Haberler

Apartman Bahçesinde Cesedi Bulunan Kadının, Kanser Olduğunu Öğrenince İntihar Ettiği Ortaya Çıktı

Güncelleme:

Adana'da oturmadığı bir apartmanın bahçesinde cesedi bulunan kadının, kanser olduğunu öğrendikten sonra intihar ettiği ortaya çıktı.

Adana'da oturmadığı bir apartmanın bahçesinde ölü olarak bulunan kadının kanser olduğunu öğrendikten sonra, "Ölümümden kimse sorumlu değil kanser olduğumu öğrendim kimseye acı çektirmek istemiyorum" içerikli mektup yazıp intihar ettiği ortaya çıktı.

İŞE GİDERKEN BAHÇEDE HAREKETSİZ HALDE YATAN KADINI GÖRDÜ

Edinilen bilgiye göre, olay, merkez Sarıçam ilçesi, Mehmet Akif Ersoy Mahallesi, 206 Sokakta bulunan bir apartman bahçesinde dün meydana geldi. Apartmanda oturan bir kişi sabah işe gitmek için evden çıktığında bahçede hareketsiz halde yatan bir kadın gördü. Vatandaş hemen polis ve sağlık ekiplerine haber verdi. Olay yerine gelen sağlık ekipleri kadının hayatını kaybettiğini belirledi.

CESEDİN KİMLİĞİ BELİRLENDİ

Bunun üzerine Adana Emniyet Müdürlüğü Asayiş Şube Müdürlüğüne bağlı Cinayet Büro Amirliği ekipleri olay yerine gelerek araştırma yaptı.

Yapılan araştırmada cesedin, Perihan Büyükbayram'a (45) ait olduğu ve Güneşli Mahallesi'nde tavukçuluk yapan Cüneyt Büyükbayram ile evli olduğu belirlendi. Ceset otopsi için adli tıp kurumu morguna kaldırıldı.

OTOMOBİLİNDEN 3 MEKTUP ÇIKTI

Polis araştırmayı derinleştirdiğinde kadının Yüreğir ilçesine bağlı Güneşli Mahallesi'nde oturduğunu otomobil ile sabah saat 07.39'da kendi mahallesinden yaklaşık 20 kilometre uzaklıktaki Mehmet Akif Ersoy Mahallesine geldiğini, bir süre otomobilinde bekledikten sonra 07.45'te otomobilinden inip ölü bulunduğu apartmana doğru geldiğini saptadı. Ayrıca polis kadının otomobilinde yaptığı incelemede 3 mektup buldu. Kadının polise, eşine ve ailesine ayrı ayrı mektup yazdığı görüldü.

"KANSER OLDUĞUMU ÖĞRENDİM, HAYATIMA KIYIYORUM"

Kadının polise "Benim ölümümden kimse sorumlu değildir, suçlu aramayın" diye mektup yazdığı, eşine, "Ben kanser olduğumu öğrendim sana ve çocuklarıma acı çektirmek istemiyorum bu nedenle hayatıma kıyıyorum, çocuklarıma iyi bak" ailesine ise, "Benim ölümümden kimse sorumlu değil, kanser olduğumu öğrendim kimseye acı çektirmek istemiyorum, benim arkamdan üzülmeyin" diye mektup yazdığı belirlendi.

Apartman Bahçesinde Cesedi Bulunan Kadının Kanser Olduğunu Öğrenince İntihar Ettiği Ortaya Çıktı

ÖLEN KADININ ABLASI İLE EŞİ OLAY YERİNDE GÖZYAŞLARINA BOĞULMUŞTU

Polis kadının bu mektupları yazdıktan sonra apartmana çıkıp atlayarak intihar ettiğini değerlendiriyor. Bu arada kadının cenazesi otopsinin ardından yakınları tarafından alınarak toprağa verilecek. Kadının ablası Aylin Büyükbayram ile eşi Cüneyt Büyükbayram dün olay yerine gelmiş gözyaşlarına boğulmuştu.

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Güncel

3.Sayfa Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

Ekrem İmamoğlu ve Murat Kurum reklam harcamaları ne kadar? AK Parti ve CHP seçim kampanyalarına ne kadar harcadı? 2024 ANKET SONUÇLARI! İstanbul'u kim kazanacak? AK Parti'den son anket geldi Fundagül Demirkol kimdir? Türkiye İşçi Partisi Kırşehir Boztepe Belediye Başkan adayı Fundagül Demirkol kimdir? Yalçın Ertaş kimdir? AK Parti Konya- Ilgın Belediye Başkan adayı Yalçın Ertaş kaç yaşında, nereli? Mehmet Badem kimdir? AK Parti Konya- Kadınhanı Belediye Başkan adayı Mehmet Badem kaç yaşında, nereli? Mehmet Yaka kimdir? AK Parti Konya- Karapınar Belediye Başkan adayı Mehmet Yaka kaç yaşında, nereli? Hasan Kılca kimdir? AK Parti Konya- Karatay Belediye Başkan adayı Hasan Kılca kaç yaşında, nereli? Murat Ünver kimdir? AK Parti Konya- Kulu Belediye Başkan adayı Murat Ünver kaç yaşında, nereli? Nafiz Solak kimdir? AK Parti Konya- Sarayönü Belediye Başkan adayı Nafiz Solak kaç yaşında, nereli? Mustafa Kavuş kimdir? AK Parti Konya- Meram Belediye Başkan adayı Mustafa Kavuş kaç yaşında, nereli? Kasım Çelebi kimdir? Zafer Partisi Erzurum Yakutiye Belediye Başkan Adayı Kasım Çelebi kaç yaşında, nereli? Ahmet Pekyatırmacı kimdir? AK Parti Konya- Selçuklu Belediye Başkan adayı Ahmet Pekyatırmacı kaç yaşında, nereli? Mehmet Tutal kimdir? AK Parti Konya- Seydişehir Belediye Başkan adayı Mehmet Tutal kaç yaşında, nereli? Osman Arı kimdir? AK Parti Konya- Taşkent Belediye Başkan adayı Osman Arı kaç yaşında, nereli? Hasan Koçer kimdir? AK Parti Konya- Yalıhüyük Belediye Başkan adayı Hasan Koçer kaç yaşında, nereli?
500

Yorumlar (86)

Sb:

Dün bu kadın için iğrenç yorum yapanlar , aldınız mı ağzınızın payını.

66
2
yanıtYanıtla
Saygı:

Onlar iftira ve fesatlıklarının cezasını mutlaka alacaklar. Ama bu dünyada, ama ahirette

yanıt4
yanıt0
HAKLISIN:

dün bu bayan için o kadar yanlış yorumlar yapıldı , yazık günahını aldılar . ALLAH (c. c) rahmet eylesin

yanıt3
yanıt0
rektör:

YAZIK AMA DOĞRUSUNU YAPMIŞ AFFERİN ONA TAKTİR ETTİM ÖRNEK BİR DAVRANIŞ BENCE BEN DE OLSAM AYNISINI YAPARDIM HELAL

0
51
yanıtYanıtla
adammm:

mal allahın verdiği canı aldı. ha intihar etmiş ha adam öldürmüş. cennet var ahiret var hesap var. biraz beyin lütfen.

yanıt3
yanıt0
KARTAL:

SAYIN REKTÖR FARZETKİ ÖYLESİN DAHA NE BEKLİYORSUN HADİ GARİ. . . ………….

yanıt3
yanıt0
derin:

Tanrı''dan rahmet diliyorum Perihan kardeşimize. Mekanı cennet olsun. Varsa kusurları bağışlansın. Acılı ailesine sabırlar diliyorum.

30
11
yanıtYanıtla
ebubekir es sıddık:

tanrı değil Allah. tanrılar kavramı vardır ama Allahlar kavramı diye bişey yoktur. Ayrıca Allah özel isimdir. tüm dillerde aynı isimde hitap edilir. senın ismin ayşe veya ahmet ise bütün dillerde de aynı şekilde telaffuz edilir. dikkat edelim. iyi günler.

yanıt1
yanıt2
Kenan:

Tanrı nedir Allahtan rahmet dile

yanıt9
yanıt6
Adınızı yazın:

Hiristiyanlar tanrı diyor belki bunu yazan hiristiyandır? yazdığına saygı duymak lazım yanlızcana müslümanlar yaşamıyor Türkiye’de .

yanıt4
yanıt0
Tüm 86 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title