Haberler

Kaldırımda yürürken panelvan minibüsün çarptığı anne-kız hayatını kaybetti

Güncelleme:

Balıkesir'de, kaldırımda yürüyen anne kız, kontrolden çıkan panelvan minibüsün çarpması sonucu olay yerinde hayatını kaybetti.

Balıkesir'in Edremit ilçesinde, kaldırımda yürüyen Naime Kıldır (46) ve kızı Seda Kıldır (20), panelvan minibüsün çarpması sonucu olay yerinde hayatını kaybetti. Kaza sırasında, aynı kaldırımda yürüyen bir kişinin ise ölümden döndüğü anlar iş yerinin güvenlik kamerasına yansıdı.

Kaza, saat 19.35 sıralarında Edremit-Çanakkale karayolunun 4'üncü kilometresi Kadıköy Mahallesi'nde meydana geldi. İbrahim Bozkurt (63) yönetimindeki 34 ZZ 0815 plakalı panelvan minibüs, sürücüsünün direksiyon kontrolünü yitirmesi sonucu kaldırımda yürüyen Naime Kıldır ve kızı Seda Kıldır'a çarptı. Kazayı görenler durumu jandarma ve sağlık ekiplerine bildirdi. İhbarla olay yerine gelen sağlık ekiplerinin yaptığı kontrolde anne-kızın hayatını kaybettiği belirlendi. Sürücü İbrahim Bozkurt ile araçta bulunan Nazik Bozkurt ve Ecrin Baykal ise yaralandı. Sağlık ekiplerince ilk müdahaleleri yapılan yaralılar Edremit Devlet Hastanesi'ne kaldırıldı. Yaralılardan İbrahim Bozkurt'un durumunun ağır olduğu, diğer yaralıların ise hayati tehlikesinin bulunmadığı öğrenildi.

Kaldırımda yürürken panelvan minibüsün çarptığı anne-kız öldü

KAZA KAMERADA

Öte yandan, panelvan minibüsün güvenlik kamerasına yansıyan görüntülerinde sol şeritten sağ şeride doğru kayarak geldiği, kaldırımda yürüyen Naime Kıldır ve kızı Seda Kıldır'a çarptıktan sonra akaryakıt istasyonuna daldığı görüldü. Kaza sırasında aynı kaldırımda yürüyen bir kişinin ise ölümden döndüğü anlar da kameraya yansıdı.

Jandarma kazayla ilgili soruşturma başlattı.

Kaldırımda yürürken panelvan minibüsün çarptığı anne-kız öldü

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Güncel

Balıkesir Edremit Haberler

500

Yorumlar (40)

KİMMİ:

u len kadın kızına keşke din iman öğretseydin ve sende iyice din iman öğrenseydin keşke şimdi durumunuz ne kötüdür orada. dine imana uygun bir yaşamınız yokmuş sizin kılık kıyafetiniz nasıl öyle.

1
42
yanıtYanıtla
,,,,,,,,,:

Cevap verilmeye bile degmeyecek kadar cahil oldugunu daha once soyledilermi sana KIMMI

yanıt10
yanıt1
admaınbiri:

olum sen kafayımı yedin, ne alaka ne içion sen.

yanıt11
yanıt1
ASLI:

Kız güzelmiş ölmesi iyi olmuş çünkü kıskanıyorum benden güzelleri :(

1
34
yanıtYanıtla
URFALI MEHMET:

Hastasın. Tedavi olman lazım

yanıt9
yanıt1
CEHENNEM MELEĞİ:

Sana katılıyorum. Bence de iyi ki vefat etmiş. Senin gibi biriyle aynı nefesi soluyacaksam öleyim daha iyi. İnşallah sende ölürsün beyni çirkin varlık.

yanıt4
yanıt0
Yazık Olmuş:

Allah bılır bu da kendını nımetten sanıyordur.

yanıt1
yanıt0
Melek:

Senin akıl sağlığın iyi değil bence

yanıt4
yanıt0
...:

Ruh hastasısın

yanıt2
yanıt0
mardinli:

mekanları cennet olsun inşalllah

9
1
yanıtYanıtla
Tüm 40 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title