yanıtYanıtla
mag:

oyuncuların tıplerıne bak hepsı fıguranlıktan devsırme oyunculuk sıfır

0
1
yanıtYanıtla
Adınızı Yazın:

OFFFF SIKICI DİZİ

0
1
yanıtYanıtla
Ayle:

ŞAka mı izliyoruz

0
0
yanıtYanıtla
aa:

salak bosuna sozden ayrılmıstı.

0
0
yanıtYanıtla
berk:

söz gibi diziyi birakirsen iste böyle ortada kalirsin hayatinda bir dizide oynan birden kendini basrol olarak görüyor

0
0
yanıtYanıtla
Doğrucu Davut:

Söz den boşuna çıkmış oldun Burak Sevinç. Söz de devam etmeliydin

0
0
yanıtYanıtla
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title