Haberler

14 Yaşındaki Çocuğun Kullandığı Araç Kaza Yaptı: Biri Ağır, 2 Yaralı

Güncelleme:

İstanbul Kadıköy'de 14 yaşındaki bir çocuğun kullandığı otomobil, direksiyon hakimiyetini kaybetmesi sonucu aydınlatma direğine çarptı. Kazada biri ağır, iki kişi yaralandı.

Kadıköy'de 14 yaşındaki bir çocuğun kullandığı otomobil aydınlatma direğine çarptı.

Kaza,Rasimpaşa Mahallesi Sarayardı Caddesi'nde saat 06.00 sıralarında meydana geldi. İddiaya göre, 14 yaşındaki Erol Bayhan'ın kullandığı otomobil Bayhan'ın direksiyon hakimiyetini kaybetmesi sonucu kontrolden çıkarak aydınlatma direğine çarptı. Çarpmasının etkisiyle otomobilin içerisine sıkışan Erol Bayhan ve yolcu kısmında oturan Enes Dalkılıç(14) yaralandı.

2 YARALIDAN BİRİNİN DURUMU AĞIR

İhbar üzerine itfaiye, sağlık ve polis ekipleri sevk edildi. Olay yerine gelen itfaiye ekipleri otomobilin içerisine sıkışan Erol Bayhan'ı kurtardı. Sağlık ekipleri tarafından ilk müdahalesi yapılan Bayhan ve kazayı ufak sıyrıklarla atlatan Dalkılıç ambulansla Haydarpaşa Numune Eğitim ve Araştırma Hastanesine kaldırıldı. Erol Bayhan'ın durumu ağır olduğu öğrenilirken Enes Dalkılıç'ın durumunun iyi olduğu belirtildi.Kazayla ilgili soruşturma başlatıldı.

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / 3.Sayfa

İtfaiye Haberler

500

Yorumlar (13)

Hollandali kiz:

BU milletten bisey olmaz cahillik almis basini gidiyor 14 yasindaki cocuk arabami kullanirmis yaa derhal ceza verilmeli

18
2
yanıtYanıtla
MÜSLÜMAN İMAM:

Sen kaç yıllık şoförsün ki gece gece aracın direksiyonuna geçiyorsun. Veya da seni ailen nasıl birisi de canını hiçe sayıp aracın direksiyonuna geçiriyor. Yaralılar dahil araçta kaç kişi varsa direksiyondaki de dahil, hastaneden çıkınca DOĞRUUU Hapise veya da İdam edilmelidir.

5
8
yanıtYanıtla
İDAM:

Cocugun yok senin belli idam diye konuşabildigine göre annesinin babasının haberi bile yoktur hangi baba verir bu yaştaki çocuga ülke de o kadar idam edilecek insan varken bu çocukları mı idam edecez

yanıt0
yanıt0
Dürbünlü:

17 yılda geldigimiz noktaya bakın.

7
5
yanıtYanıtla
SIKIYSA YAP:

Ceza vermeleri şart . . . !!! Hem ''EHLİYET''i yok, hem de ''CEZA-İ EHLİYET''i yok. . . !!?? Nasıl bir mantık tutulması, dünyadaki kanunlar !?!?!? . . . Sonra ver çocuğa tabancayı, tüfeği; tarasın kahveyi, öldürsün millet. . . !?? Oh ne güzel dünya, ne güzel hayat. . . !?!?!?! . . . Çocuk da olsa, yaptığı suçun cezasını çekmeli ki; ailesiazmettirici olup, çocuklarını tetikçi olarak kullanmasın. . . !! . . . Kim ister çocuğunun idam edilmesini. . ?!! . . . Yaa. . . kanun, herkese eşit uygulanırsa, ''ADALET TECELLİ ETMİŞ OLUR

10
0
yanıtYanıtla
KARTAL:

BENCE EN GÜZEL CEZA FALAKA FALAKA FALAKA. . . ………………. . .

7
0
yanıtYanıtla
i.:

dedi bay bilmiş ukala. . . . ettiği lafa bak. . . sen evladına yapar mısın. dingil

yanıt0
yanıt1
halil:

yetiskin ehliyetli sürücüler bukadar trafik ihlali kazalar yapiyorsa ben onlardan daha iyi sürerim dedi zar

4
1
yanıtYanıtla
cengiz:

ginemi doğan şahin vs

4
0
yanıtYanıtla
mustafa:

yav kardesim bizde köylerde trafik olmayan yerlerde heveslendik araba sürdük ama istanbulun göbeginde bi cocuk araba kullanirmi istanbulda yasiyorsunuz ya ayip medeni olun biraz git köyüne tarlanda sür veya ehliyeti olmayanlar icin güvenli araba sürme tesisleri var git orda alis

2
1
yanıtYanıtla
Tüm 13 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title