Haberler

Genç Kadın, "Sessiz Kaldıkça Bu Tür İnsanlar Çoğalıyor" Deyip Patronunun Kendisini Taciz Ettiğini İddia Etti

Güncelleme:

Uşak'ta garson olarak çalıştığı kafeteryanın patronunun kendisine cinsel tacizde bulunduğunu ileri süren genç kadın, şikayetçi oldu. Genç kadın, "Bu tür olayların üzeri kapatıldıkça daha çok artıyor ve bu tür insanlar çoğalıyor" dedi.

UŞAK'da garson olarak çalıştığı kafeteryanın ortağı H.K.'nin kendisine sözle ve elle cinsel tacizde bulunduğunu ileri süren E.D. (21), polise giderek şikayetçi oldu. Gözaltına alınan H.K., sevk edildiği adliyede çıkarıldığı mahkemece adli kontrol şartıyla serbest bırakıldı. E.D., "Bu tür olayların üzeri kapatıldıkça daha çok artıyor ve bu tür insanlar çoğalıyor, güçleniyor ve cesaretleniyor. Bu nedenle sessiz kalmadım" dedi.

Cumhuriyet Mahallesi, Atapark'daki kafeteryada 2 aydır garsonluk yapan, Aydın Adnan Menderes Üniversitesi Sağlık Meslek Yüksekokulu Tıbbi Görüntüleme Bölümü mezunu E.D., 12 Nisan'da, iddiaya göre, işyerinin ortaklarından H.K.'nin cinsel tacizine uğradı. Olayın ardından kafeteryadaki işinden ayrılan E.D., Cumhuriyet Polis Merkezi'ne gidip, H.K.'den şikayetçi oldu.

"ARKAMDAN GİZLİCE LAVOBOYA GİRDİ"

İfadesinde, "Olay günü üzerinde gündelik kıyafetlerim vardı. Patronlarımdan H.K., 2 gündür yanıma gelip, sürekli olarak üzerimi değiştirip, iş kıyafetlerini giymemi istiyordu. Olay günü tekrar yanıma gelip, beni uyardı. Yanımda iş kıyafetlerimin olmadığını söyledim. Bunun üzerine, 'O zaman bugün çalışma' dedi. Durumu müdürümüze anlattım, bana kıyafet ayarladı. O iş kıyafetlerini giydim. Ardından da lavoboya üzerimi düzeltmeye gittim. Patronum H.K. de arkamdan gelmiş, kendisini farketmedim. Lavabodan çıktığımda kendisini koridorda beni beklerken gördüm. Kıyafetimin bu şekilde iyi olduğunu, diğer türlü insanların bakışlarından rahatsız olduğunu söyledi. 'Sen benim en gözde elamanımsın. Diğerlerinden ayrısın. Rahatsız olduğum için tişörtünü değiştirmeni istedim' dedi. Ardından üzerime doğru geldi." diyen E.D. şöyle devam etti:

"GÖĞÜSLERİMİ ELLEYEREK TACİZDE BULUNDU"

"Ben kendimi geri çektikçe üzerime doğru gelip, dışarı çıkmama izin vermedi ve göğüslerimi elleyerek tacizde bulundu. 'Bak buraların görünüyor' dedi. Bunun üzerine tişörtümü değiştirdiğimi, artık görünmediğini belirtip, işe dönmem gerektiğini söyledim. Daha sonra yanından ayrıldım. Şikayetçiyim" dedi.

E.D.

ADLİ KONTROL ŞARTIYLA SERBEST BIRAKILDI

Şikayet üzerine polis H.K.'yi gözaltına aldı. Polisteki ifadesinde hakkındaki suçlamaları kabul etmeyen H.K., sevk edildiği adliyede çıkarıldığı mahkemece, adli kontrol şartıyla tutuksuz yargılanmak üzere serbest bırakıldı.

"GENÇ KADINLAR HİÇBİR YERDE RAHAT ÇALIŞAMIYOR"

Olayın takipçisi olacağını belirten E.D., son zamanlarda taciz olaylarının arttığını ve bu konuda sessiz kalmak istemediğini belirtip, "Benim gibi genç kadınlar, hiçbir yerde rahat çalışamıyor. Ben artık bunun böyle olmasını istemiyorum. Bu tür olayların üzeri kapatıldıkça daha çok artıyor ve bu tür insanlar daha da çoğalıyor, daha da güçleniyor ve cesaretleniyor. Bu nedenle sesimi herkese duyurup, hemcinslerimden bu tür şeyler yaşayanların olayın üzerine gitmelerini, peşini bırakmayıp bunu yapanların hak ettikleri cezaları almalarının sağlanmasını istiyorum" dedi.

GENÇ KADININ MESAİ ARKADAŞI: İNANMAYACAKLARINDAN KORKTUM

Patronları H.K.'nin sürekli olarak kendilerini taciz ettiğini söyleyen E.D.'nin mesai arkadaşı 21 yaşındaki H.D. de "Biz çalışırken sürekli olarak bizi izliyordu. İlk başlarda çalışmamızı takip ettiğini sandım. Ancak daha sonra bakışlarıyla bizi taciz ettiğini anladım. Kimseye anlatamıyordum. Birilerine anlattığımda inanmayacaklarından korktum. Ancak, arkadaşım E.D.'nin başına gelenleri öğrenince susmamam gerektiğini anladım ve destek olmak için arkadaşımın arkasından ben de işten çıktım" diye konuştu.

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Güncel

Haberler

CHP'li belediye ilçe meydanındaki ay yıldızlı anıtı kaldırdı

CHP'li belediye ilçe meydanındaki ay yıldızlı anıtı kaldırdı

Kamuda tasarruf paketi açıklandı! Personel servisi uygulaması sona eriyor

Kamuda tasarruf paketi açıklandı! Personel servisi uygulaması sona eriyor

Miçotakis, Hamas için 'Terör örgütü' deyince Erdoğan devreye girdi

Miçotakis, Hamas için "Terör örgütü" deyince Erdoğan devreye girdi

Bakmadan Geçme

Survivor kim kazandı? 13 Mayıs Pazartesi Mavi Takım mı kazandı, Kırmızı Takım mı kazandı? Siyah cenaze aracı nedir? TikTok'ta gündem olan siyah cenaze arabası olayı anlamı ne? Kızıl Goncalar 19. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 13 Mayıs Kızıl Goncalar yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? Çitos Efe'nin son hali! "Çocuktan Al Haberi" Efe Koçyiğit son hali nasıl? Kudüs Fatihi Selahaddin Eyyubi 25. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 13 Mayıs Kudüs Fatihi Selahaddin Eyyubi yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? Hayatı sorgulatacak Sigmund Freud sözleri Survivor CANLI izle! 13 Mayıs Pazartesi TV8 Survivor HD izleme linki var mı? Hükümet Kadın nerede çekildi? Hükümet Kadın filmi ne zaman yayınlandı? Hükümet Kadın konusu nedir, oyuncuları kimlerdir? 13-14 Mayıs hava bugün ve yarın nasıl olacak? HAVA DURUMU! İstanbul'da yarın hava nasıl olacak, yağış var mı? Maymunlar Cehennemi: Başlangıç konusu nedir, oyuncuları kimler,ne zaman, nerede çekildi? Carl Jung'dan Hayatı Değiştirecek 10 Alıntı Cumhurbaşkanı Erdoğan ve Miçotakis ne görüştü, konu ne? 13-14 Mayıs Akaryakıt Fiyatları: Benzine ve motorine indirim veya zam var mı? 13 Mayıs 2024 Sayısal Loto çekiliş sonuçları açıklandı mı? Sayısal Loto sonuçları saat kaçta açıklanacak? Sayısal Loto CANLI izle! 13 Mayıs 2024 On Numara çekiliş sonuçları açıklandı mı? On Numara sonuçları saat kaçta? On Numara CANLI izle! Bugün kazanan numaralar neler?
Rekabet Kurulu, Frito Lay Gıda Sanayi ve Ticaret AŞ hakkında soruşturma açılmasını kararlaştırdı

Rekabet Kurulu, Frito Lay Gıda Sanayi ve Ticaret AŞ hakkında soruşturma açılmasını kararlaştırdı

500

Yorumlar (90)

..:

chpliler hala daha avratlar çalışsın özgür olsun diye çırpınırlar sonrada teciz eddü benü diyorlar

7
32
yanıtYanıtla
SAKALLI:

KADINLAR EDEBIYLE GIYINMELI ISE GIDEN RIZGINI ARAMAYA GIDER ONA GORE GIYINIR BASKA SEY ARAMAK TUZAK KURMAK ICIN GIDIYORSA CIBILDAK GIDER BU BIR OYUN INANMAYIN PARA PESINDE BU TIPLER

17
21
yanıtYanıtla
Gurbetci:

Bu düsünceyle sende musluman diye ortalikta geziyorsun ya. Vay haline.

yanıt4
yanıt7
sakalina tükürüm:

sakalina güvenme sakalla adam olunsa ninemde olurdu böyle sacma sapan seyler düsünürsen Allah seni kadin yapar hadi git calis der ha deden yasindaki bunak bi herifte gelir orani burani eller sen hosgörüyorsun böyle seyleri peki sen yasa da gör ozaman

yanıt5
yanıt7
cvp:

bence de çok haklısınız

yanıt4
yanıt9
ERKEKLERDEAĞLAR:

Kişi adam gibi adamsa karşıdaki kızı özkızı gibi görür bayanıda bacısı gibi görür işverenin rızık mücalesi veren aslan gibi kızımıza birbaşka gözle niyetle bakması davranması çok üzücü değilmi kıyafet konusu yerinde zamanında giyilebilecek kıyafetler ayrı gündelik hayatta giyilecek kıyafetlerde ayrı sizle bu konuda hemfikiriz . Hayat bana bir şey öğretti kesinlikle giyime göre kişiyi değerlendirmem şu kapalı şu açık giyiniyor felsefesiyle. Yorumunuzu beğenmedim gençkız evladınız olsaydı peki?

yanıt6
yanıt3
ayşe ersoy:

kafanız bu kadarına basıyor sizin ancak. yazıklar olsun

yanıt0
yanıt2
..:

martın sonu bahar devam edin iddifaka 4asker şehid umarım hdp ve chp üzülmüştür

5
25
yanıtYanıtla
Menfaatsiz:

Tamam patron adi bir adam ana bacım seninde ne işin var garsonluk falan gencecik kızsın yakışıyormu ben herzaman söylüyorum devlet erkeklere adam gibi maaş verecek bayanlarda çalışmayacak ateşle barut yan yana olmaz kardeşim bayanlar iş yaşamında çalışmaya başladıkça boşanmalar patladı niye erkeğini dinlemiyor nede olsa çalışıyorum diyor muhtaç deyilim diyor ama patronunda ağız kokusunu çekerken sorun yok deyilmi daha zina yapanları söylemiyorum bile İnan’ın ben gördüğümü söylüyorum işyerlerinde çalışan bayanlar arttıkça eşittir boşanma ve zina durumuda o oranda artıyor yalansa yalan diyin

12
12
yanıtYanıtla
46:

Kadın tabıkı ayaklarının ustunde duracak calısacak bır ekmek eve getırsın dıye esını beklemıyecek aksama kadar oralar kırsal kesım ıs olmayınca ne yapcak ne ıs varsa onu garsonluk kotu bır ıs deyıl alın terıyle kazanıyor erkekler sapıksa kadınlar ne yapsın bıraz kılanın 2019 dayız cekın ellerınızı kadınlarımızın ustunden

yanıt6
yanıt2
Tüm 90 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title