Haberler

Rezidanstaki Baskında, Banyoda Bulunan Presli Düzenek Polisleri Bile Şaşkına Çevirdi

Güncelleme:

İstanbul Kağıthane'de narkotim polislerinin lüks rezidanstaki iki daireye yaptığı baskında 5 kilogram eroin ele geçirildi. Arama esnasında evin banyosuna bile uyuşturucu pres makinesi kurulduğu tespit edildi.

İstanbul Kağıthane'de narkotim polislerinin lüks bir rezidanstaki iki daireye yaptığı baskında 5 kilogram eroin ele geçirildi. Dairedeki kişileri gözaltına alan polis, daha sonra rezidanstaki diğer daireye girdi. Yapılan aramada, evin banyosuna dahil yerleştirilmiş eroini presleme makinesi bulundu.

LÜKS REZİDANSTA UYUŞTURUCU İMALATI

Bir süre önce alınan bir ihbarı değerlendiren İstanbul Emniyet Müdürlüğü Narkotik Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü'ne bağlı Narkotimler, Kağıthane'de bulunan lüks bir rezidanstaki iki dairede uyuşturucu imalatı yapıldığını tespit etti.

Rezidanstaki Baskında, Banyoda Bulunan Presli Düzenek Polisleri Bile Şaşkına Çevirdi

NARKOTİMLER ADIM ADIM İZLEYİP BASKIN YAPTI

Dairelerde kalan biri kadın 3 kişiyi bir süre fiziki takibe alan polis, dün akşam baskın düzenledi. İlk olarak kadın ile iki erkeğin bulunduğu daireye operasyon yapan narkotimler, eroin, eroin yapımı için kullanılan iki karıştırıcı, hassas terazi, cep telefonları ve yüklü miktarda para buldu.

Rezidanstaki Baskında, Banyoda Bulunan Presli Düzenek Polisleri Bile Şaşkına Çevirdi

EVİN BANYOSUNA DAHİ PRES MAKİNESİ KURMUŞLAR

Dairedeki kişileri gözaltına alan polis, daha sonra rezidanstaki diğer daireye girdi. Burada yapılan aramada, çekyatın altına ve mutfak dolaplarına gizlenmiş eroin kalıpları ile eroin yapımında kullanılan karıştırıcı bulundu. Evin banyosuna da eroini preslemek için pres makinesi yerleştirildiği görüldü. Her iki dairede yapılan incelemelerin ardından gözaltına alınan kişiler ve ele geçirilen 5 kilo eroin ile eroin yapımında kullanılan makineler Narkotik Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü'ne götürüldü.

Rezidanstaki Baskında, Banyoda Bulunan Presli Düzenek Polisleri Bile Şaşkına Çevirdi

TANZANYA UYRUKLU BİR KİŞİNİN DE EVİNE OPERASYON YAPILDI

Lüks rezidansta yapılan uyuşturucu operasyonunun devamında Beyoğlu Hacıahmet Mahallesinde Tanzanya uyruklu bir kişinin de evine operasyon düzenlendi. Evde yapılan aramalarda satışa hazır halde çok sayıda eroin ele geçirildi. Siyahi bir kişi gözaltına alınırken uyuşturucu maddelere de el konuldu.

Rezidanstaki Baskında, Banyoda Bulunan Presli Düzenek Polisleri Bile Şaşkına Çevirdi

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Güncel

Kağıthane 3.Sayfa Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

Yavaş mı Altınok mu? Ankara anket sonuçlarında hangi aday önde? Ekrem İmamoğlu ve Murat Kurum reklam harcamaları ne kadar? AK Parti ve CHP seçim kampanyalarına ne kadar harcadı? 2024 ANKET SONUÇLARI! İstanbul'u kim kazanacak? AK Parti'den son anket geldi Fundagül Demirkol kimdir? Türkiye İşçi Partisi Kırşehir Boztepe Belediye Başkan adayı Fundagül Demirkol kimdir? Yalçın Ertaş kimdir? AK Parti Konya- Ilgın Belediye Başkan adayı Yalçın Ertaş kaç yaşında, nereli? Mehmet Badem kimdir? AK Parti Konya- Kadınhanı Belediye Başkan adayı Mehmet Badem kaç yaşında, nereli? Mehmet Yaka kimdir? AK Parti Konya- Karapınar Belediye Başkan adayı Mehmet Yaka kaç yaşında, nereli? Hasan Kılca kimdir? AK Parti Konya- Karatay Belediye Başkan adayı Hasan Kılca kaç yaşında, nereli? Murat Ünver kimdir? AK Parti Konya- Kulu Belediye Başkan adayı Murat Ünver kaç yaşında, nereli? Nafiz Solak kimdir? AK Parti Konya- Sarayönü Belediye Başkan adayı Nafiz Solak kaç yaşında, nereli? Mustafa Kavuş kimdir? AK Parti Konya- Meram Belediye Başkan adayı Mustafa Kavuş kaç yaşında, nereli? Kasım Çelebi kimdir? Zafer Partisi Erzurum Yakutiye Belediye Başkan Adayı Kasım Çelebi kaç yaşında, nereli? Ahmet Pekyatırmacı kimdir? AK Parti Konya- Selçuklu Belediye Başkan adayı Ahmet Pekyatırmacı kaç yaşında, nereli? Mehmet Tutal kimdir? AK Parti Konya- Seydişehir Belediye Başkan adayı Mehmet Tutal kaç yaşında, nereli? Osman Arı kimdir? AK Parti Konya- Taşkent Belediye Başkan adayı Osman Arı kaç yaşında, nereli?
500

Yorumlar (20)

HAYAT GERÇEĞİ:

MEMUR ARKADAŞLARIN YÜZLERİNİ GÖSTERMEYİNİZ SUÇ ÖRGÜTLERİNE HEDEF GÖSTERMEYİN İSTANBUL ESENYURT VE BİRÇOK YERİNDE BULUNAN REZİDANSLAR BUNU GİBİ PİSLİK VE ZEHİR YUVASI OLMUŞ AYRICA SURİYELİLER GELDİKTEN SONRA ARTIŞ OLDU AYNI ŞUAN MERSİN''İ KULANIYORLAR ORTADOĞUYA SURİYELİLER BURADAN UYUŞTURUCU SEVKİYATINDA LİMANI KULLANARAK HER TÜRLÜ PİSLİĞİ YAPIYORLAR ÖZELLİKLE ZENGİN BİR ÇOK SURİYELİ PORTAKAL BAHÇESİ ALIP KAMUFLAJ OLUYORLARMIŞ DİYE DUYUYORUZ . DEVLET EL ATARSA TAHMİNİM BİRÇOK PİSLİK TEMİZLENİR

32
2
yanıtYanıtla
çiftetelli:

alkol fiyatı almış başını gidiyor. millet laborant oldu kendi içkisini yapıyor. durum böyle olunca millet uyuşturucuya düştü cekin vergileri millet adam gibi rakı içsin

14
14
yanıtYanıtla
aynenn:

birde bu millet benzine pahalı diyor. . 1lt benzin 6 küsür lira :) 50cl arpa suyda en ucuzu büfede 10. lira

yanıt7
yanıt2
yeşilay:

Alkol pahalıymış, zıkkım iç!

yanıt6
yanıt6
Dürbünlü:

idam edin hapse atıpta beslemeyin.

15
2
yanıtYanıtla
kartal:

tabi ulkeye doldurursaniz iti kopugu ne yapacaklar tabi kokayin ereyon satacaklar turk genclerini zehirleyecekler afganlar araplar

14
1
yanıtYanıtla
Kerem:

Bunları beslemeyin asın gitsin zehir satıcılarını.

13
0
yanıtYanıtla
CANER CAN:

Millet Parasizliktan Ne yapcagini Sasiryor. Haliyle Bu Tur Islere yoneliyor

1
11
yanıtYanıtla
Egemen:

Ele geçirilenlerin hepsini yakaladıklarına içireceksin... en iyi adalet bu bence... mahkeme, yargı, hapis boş işler

12
0
yanıtYanıtla
Alekko:

Adanalıların başka illere göç etmesi yasaklanmalı büyük şehirlerde suç makinası Adanalı Mültecileri istemiyoruz

3
4
yanıtYanıtla
Tüm 20 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title