Haberler

Kalp Krizinden Ölen Çocuğu Son Yolculuğunda Köpeği Yalnız Bırakmadı

Güncelleme:

Kalp krizinden ölen 10 yaşındaki çocuğu, 'Alaç' isimli köpeği son yolculuğunda yalnız bırakmadı. Köpek, minik sahibinin toprağa verilinceye kadar başından ayrılmadı.

Adana'nın Tufanbeyli ilçesinde kalp krizinden ölen 10 yaşındaki çocuğun çok sevdiği 'Alaç' isimli köpeği, cenaze namazı sırasında bile yalnız bırakmadı.

Edinilen bilgiye göre, Cumhuriyet İlköğretim Okulu 4. sınıf örencisi Musa Sayın (10), 24 Ocak günü Gençlik Merkezinin düzenlediği güreş kursuna katılan akrabalarıyla spor salonuna gitti. Burada arkadaşıyla güreş tutan Sayın, bir süre dinlendi.

Kalp Krizinden Ölen Çocuğu Son Yolculuğunda Köpeği Yalnız Bırakmadı

HASTANEYE KALDIRILIRKEN YAŞAMINI YİTİRDİ

Daha sonra tekrar güreş tutan Sayın, rahatsızlanarak yere düştü. Görevlilerin durumu iletmesi üzerine olay yerine gelen 112 acil servis ekiplerinin ilk müdahalesinin ardından hastaneye götürülen Sayın, yolda yaşamını yitirdi. Sayın'ın ön otopside kalp krizi geçirerek hayatını kaybettiği belirlendi.

Sayın'ın cenazesi otopsinin ardından yakınları tarafından alınarak toprağa verilmek üzere Tufanbeyli'ye götürüldü. Sayın'ın cenaze namazı sırasında çocuğun büyüttüğü 'Alaç' isimli köpeği de yalnız bırakmadı. Namaz kılınırken saf tutan vatandaşların bulunduğu alanda tabutun yanına uzandı.

Kalp Krizinden Ölen Çocuğu Son Yolculuğunda Köpeği Yalnız Bırakmadı

TOPRAĞA VERİLİŞİNİ İZLEDİ

Cenaze namazından sonrada Alaç, mezara götürülen Sayın'ın tabutunu takip edip toprağa verilişini karın üzerine uzanarak izledi. Alaç, çocuk toprağa verilene kadar mezarda bekledi. Daha sonra vatandaşlarla birlikte mezardan ayrıldı.

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / 3.Sayfa

Tufanbeyli 3.Sayfa Haberler

500

Yorumlar (11)

Sogomon:

Allah rahmet eylesin cennet süsü olsun güzel çocuk inş

14
0
yanıtYanıtla
Esra:

Cenaze evine pilav ve helva yemeye gelen ve bir de ‘’Bunları kim yapmış, pilav yağlı ve helva da tatsız olmuş.’’ diyen öküz oğlu öküzler bu haberden sonra insanlıklarından utanırlar umarım...

7
0
yanıtYanıtla
Cellat:

Cennetin çocuklarından oldu. Allah Rahmet Eylesin. Spor yaparken çocuklara nefes eğitimi''nin verilmesi lazım zira kendini çok sıkarsa kalbine ve akciğerlerine zarar verir.

3
0
yanıtYanıtla
Jj:

Allahü teala ve tekaddes hazretleri rahmet eylesin.Amin.

2
0
yanıtYanıtla
Hayvan Sever:

hayvanlar insanlardan herzaman daha merhametli olmuştur.

2
0
yanıtYanıtla
burcu burcu:

Allah rahmet etsin , , canım benim nasıl bekliyor arkadaşını kıyamam

2
0
yanıtYanıtla
Bingül teyze:

Ah canım benim şu hayvanın vefası insanda yok keşke yaşasaydın ömrünü senin hakiki dostunla geçirseydin gani gani rahmet diliyorum nur içinde yatsın mekanı cennet olsun melekler hep yanında olsun

1
0
yanıtYanıtla
SİVASLI İBOCAN:

Allah rahmet eylesin, canlı gideni candan hisseder. . .

1
0
yanıtYanıtla
adınızı yazın:

yazık.

1
0
yanıtYanıtla
Kutlar:

Vay be

0
0
yanıtYanıtla
Tüm 11 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title