Haberler

Kahkahalara Boğacak 'Yalınayak Müzikhol' UNIQ Açık Hava Sahnesi'nde!

Güncelleme:

Eleştirmenlerce yıldızlarla taçlandırılan Kumbaracı50'nin Yalınayak Müzikhol isimli oyunu 20 Temmuz'da UNIQ Açık Hava Sahnesi'nde tiyatro severlerle buluşuyor.

UNIQ İstanbul, UNIQ Açık Hava Sahnesi'yle yaz gecelerini güzelleştirmeye devam ediyor. Ünlü kültür-sanat yazarlarının 'eşsiz' olarak adlandırdığı Yalınayak Müzikhol, 20 Temmuz Çarşamba akşamı sizleri UNIQ Açık Hava Sahnesi'nde kahkahaya davet ediyor.

Yalınayak Müzikhol, dönüşen kentler nedeniyle yersiz kalmış bir müzikholün çalışanlarının Patron ve Dişsiz Nene'nin hazırladığı yeni bir gösteriyle İstanbul'un sahnelerini dolaşmasını konu alıyor. Herkesin bildiği şarkıları özgün düzenlemelerle yorumlayan 10 kişilik müzikhol ekibi; sunucu, dansçı, çalgıcı ve şarkıcılardan oluşuyor. Ekip isimleriyle de dikkat çekiyor; Kıvanç Duyar, Hasbel Kader, Yeter Artık, Keyfe Keder, Tutku Su Sır, Can Hıraş, Bakiye Yetersiz, Hilkat Garibi, Hakkı Yendi ve Sevgi Seli.

Gülmekten kıracak, bir yandan da birbirinden güzel şarkılarla yürekten etkileyecek olan bu oyun UNIQ İstanbul'un sıcak ortamında sizleri bekliyor.

Kaynak: Bültenler / Güncel

Yalınayak İstanbul Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title