Haberler

Kadın Dizisinde Yeliz'in Ölüm Sahnesi İzleyicileri Gözyaşlarına Boğdu

Güncelleme:

Kısa süreli tatilin ardından izleyiciyle buluşan Kadın dizisinin dün akşamki bölümününe Yeliz karakterini oynayan Ayça Erturan'ın ölüm sahnesi damga vurdu. Dizinin bu sahnesi izleyicileri de gözyaşlarına boğdu.

Kadın dizisi yılbaşı tatilinin ardından yeniden ekranlara döndü. Kadın dizisinin yeni bölümünde Yeliz karakteri öldü. Dizideki ölüm sahnesi ise izleyicileri gözyaşlarına boğdu.

YELİZ'İN ÖLÜMÜ DİZİYE DAMGA VURDU

Bahar ve çocukları korumak isteyen Sarp eve geldi. Bahar'ı ve çocukları dışarı çıkardı. Onlar kurtulmayı başardı ama evde biri vuruldu. Arif'in şaşkın bakışları arasında yaşanan bunca olaydan sonra vurulanın kim olduğu görülmedi. Sadece Nezir'in adamlarından biri 'kadın öldü' dedi. Ölen kişinin Yeliz olduğu ortaya çıktı.

Kadın Dizisinde Yeliz'in Ölüm Sahnesi İzleyicileri Gözyaşlarına Boğdu

"ZIRIL ZIRIL AĞLADIM"

Dizideki ölüm sahnesi izleyicileri de derinden etkiledi. Ölüm sahnesinden etkilenen dizinin izleyicileri duygularını "Yaktın geçtin yine", "Zırıl zırıl ağladım" gibi yorumlarla belli etti. İşte dizi hakkında yapılan bazı yorumlar...

Kadın Dizisinde Yeliz'in Ölüm Sahnesi İzleyicileri Gözyaşlarına Boğdu

YELİZ KİMDİR?

Yeliz Bahar'ın iş yerinden arkadaşıdır. Genç, güzel ve yüksek enerjili bu kadın Bahar gibi iki çocuğunu tek başına büyütmektedir. Yeliz çok derin düşünmeyen, basit sorulara basit cevaplar vermekten yana biridir. Bahar'ın aksine sırtını dayayabileceği bir erkeğe ihtiyaç duyar.

Kadın Dizisinde Yeliz'in Ölüm Sahnesi İzleyicileri Gözyaşlarına Boğdu

AYÇA ERTURAN KİMDİR?

1983'te doğan Ayça Erturan ilk, orta ve liseyi İstanbul'da bitirdi. Tiyatroya M.S.M. kursları ile başladı. M.Ü. Radyo Televizyon Bölümü'nde okurken aynı zamanda Pera Güzel Sanatlar'da oyunculuk eğitimi aldı. Çeşitli televizyon dizilerinde, reklam filmlerinde ve tiyatro oyunlarında yer aldı. Halen BKM Mutfak bünyesinde sahneye çıkmaya devam etmektedir. Erturan son olarak reyting rekortmeni dizi Kadın'da rol aldı.

Kadın Dizisinde Yeliz'in Ölüm Sahnesi İzleyicileri Gözyaşlarına Boğdu

Kadın Dizisinde Yeliz'in Ölüm Sahnesi İzleyicileri Gözyaşlarına Boğdu

Kadın Dizisinde Yeliz'in Ölüm Sahnesi İzleyicileri Gözyaşlarına Boğdu

Kaynak: Haberler.com / Magazin

Magazin Haberler

Bakmadan Geçme

Ekrem İmamoğlu ve Murat Kurum reklam harcamaları ne kadar? AK Parti ve CHP seçim kampanyalarına ne kadar harcadı? 2024 ANKET SONUÇLARI! İstanbul'u kim kazanacak? AK Parti'den son anket geldi Fundagül Demirkol kimdir? Türkiye İşçi Partisi Kırşehir Boztepe Belediye Başkan adayı Fundagül Demirkol kimdir? Yalçın Ertaş kimdir? AK Parti Konya- Ilgın Belediye Başkan adayı Yalçın Ertaş kaç yaşında, nereli? Mehmet Badem kimdir? AK Parti Konya- Kadınhanı Belediye Başkan adayı Mehmet Badem kaç yaşında, nereli? Mehmet Yaka kimdir? AK Parti Konya- Karapınar Belediye Başkan adayı Mehmet Yaka kaç yaşında, nereli? Hasan Kılca kimdir? AK Parti Konya- Karatay Belediye Başkan adayı Hasan Kılca kaç yaşında, nereli? Murat Ünver kimdir? AK Parti Konya- Kulu Belediye Başkan adayı Murat Ünver kaç yaşında, nereli? Nafiz Solak kimdir? AK Parti Konya- Sarayönü Belediye Başkan adayı Nafiz Solak kaç yaşında, nereli? Mustafa Kavuş kimdir? AK Parti Konya- Meram Belediye Başkan adayı Mustafa Kavuş kaç yaşında, nereli? Kasım Çelebi kimdir? Zafer Partisi Erzurum Yakutiye Belediye Başkan Adayı Kasım Çelebi kaç yaşında, nereli? Ahmet Pekyatırmacı kimdir? AK Parti Konya- Selçuklu Belediye Başkan adayı Ahmet Pekyatırmacı kaç yaşında, nereli? Mehmet Tutal kimdir? AK Parti Konya- Seydişehir Belediye Başkan adayı Mehmet Tutal kaç yaşında, nereli? Osman Arı kimdir? AK Parti Konya- Taşkent Belediye Başkan adayı Osman Arı kaç yaşında, nereli? Hasan Koçer kimdir? AK Parti Konya- Yalıhüyük Belediye Başkan adayı Hasan Koçer kaç yaşında, nereli?
500

Yorumlar (28)

ANGARALI:

izlemiyorum ama göz yaşlarım hala akıyor sel oldu sultangaziyi sel bastı bodrum katlar suyla doldu taştı 17 kişi boğulma tehlikesi geçirdi şimdi polis beni aldı savcılığa götürüyor.

5
17
yanıtYanıtla
Dürbünlü:

hayatımda filim izlemedim,,,filimle geçirecek vaktim yok benim..gece gündüz millete hizmete devam.

5
17
yanıtYanıtla
deren:

ne iş yapıyon acaba bu kadar yoğunsun . bizde çalışan insanlarız akşam 19. 00 eve gelip akşam yemeği yerken az da olsa tv seyrediyoruz. at ama bu kadar atma arkadaşım.

yanıt14
yanıt3
ŞAPKACI:

TÜRKİYENİN KADERİ 2 DUDAK ARASINDA VE YAKINDA SEÇİM VAR VE KABAĞIN FİYATI 10 LİRA BİBER 25 OLMUŞ SİZİN UĞRAŞTIĞINIZ İŞLERE BAKIN BOŞ İŞLER.

14
4
yanıtYanıtla
Bir vatandaş:

Fox izleme izlettirme..

6
11
yanıtYanıtla
corci:

gerçekleri izlemek isteyen Fox, yalanlar için diğerlerini izlemeye devam. .

yanıt14
yanıt9
OGÜN:

izleyen falan yok zaten heyecan yapmayın

3
11
yanıtYanıtla
Adınızı Yazınhakkı:

çukur gibi saçma sapan diziye 100 basar

12
1
yanıtYanıtla
Ferhunde:

Oyle bir anlatmissiniz ki kadin sanki gercekten olmus

8
5
yanıtYanıtla
ASLI:

Ekranda bir çok dizi var , onların içinden EN İYİSİ DİRİLİŞ, PAYİTAHT VE KADIN. KONULARI OYUNCULUKLARI VS İZLEYİCİYİ APTAL YERİNE KOYMAYAN KALİTELİ YAPIMLAR. İZLEMEYENLER ANLAYAMAZ TABİKİ.

11
1
yanıtYanıtla
Tüm 28 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title