Haberler

Kalçasını Açarak Gündem Olan Hatice'den Yeni Açıklama!

Geçtiğimiz günlerde transparan elbise giydiği bir defilede kalçasını göstererek magazin gündemine bomba gibi düşen Hatice, "Popomu açtım diye eve ihtar geldi." dedi.

Geçtiğimiz günlerde bir defilede transparan kıyafetiyle podyumda manken olarak yürüyen Hatice, kalçasını açarak geceye damga vurmuştu. Hatice'den konuyla ilgili yeni açıklamalar geldi.

Kalçasını Açarak Gündem Olan Hatice'den

"HER AN HER ŞEY OLABİLİR"

Açıklamalarda bulunan güzel şarkıcı Hatice, "Podyuma çıktım olay oldu. Ben memnunum... Hep söylüyorum; mesajım vardı, verdim. Ben halkın karşısına zırhımı giyip çıkıyorum. Bu arada popomu açtım diye eve ihtar geldi. İşte sosyal medyadan kaldırılmasını istiyoruz diye. Hadi ben kendi sosyal medya hesabımdan kaldırayım da bu video her yere düştü. Her yerden nasıl kaldıracağım benim çocuklarım belki görecek bu haberi. Yani eve gelen ihtar gözümü korkutmadı da sevgilim aslında o videoyu kaldırmamı istiyor. Sırf bu yüzden belki kaldırabilirim. Bilmiyorum her an her şey olabilir." ifadelerini kullandı.

Kaynak: Haberler.com / Magazin

Haberler

Bakmadan Geçme

500

Yorumlar (65)

Dürbünlü Seçim Kuyrugunda:

hükümetin politikaları en çok artistlerin işine yarıyor..onlar bol bol ceplerini doldururken..fakir fukara patetes ve soğan kuyrugunda saatlerce sıra bekliyorlar.

22
6
yanıtYanıtla
işçi:

Aynen.

yanıt6
yanıt2
Köylü:

Aynen.

yanıt5
yanıt3
Emekli:

AYNEN.

yanıt5
yanıt2
M:

Sibel canda tutuklanmali ayda 20 konser veriyor

yanıt7
yanıt1
İbo’nun Menejeri:

Aynen DOĞRUDUR dürbünlü dayı.

yanıt5
yanıt2
Sera:

Aynen

yanıt2
yanıt2
Zeynep:

Aynen

yanıt2
yanıt2
Ebru:

Aynen

yanıt2
yanıt2
Ribella:

Aynen Hocam

yanıt4
yanıt2
Tüm 65 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title